Digidexo.com

Hvor lang tid tar det å miste 5 Pounds?

Å miste vekt er viktig for mange mennesker i dag fordi det er så lett å få noen pounds. Du merker klærne passer litt for godt og hoppe på skalaen for å oppdage at du har satt på fem ekstra pounds. Nøyaktig hvor lang tid det vil ta å miste denne vekt er vanskelig å si, men å miste en liten mengde vekt, slik som 5 pounds, kan skje så raskt som en uke eller ta så lenge som et par måneder.

Miste vekt trygt

Det er veldig fristende å ta opp den siste kjepphest diett siden du bare ønsker å miste en liten mengde vekt. Imidlertid er faren ved dette hvis du ned i vekt for fort kan du miste muskelmasse istedenfor fett. Muskler forbrenner fett, så det er ønskelig å beholde så mye av din muskelmasse som mulig. Fad dietter målrette denne muskelmasse og vann vekt for at du tror du taper vekt raskt, men til slutt, hvis du få vekten tilbake, vil du finne det vanskeligere å gå ned neste gang. Du kan også få tilbake mer enn de 5 pounds du opprinnelig ønsket å tape.

Tips for å miste 5 Pounds

I stedet for å drikke sukker brus, drikk vann. Drikk så mye vann som du ønsker hver dag siden vann har ingen kalorier og bidrar til å skylle kroppen system for urenheter. Du kan enkelt klippe et par hundre kalorier fra ditt daglige kosthold ved å drikke vann i stedet for sukker drikker, og dette kan resultere i 5-kilos vekttap.

Finn måter å legge øvingsvirksomhet til din daglige rutine. Bruk trappen i stedet for heisen for å få de samme resultatene som en trapp-stepper på treningsstudio. Hvis partiet ligger i 18. etasje, gå opp noen fly, og deretter ta heisen. Park i de fjerneste delene av parkeringsplassen og gå til det tiltenkte plassering. Ta hunden for en spasertur eller løpe og leke med ham i hagen din. Det er lett å legge til ekstra bevegelse til rutine, og disse aktivitetene brenne opp kalorier, noe som kan føre til at du miste 5 pounds.

Hver gang du spiser noe, skriv det ned. Du vil bli overrasket over å se hvor mye ekstra snacking du gjør og hvordan de kaloriene legge opp. Eliminere den ekstra snacking vil trimme calories av ditt daglige inntak resulterer i å miste five pounds.

Når du føler deg sulten, og det er ikke måltidene, gi deg selv et par minutter før du gir på snacking. Spør deg selv om du er sulten eller er det kjedsomhet? Hvis du trenger å spise sørge for at det er en næringsrik snack som en frisk stykke frukt --- eliminere unødvendige oppfordrer til å spise vil resultere i å miste five pounds.