Digidexo.com

tetracyklin og opptak av b12

Hva er symptomene på vitamin B12 mangel?

Vitamin B12 er en av en gruppe vannløselige B-vitaminer som er viktig for helsen. Den støtter sunn røde blodceller dannes, nevrologiske funksjoner og DNA-syntese, slik at mangel på B12 kan ha noen alvorlige konsekvenser for kroppen.

Symptomer på mangel

Ifølge Centers for Disease Control and Prevention, kan tegn på vitamin B12 mangel være lett å gå glipp av fordi de skjer så langsomt, men en ting B12-mangel kan føre til blodmangel. Symptomene på anemi inkluderer: tretthet, svimmelhet, hjertebank, blekhet og kortpustethet. Vitamin B12-mangel kan også føre til prikking i hender og føtter, endringer i balanse, tap av syn, hukommelsesproblemer, delusional atferd, tristhet, depresjon og personlighetsendringer. Spedbarn og små barn med B12-mangel kan ha problemer vokser, utviklingsmessige forsinkelser, svakhet i muskel tone, og generell mistrivsel.

Behandling

Vitamin B12-mangel er lett å behandle, enten med oral kosttilskudd, eller, i tilfelle av alvorlige mangel, injeksjoner av B12.

Hvem er i faresonen for B12 mangel?

Folket på høyest risiko for vitamin B12-mangel er strenge veganere, barn som ammes av veganere, vegetarianere og deres barn som ammes, eldre (sjansene for B12-mangel øker med alderen), personer med ubehandlet anemi, og de som har hadde mage (mage) kirurgi.

Hvor er B12 funnet?

Ifølge Mayo Clinic, oppstår vitamin B12 naturlig i fisk, skalldyr, kjøtt og meieriprodukter, sammen med flere andre viktige B-vitaminer. Det skjer ikke i plantebasert mat naturlig, så de som følger en streng vegetarisk eller vegansk kosthold må ta kosttilskudd for å unngå mangel.

Hvor mye B12 trenger du?

Ettersom B-vitaminer er vannløselige, blir de hurtig utskilles fra kroppen, og det er vanskelig å overdose på dem. RDA (anbefalt daglig rasjon) av B12, ifølge National Institutes of Health, for voksne og ungdom 14 år og eldre er 2,4 mikrogram per dag, 2,6 mikrogram per dag for voksne og unge gravide kvinner, og 2,8 mikrogram per dag for voksne og ungdoms ammende kvinner.

Siden dårlig opptak av B12 kan påvirke de eldre, er de som er over 50 år oppfordres til å spise mat beriket med B12 eller å ta en vitamin B12 supplement med 25-100 mikrogram for å opprettholde B12 nivåer.

B12 Vitamin Therapy

Vitamin B12 er viktig i DNA-syntese og bloddannelse. Det er avgjørende for etableringen av myelin, som er den isolasjon som beskytter nerveendene, og muliggjør kommunikasjon mellom nerver. Når du er mangelfull i B12, vil du trenger terapi for å få tilbake de riktige nivåer.

Intrinsic Factor

Symptomer på vitamin B12-mangel er diaré, oppkast, tretthet, mental forvirring, lavt antall røde blodlegemer, svakhet og blekhet. Pernisiøs anemi er trolig den mest kjente årsaken til B12-mangel. Pernisiøs anemi fører til en mangel på intrinsic factor. Intrinsic faktor er et enzym-lignende (uidentifisert) stoffet fremstilt i tarmen som binder seg med B12 for å hjelpe kroppens opptak. Med pernisiøs anemi, gjenkjenner kroppen intrinsic factor som en inntrenger og lager antistoffer mot det, slutt å ødelegge den indre faktor, og selv magen celler som produserer den. Andre årsaker til B12 mangel omfatter en diett lav på B12, kronisk alkoholisme, tape orm infeksjon og abdominal kirurgi som forstyrrer produksjonen av intrinsic factor.

B12-injeksjoner

For de med alvorlig utarmet B12-nivåer, vil leger anbefaler en injeksjon av vitamin B12. Dette gjør kroppen for å raskt absorbere B12 og bypass noen egenverdi faktor mangler. For pasienter med pernisiøs anemi, kan legen anbefale en rekke injeksjoner. Dette kan være en livslang behandling.

Oral B12

For veganere, eller andre med mangel B12 ikke er relatert til intrinsic factor, supplere B12 muntlig er den vanlige behandlingen. Pasienten tar vanligvis 500 til 1000 mikrogram daglig. Oral B12 tilskudd kan også være en behandlingsstrategi for de med pernisiøs anemi og egenverdi faktor problemer. Noen leger er fortsatt uvitende om at de kan foreskrive en første injeksjon av B12, etterfulgt av daglige orale doser på 1.000 til 2.000 mcgs. Pasienter med intrinsic factor mangel vil bare absorbere omtrent 2 prosent av dosen, men kroppen din trenger bare 3 til 4 mcgs av vitamin B daglig for å arbeide effektivt.

Bivirkninger

Fordi kroppen trenger B12, det er vanligvis ingen bivirkninger forbundet med behandlingen. Imidlertid har enkelte pasienter hadde akneiform eksantem (små papler) bryte ut på haken, pannen og øvre del av ryggen mens du bruker høye doser av B12. Andre på en høy dose har rapportert et hudutslett som ligner rosacea, men reagerer ikke på behandlinger for rosacea. Begge forholdene løst når pasientene seponerte B12 terapi.

Hva er fordelene med flytende B12?

Hva er fordelene med flytende B12?


Det er uvanlig for enkeltpersoner å lide av en vitamin B12-mangel, fordi dette vitamin finnes naturlig i en rekke matvarer, inkludert fisk, kjøtt, meieriprodukter og skalldyr. De mest utsatt for en mangel er veganere og vegetarianere som spiser eneste ikke-kjøttprodukter, spedbarn, eldre og personer diagnostisert med pernisiøs anemi. Vitamin B12 kan administreres i en rekke forskjellige metoder: intranasalt, oralt eller intramuskulært. Forskning viser for behandling av pernisiøs anemi, er mest effektiv flytende injeksjons vitamin B12; Men for andre helsemessige bekymringer, er effektiviteten av hver metode avhengig av dose, varighet og den enkelte pasient.

Megaloblastisk anemi behandling

Folatmangel, medfødte stoffskiftesykdommer eller vitamin B12-mangel kan føre til megaloblastisk anemi. Mayo Clinic beskriver denne anemi som røde blodlegemer er større enn normalt, og forholdet mellom størrelsen til kjernen cellecytoplasmaet øker. Megaloblastisk anemi forårsaket av en vitamin B12 mangel bør behandles med vitamin B12 kosttilskudd.

Metabolisme og sentralnervesystemet Impact

Vitamin B12 er en viktig komponent for sunn metabolisme i en kropp. Det spiller en rolle i ernæring, fordøyelse, absorpsjon, eliminasjon, respirasjon og temperatur forskrifter. Vedlikehold av det sentrale nervesystemet er også påvirket av vitamin B12-nivåer.

Vitamin B12 mangel Treatment

Unormale nevrologiske og psykiatriske symptomer som skjelvende bevegelser, muskelsvakhet, synsproblemer, demens og humørforstyrrelser kan tilskrives selv bare en liten vitamin B12 mangel. Oral, enten i flytende form eller tablett, intranasal eller intramuskulær administrasjon av vitamin B12 vil behandle mangel.

Pernisiøs anemi behandling

Dårlig opptak av vitamin B12 i magen fører til pernisiøs anemi. Behandling for denne anemi er livslang og kan omfatte supplerende bruk av flytende, administrert enten som muntlige dråper eller intramuskulært med en injeksjon intranasal eller tablet former for vitamin B12. Intramuskulær administrering av vitamin B12 er indikert å være den mest effektive.

Uprøvd Flere fordeler

Noen bevis tyder på at vitamin B12 er gunstig for flere helseproblemer; Imidlertid er det nødvendig med flere undersøkelser for å bekrefte resultatene. Eksempler på disse helseproblemer er tretthet, brystkreft, hjerte-og karsykdommer, angioplastikk, Bells parese og Alzheimers sykdom.

Om Vitamin B12-mangel

Vitamin B12 er et vannløselig vitamin som er essensielt for den normale funksjon av menneskekroppen. Det kan hentes fra mat kilder, spesielt meieriprodukter og kjøtt, eller ved hjelp av kosttilskudd. En vitamin B12-mangel fører fra lave nivåer av vitamin i kroppen.

Årsaker

Vitamin B12-mangel kan forekomme hos personer som lider av mal-absorpsjon syndromer, som hindrer kroppens opptak av vitamin. Det forekommer også i de som følger streng vegetarisk diett, som ikke tillater inntak av animalske produkter av noe slag. Tar legemidler som prilosec som hemmer gastrisk sekresjon kan også føre til denne tilstanden.

Effekter

Ifølge National Institutes of Health, har B12-mangel er funnet å øke risikoen for hjerte-og karsykdommer samt benbrudd. Det kan føre til hørselstap og urininkontinens hos eldre. En tilstand som heter pernisiøs anemi resultater fra en kronisk B12 mangel.

Symptomer

Symptomer på B12 mangel omfatter depresjon, hukommelsestap, forvirring, tretthet, glossitt (tungen betennelse) og anemi.

Diagnose

En diagnostisering av en vitamin B12-mangel er vanlig basert på en måling av pasientens serum vitamin B12.

Behandling

Kan rettes opp ved hjelp av B12 kosttilskudd formulert for oral inntak eller i injeksjon form.

Hva er Tegn og symptomer på alkoholabstinens & B12 fordelene?

Hva er Tegn og symptomer på alkoholabstinens & B12 fordelene?


Alkohol abstinenssymptomer stede som atferd og fysiske helse kjennetegn som oppstår i løpet av de påfølgende åtte timer med inntak av alkohol. Disse symptomene oppstå på personer med en historie med høyt alkoholforbruk, definert som mer enn 15 drinker per uke eller enda gjentatt tung bruk av alkohol som svekker daglig fungering. Denne type detoxing kan variere i alvorlighetsgrad skjemaet mild til alvorlig, bør den senere hvorav bli gjennomgått med medisinsk tilsyn. For de fleste mennesker med milde abstinenssymptomer, har B12 vist lovende i å lindre noen av ubehag forårsaket ved å eliminere alkohol fra daglig inntak. Moderat til alvorlige symptomer bør evalueres og behandles av en medisinsk faglig.

Mindre Symptomer

Mindre symptomer på alkoholabstinens vanligvis til stede i løpet av ti timer etter siste drink, men de kan vises over en uke etter å avstå fra å drikke også. Engstelige følelsene som er mest utbredt, med risting, oppstemthet, irritabilitet og raskt skiftende humørsvingninger. Deprimerte følelser som tretthet, tåkete og uklart tankeprosess og vansker med å sovne og forbli sovende er også mulig. Noen mennesker går gjennom alkoholabstinens rapportere dårlige drømmer og rastløs søvnmønster, selv når de er i stand til å sovne.

Fordeler med B12

Kronisk alkoholforbruk kan føre til ulike gastrointestinale plager, som kan føre til dårlig opptak av viktige næringsstoffer. B12 kosttilskudd kan hjelpe kick-starte systemet ved å øke energi og kan hjelpe med mental klarhet og rystelser noen mennesker går gjennom tilbaketrekning opplevelse. B12 er antatt å bidra til å opprettholde det sentrale nervesystemet. B12 som også er skrevet ut til dem som opplever mild til moderat depresjon, så vel som de med tretthet, kan to symptomer alkoholabstinens presentere.

B12 behandlingstilbud

Den enkleste måten å introdusere B12 er gjennom et sunt kosthold. B12 er et vannløselig næringsstoff som kan finnes i de fleste dyre-baserte matvarer, inkludert meieriprodukter og egg. B12 er også tilgjengelig som injeksjon gitt ved skjønn av helsepersonell. Noen pasienter kan velge å gi seg selv B12 skudd hjemme med en resept.

Low Vitamin B12 og Crohns sykdom

Crohns sykdom er en kronisk tilstand som kalles inflammatorisk tarmsykdom. Det fører til betennelse og hevelse i mage-tarmkanalen. En av de mest vanlige komplikasjoner av Crohns er vitamin B12-mangel.

Vitamin B12 er nødvendig for å skape røde blodceller og opprettholde en sunn nervesystemet funksjon. De viktigste kildene til B12 inkluderer fisk, egg, kjøtt og meieriprodukter. Vitamin B12-mangel er en av de store komplikasjoner av Crohns sykdom.

Symptomer

Lave B12-nivåer kan føre til tretthet, lavt blodtrykk, humørsvingninger og muskelsvakhet.

Diagnose

Det finnes flere forskjellige typer blodprøver legen din kan for å diagnostisere B12 mangel.

Behandling

Behandling for lave B12 nivåer varierer avhengig av nivået av mangel. Spise mat rik på B12 sammen med å ta B12 tilskudd kan bidra til å øke nivåene. Alvorlige mangler behandles med intramuskulære injeksjoner av B12.

Ernæring er viktig

Det er ingen spesiell diett for styring av Crohns sykdom, men ernæring er viktig for å hindre B12 og andre næringsstoffer mangler.

Langtidseffekter

Hvis B12 er mangelfull for en lang tid, kan det resultere i nerveskader. Symptomer på nerveskader kan omfatte demens, tap av balanse, depresjon, og prikking eller nummenhet i fingre eller tær.

Definisjon av Opptak av spedbarn og barn på medisinsk grunnlag i helseinstitusjoner

Opptak av pediatriske pasienter (spedbarn / barn) til et helsevesen anlegget for medisinske grunner er et begrep som brukes til å rettferdiggjøre opptak til de som er involvert i den finansielle og forretningsmessige aspekter ved å drive sykehuset. Dette betyr at de som ikke er do til dine personlige data, men trenger å vite at du har et faktisk behov for å bruke mellomrom, forsyninger og ansatte og potensial for in-house økonomisk bistand.

Hovedårsaker til spedbarn og nyfødt Opptak

Spedbarn og nyfødte står for opptil 13 prosent av sykehusinnleggelser med to hovedårsaker. Den første grunnen er hvis barnet er nyfødt. Nyfødte blir innlagt for 24 til 48 timer etter fødselen og evalueres. Hvis det ikke er noen komplikasjoner, er nyfødte utgitt hjem etter den tid. Den andre årsaken er basert på infeksjon eller en tilstand hvor den faktiske opptak utover fødsel er nødvendig. Mest vanlig er pustevansker eller infeksjon, hemolytisk gulsott, fødselsdefekter og andre infeksjoner.

Entre for barn

De viktigste årsakene til en "medisinsk grunnlag" adgang for barn er luftveisproblemer (inkludert influensa) som lungebetennelse, bronkitt og astma. "Lungebetennelse og astma er blant de 10 beste grunnene for opptak for alle pediatriske aldersgrupper," i henhold til HCUP rapporten satt ut av Byrået for Healthcare Research and Quality (AHRQ).

Infeksjoner og skader

Infeksjoner, skader, komplikasjoner fra operasjoner og anestesi, og ungdomssvangerskapskomplikasjoner - inkludert komplikasjoner fra levering - er alle vanlige årsaker til sykehusinnleggelser for barn. Psykiske problemer og bekymringer også faller inn under kategorien "medisinske grunner" for opptak, som barnet kan fryktes å være en fare for seg selv eller andre, at det går hans helse.

Hvorfor ikke unne Poliklinisk or Treat and release?

Hvis du tar med din spedbarn eller barn til klinikken og de henvise deg til ER eller du gå rett til akuttmottaket og de trenger å innrømme barnet ditt, vil de generelle inngangs grunnlag skal baseres på medisinsk grunnlag. Den sekundære årsaken er mer konkret og nyttig for din diagnose og omsorg. Hvis barnet eller barnet er innlagt, betyr dette at problemet er mer alvorlig enn bare vurdering og behandling med antibiotika hjemme, eller gi forstøver behandlinger av albuterol for luftveisproblemer. Dette betyr at infeksjonen eller tilstanden er alvorlig nok, og har kommet til et punkt hvor opptak er best for behandling, sikkerhet og forbedring i tilstanden. Ikke alle innleggelser er livstruende - for eksempel etter visse surgeries en person kan bli tatt for en natt eller to for observasjon - men alle sykehusinnleggelser ser for livstruende situasjoner som kan, eller kan oppstå hvis personen ikke er innrømmet.

Hva er en B12 Lab?

Hva er en B12 Lab?


En B12 lab, også kalt en vitamin B12 blodprøve, blir brukt til å måle mengden av B12 i en persons blodstrømmen. Vitamin B12 spiller en nøkkelrolle i å opprettholde et fungerende nervesystemet og er en nødvendig komponent i dannelsen av blodceller.

Symptomer

B12 lab utføres når en lege mistenker en vitamin B12 mangel. Symptomer på mangel omfatter nummenhet og prikking i armer og ben, svakhet, hodepine, tretthet, blekhet, tap av balanse og demens.

Funksjon

En phlebotomist trekker blod fra en vene vanligvis plassert i armen eller hånden.

Standarder

Normale verdier for et B12 lab er 200-900 pikogram / milliliter (pg / ml). Resultater mindre enn 200 pg / ml indikerer et vitamin B12-mangel.

Betydning

B12-mangel kan være et tegn på en megaloblastisk anemi som pernisiøs anemi. Andre forhold inkluderer en restriktiv diett, Cøliaki, Crohns sykdom og graviditet.

Hva Er B12 Diet Shot?

B12 er et vannløselig vitamin som finnes i mange matvarer som kjøtt-og meieri-produkter, og er nødvendig for å opprettholde en god helse. En mangel på B12 kan resultere fra en mangel på forbruket av disse matvarer på grunn av vekttap, noe som kan bli erstattet ved å motta et skudd fra en lege.

Trenger

Menneskekroppen trenger B12 for den generelle helsen til nerve og røde blodceller, og også for å hjelpe til med fordøyelsen. Siden kroppen ikke produserer det, er den eneste måten å få det gjennom kosthold og / eller kosttilskudd. Når kosten, kan en B12-mangel oppstå på grunn av den begrensende av forbruket av matvarer som er høy i B12, for eksempel rødt møtes.

Tegn på mangel

En indikasjon på at det ikke være nok B12 til stede i kroppen hvis man begynner å føle tretthet og svimmelhet, spesielt når kosten. En person kan også oppleve diaré eller forstoppelse, og bli desorientert eller forvirret. Det kan være en kriblende følelse i ekstremiteter, og til og med brystsmerter.

Fordeler

Tar bilder av B12 kan gi et løft til kroppen ved å gi den energien som leveres normalt gjennom å spise riktig. Fra en slanking ståsted, kan det også bidra til å redusere suget etter mat. I eldre mennesker, kan det bidra til å lindre vitamin mangel som kan skyldes en mangel på variasjon i kosten, og kan også bidra til å opprettholde energinivået og opprettholde minnefunksjon.

Slik fungerer det

B12 virker ved å stimulere skjoldbruskkjertelen, som skaper behov for legemet å bevege seg, så vel som den nødvendige energi for bevegelse. Som et resultat, er det mer av et ønske om å utføre øvelsen og for å drive den i lengre perioder av gangen. Det kan også redusere stress som kan føre til kronisk tretthet.

Bivirkninger

Generelt, bivirkninger av B12 skudd er minimal, hvis de forekommer i det hele tatt. Noen mennesker kan oppleve en allergisk reaksjon, for eksempel et utslett eller tetthet i brystet, men dette skjer sjelden. Det er også vanskelig å ta en overdose B12, siden overskytende beløp utskilles gjennom urinering, som vanligvis er indikert av en mørkfarging av urin.

Vitamin B12 skudd for vekttap

Hvis du ønsker å miste noen få pounds, vi vet alle at den mest pålitelige metoden er et sunt kosthold og regelmessig mosjon. Men det er alltid ekstra skritt som kan tas for å bedre sjansene dine for å miste vekt. Vitamin B12 skudd har blitt utropt av kjendiser som en stor ekstra løft for vekttap og generell helse. Hvis du trenger mer informasjon om disse bildene, har vi anmeldt noen av de viktigste punktene om Vitamin B12 skudd og hvordan det kan hjelpe deg å miste vekt.

Skudd vs kosttilskudd

Det første spørsmålet som folk kan ha er derfor et skudd hjelper med vekttap mer enn å ta en vanlig B12 supplement. Grunnen til dette er at det ikke er noen ganger bekymringer om vitamin blir riktig absorberes av kroppen ved å ta en oral supplement. Men med skuddet, er B12 injiseres direkte i muskelen, med teorien om at det er bedre absorbert gjennom denne metoden, og derfor mye mer effektiv. Noen mennesker kan finne skuddene smertefullt, men i mange tilfeller brukere opplever litt ubehag.

Økt metabolisme

Vitamin B12 kan hjelpe enkeltpersoner til å gå ned i vekt ved å gi øke sin metabolisme. Dette hjelper kroppen forbrenne fett mer effektivt og i noen tilfeller kan hjelpe til med vekttap. Fordi skuddene har fart på stoffskiftet, kan noen mennesker føler nervøs eller vaklende - ligner symptomer forårsaket av mye koffein. Men mange mennesker opplever bare mildt ubehag og kan gjenoppta vanlige aktiviteter umiddelbart.

Forbedret energinivå

En annen grunn til at B12 skudd er så effektive er at de kan motvirke følelsen av tretthet og treghet. Hvis noen føler seg oppbrukt, vil de være mindre sannsynlig å få regelmessig mosjon de trenger for å opprettholde en idealvekt, så B12-injeksjoner kan være effektive i å gi folk den ekstra energien de trenger for å være sunn og aktiv.

Vinne Common Slanking fallgruvene

En annen måte at vitamin B12 skudd kan indirekte hjelpe til med vekttap er ved å gi kroppen din en av de viktigste næringsstoffer som det ikke kan være å få hvis du er på en streng diett plan. Ved å ta dette bildet, er du sørge for at kroppen din er igjen frisk gjennom kostholdet ditt, slik at du mindre sårbar for cravings at slankere vanligvis har å forholde seg til. Ved å føle seg sterk og sunn mens slanking i stedet for sløv og svak, kan du være i stand til å opprettholde din diett programmet og oppleve vekttap suksess.

Potensielle bivirkninger

Selv om alvorlige bivirkninger er mindre vanlige, kan de oppstår. Hvis du opplever symptomer som vanskeligheter med å puste eller svelge eller din hjerterytme begynner å rase, bør du la legen din beskjed umiddelbart.

Mindre alvorlige bivirkninger, som kvalme og hodepine kan også oppstå. Du bør overvåke eventuelle uvanlige opplevelser og diskutere dem med legen din.

B12 skudd og vekttap

Vitamin B12 er avgjørende for å opprettholde din metabolic rate, slik at du forbrenner energi. Vitaminet finnes i kjøtt og meieriprodukter, og det er viktig at du får riktig mengde i systemet. B12 skudd kan hjelpe til med vekttap, men er ikke en one-stop svar til overvekt, og det er bivirkninger å vurdere. Sjekk med din lege, vurdere alle fordeler og ulemper, og deretter bestemme om det er riktig for deg.

Hva den gjør

Vitamin B12 er viktig for kroppen å utføre ulike oppgaver: å bygge DNA, produserer røde blodceller, og som gir en energi boost til kroppen din som den akselererer metabolic rate. Dette er hvordan B12 skudd og vekttap er relatert. Du får vitamin naturlig fra melk, kjøtt, egg, fjærkre og fisk, så hvis du er en veganer, må du ta et supplement eller skutt for å få det i kostholdet ditt. Også, hvis du er blodfattig, dine nivåer av B12 vil bli redusert, og du trenger å supplere det med piller eller skudd.

B12 skudd og vekttap

B12 skudd kan hjelpe til med vekttap ved å påskynde stoffskiftet og gi deg mer energi. Som et resultat, har du energi til å trene mer, være mer aktiv, og bare rett og slett stå opp og gå. Men B12 skudd er ikke en kur-all for fedme. De bare legger B12 bør du vanligvis får fra kostholdet ditt. Som skudd er ganske dyrt, vurdere alternativ å legge til flere B12-rik mat til kosthold.

Bivirkninger av B12 skudd

Generelle bivirkninger av B12 skudd kan inkludere diaré, urolig mage, noen kvalme, hodepine, leddsmerter og smerter og varme på injeksjonsstedet. Alvorlige bivirkninger kan inkludere hjertebank, brystsmerter, tungpustethet og hoste, og økt hjertefrekvens. Alltid konsultere legen din før du tar noen B12 skudd.

Skjoldbruskkjertelen

Ifølge weightlossnutrition.org, hjelper B12 med vekttap ved å fyre opp under skjoldbruskkjertelen, som er energi kjertel. Dette gir deg energi til å gjøre øvelsen for å miste vekt. Vitamin B12 er også nyttig for å redusere væskeansamlinger, som støtter riktig thyroid funksjon og forbedre din generelle følelse av velvære. Hvis du lider av kronisk utmattelse som følge av anemi, fibromyalgi eller andre lidelser, kan vitamin B12 være en svært effektiv behandling.

Er Vitamin B6 og B12 bra for vekttap?

Vitamin B12 og B6 bidra til vekttap når det kombineres med diett og mosjon. B12 hjelper kroppen utnytte energien mer effektivt og høyere aktivitetsnivå bety flere kalorier brent.

B-vitaminer også påvirke stoffskiftet og gjøre det mulig for kroppen å bryte ned fett og karbohydrater mer effektivt.

Kosten kilder til vitamin B6 og B12 kan forbedre den generelle ernæring, fører til vekttap.

Effekter på vekttap

Vitamin B12 og vitamin B6 er viktig for kroppen og kan hjelpe til med vekttap når det kombineres med sunt kosthold og mosjon.

Ifølge en studie av 15.000 emner sitert av Emma Hitt i Allure magazine, vitamin B6 og B12 redusert mengden vektøkning hos overvektige kvinner. Fagene som tok B vitamintilskudd gitt fem pounds i løpet av studien, mens kvinnene som ikke tar B-kosttilskudd fått 16 pounds.

Begge vitaminene har også en betydelig innvirkning på sentralnervesystemet. En diett rik på disse vitaminene kan redusere depresjon, noe som kan ha en effekt på trøstespising.

Rolle av vitamin B12 i Vekttap

Vitamin B12 forbrenner visse fett og karbohydrater. Det hjelper også kroppen å omdanne mat til energi effektivt og øker kroppens evne til å opprettholde aktivitet for lengre perioder av gangen.

Symptomer på Vitamin B12 mangel inkluderer: tretthet, deigaktig hud, kvalme, diaré og forstoppelse.

Mat kilder til vitamin B12

Det er best å få det anbefalte daglige inntaket av vitamin B12 gjennom kosten kilder. Mat rik på vitamin B12 inkluderer: hele korn, egg, fisk, kjøtt og lever. B12 kosttilskudd er også tilgjengelig, og narkotika og helsekostbutikker.

Rolle av vitamin B6 i Vekttap

Ifølge International Journal of Obesity, en diett rik på vitamin B6 øker vekttap og stimulerer varig fett tap.

Vitaminet er essensielt for opprettholdelse av forbrenningen. Det hjelper også i produksjonen av røde blodlegemer.

Mangel symptomer inkluderer blek hud og depresjon.

Kilder til vitamin B6

Vitamin B6 oppnås best gjennom kosthold, men kosttilskudd kan også bli tatt. De fleste kosttilskudd merket "B-kompleks" inkluderer vitamin.

Kosten kilder til vitamin B6 er: forsterkede frokostblandinger, lever, bønner, egg, animalske proteiner og litt grønnsaker.

B12 lipotropics bivirkninger

B12 lipotropics bivirkninger


Både vitamin B12 og ulike lipotropic forbindelser er stadig økende popularitet som vekttap hjelpemidler. Ofte er de administreres sammen som en del av de samme generelle vekttap injeksjon programmer, men deres effektivitet har ikke blitt bevist, og det er flere bivirkninger å vurdere.

B12

B12 er en av åtte B-vitaminer og forekommer naturlig i animalske matvarer som kjøtt og meieriprodukter. Det er også ofte lagt til forsterkede matvarer. Vitamin B12 hjelper kroppens celler produsere energi og syntetisere fettsyrer og er involvert generelt i stoffskiftet. Anemi, for eksempel, er ofte forbundet med lave nivåer av B12.

Lipotropics

Lipotropics er biokjemiske forbindelser som bidrar til å bryte ned fett i kroppen. Kolin er det viktigste i pattedyr; andre lipotropics hovedsak bidra til produksjon av choline. Kolin er svært lik B-vitaminer; det hjelper eksport fett fra leveren og hjelper brannskade som eksporteres fett.

B12 og Lipotropic Supplements

Både B12 og lipotropics er påstått av brukerne, og vekttap klinikker som selger disse kosttilskudd, for å hjelpe fremskynde metabolske prosesser. Dette kan øke vekttap og føre til en større helhetlig følelse av energi, sier støttespillere. Fordi B12 og lipotropics er så biokjemisk like, blir de ofte brukes sammen, i sprøyteform, fordi hver er tenkt for å forsterke andre effekter.

B12 lipotropics og Vekttap

Noen studier har vist en større rate av vekttap hos personer som brukte B12 kosttilskudd, blant mange andre. Imidlertid kan ingen konklusjon kan trekkes fra dette, som folk som tar kosttilskudd ofte generelt har gjort andre nærings-og livsstilsendringer som ville bidra til deres suksess.

B12 lipotropics bivirkninger

Injeksjoner selv kan forårsake diaré og kløe og midlertidige smerter på injeksjonsstedet. Kolin bruk har også blitt rapportert å forårsake depresjon, kvalme, oppkast, diaré og andre gastrointestinale plager.

Hva er Lipotropic B12 injeksjoner?

Hva er Lipotropic B12 injeksjoner?


Mens B12 er et vitamin som kan finnes i mange matvarer og oral kosttilskudd, er det stadig mer populært som en injeksjon, siden det er antatt å hjelpe til vekttap. Det er ofte kombinert med andre biokjemiske stoffer, herunder lipotropic forbindelser. Imidlertid gjenstår deres effektivitet bevist.

Lipotropic forbindelser

Lipotropics er næringsstoffer som hjelper eksport fett fra leveren. Gang at fett er eksportert, lipotropics også hjelpe til å brenne den. Visse former, for eksempel inositol, fungere svært likt B-vitaminer.

B12

B12 er et vitamin som forekommer naturlig i animalske produkter, er ofte lagt til forsterkede matvarer, og er også populær i supplement form. Det hjelpemidler stoffskiftet i nesten alle kroppens celler, og er også involvert i produksjon av energi og syntese av fettsyrer.

Injeksjoner

B12 er påstått av sine brukere, og av utøvere på mange vekttap klinikker, for å hjelpe fremskynde den generelle metabolske prosesser og skape en større følelse av total energi. Fordi lipotropics direkte hjelp fett sammenbrudd, og er også nært knyttet til B-vitaminer, når det brukes sammen, de er antatt å intensivere hverandres effekter. De blir vanligvis injisert hver for seg, men som en del av den samme generelle innsprøytningssyklusen.

Bevis

Verken forbindelsen har blitt vist i publiserte, fagfellevurderte studier for å hjelpe vekttap når det injiseres. FDA har tjent opphøre og desist brev til flere supplement selskaper som markedsføres lipotropics som vekttap hjelpemidler når det tas oralt, fordi deres effektivitet er bevist.

Kilder

Verken lipotropic forbindelser eller B12 er regulert som reseptbelagte legemidler ville være, slik at de er tilgjengelig på mange vekttap klinikker som kan eller ikke kan bli overvåket av en lisensiert lege.

Adenosin B12-injeksjoner og vekttap

Adenosin B12-injeksjoner og vekttap


B12 er en naturlig forekommende vitamin i hele matvarer, og i denne form eller som tillegg, har vist seg generelt å hjelpe forbrenningen. Som sådan er den økende i popularitet som en injisert supplement, som ofte brukes for vekttap. Det er vanligvis sammenkoblet med adenosin, en annen naturlig forekommende biokjemisk forbindelse.

B12

B12 er en naturlig forekommende vitamin som bidrar til å regulere hjernen og nervesystemet. Det er også involvert i etableringen av blodceller og i metabolismen av nesten hver eneste celle i kroppen. Det finnes naturlig i animalske produkter som kjøtt og meieriprodukter, og er også lagt til berikede matvarer.

Adenosin

Adenosin er en biokjemisk forbindelse som hjelpemidler i energioverføringsprosessen innenfor kroppens celler. Den har en rekke farmakologiske virkninger. Det bidrar til å redusere inflammasjon og kan brukes til å behandle takykardi av hjertet.

Adenosin og B12 brukes sammen

Klinikker som administrerer adenosin for vekttap hevder at fordi det virker på kroppens energi metabolisme, kan det hjelpe fremskynde vekttap og øke den samlede energi. Fordi noen hevder at B12 øker også metabolismen, sammen de er tenkt til å forsterke de gunstige effektene. Stoffene blir ofte injisert separat, men som en del av det samme totale programmet.

Adenosin og B12-injeksjoner og vekttap

Ingen fagfellevurderte, publiserte kliniske studier bevise effektiviteten av B12-injeksjoner som vekt-tap bistand. Det er ingen for adenosin - faktisk er adenosin ofte brukt til å reversere vekttap hos kreftpasienter. I mellomtiden kan det føre til mange bivirkninger, inkludert brystsmerter og hjerte-problemer.

Kilder til adenosin og B12-injeksjoner

B12 og adenosin er ikke kontrollert stoffer, per se. De er populære i vekttap klinikker, men ikke nødvendigvis gis av en lisensiert lege. Ekstrem forsiktighet bør utvises når du besøker en slik klinikk. Adenosin og B12-injeksjoner for vekttap bør bare gjøres under tilsyn av en lege.

Diet Opptak og aktivitet ark

Diet Opptak og aktivitet ark


Stikker til en diett og treningsprogram kan være skremmende oppgave. Spore fremgang kan være en stor motivator for å feste med programmet og oppnå målene dine. Diet opptak og aktivitet ark er gode verktøy for å overvåke din diett og å registrere din fysisk trening, noe som gir deg en skriftlig historie om hva du spiser og de endringer som kroppen din går gjennom. Du kan produsere dine egne ark eller laste ned formatert ark fra Internett.

Dato

Datoer kan være oppført enten som individuelle rad oppføringer i et regneark eller i kalenderformat på et ark med en tabell. Kalendertype formater er bedre til rette for preplanning dine aktiviteter.

Måltid og kaloriinntak

List dine måltider, måltidet størrelse og kaloriinntak i kategorier for hver dag. Dersom det er ønskelig, liste en foreslått meny med deler for hver enkelt dag. Du kan best avgjøre kalorier ved å referere til en kalori guide; kalori guider, som beskriver kalorier som finnes i ulike matvarer fordelt på deler, er tilgjengelig på de fleste detaljhandel bokhandlere.

Trening

Spill inn treningsplan i forbindelse med kostholdet ditt. Spore eventuelle økninger i styrke eller utholdenhet, disse økningene er gode motivatorer og en påminnelse til deg selv at du nå dine mål. Du kan finne det fordelaktig å utarbeide en ny sporing ark atskilt fra din diett ark.

Vekt og fettprosent

Kanskje den viktigste oppføringen er din vekt og fettprosent. Opptak vekt på egen hånd er en fin måte å spore din fremgang. Det kan imidlertid være ganske misvisende. Muskler veier mer enn fett og trening øker muskler, som kan gi deg illusjonen om at kostholdet ikke fungerer. Ved å måle din fettprosent kan du ha en mer realistisk indikator på hvor mye fett du egentlig å tape. Vekt skalaer er tilgjengelige som mål fettprosent ved hjelp av et system kalt bio-elektrisk impedans analyse (BIA). BIA sender en liten elektrisk strøm gjennom kroppen din som gjør at skala for å beregne fettprosent, ved å analysere kroppens vanninnhold.

Hvordan virker Plavix Reagere på vitamin B12 kosttilskudd?

Om Plavix

Plavix er et reseptbelagt legemiddel som forhindrer blodpropp fra forming i blodet, og dermed bidra til å forebygge blodpropp relaterte medisinske tilstander og hendelser, for eksempel hjerneslag og hjerteinfarkt. Ta i forbindelse med PPI stoffer som Nexium, kan Plavix bidra til lave B12 nivåer.

Plavix alene og B12

Plavix selv ikke har noen interaksjoner med vitamin B12, ifølge produsenten Bristol-Myers Squibb. I forskrivning informasjon gitt til leger ved Bristol-Myers Squibb, den eneste typen medisin som kan ha små interaksjoner med Plavix er ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler (NSAIDs) som iboprofen; og Wayfarin, som kan føre til en høyere risiko for blødning.

Plavix og PPI bruk

Mange leger fore Plavix med PPI medisiner, som brukes til å behandle GERD og relaterte tilstander i fordøyelsessystemet. Bevisene for bedre resultater for pasienter som tar Plavix og PPIs er blandet, med noen studier som indikerer at kombinasjonsbehandling er effektiv og andre å finne noen merverdi til å legge PPIs til Plavix.

PPIs og B12

Men PPIs kan forårsake lave B12 nivåer. Dette er fordi PPIer redusere mage-syrer som normalt ville bryte ned B12 for riktig absorpsjon av kroppen. Når magesyre er redusert, B12 ikke absorberes fullt ut og i stedet passerer gjennom kroppen. Pasienter på PPIs er vanligvis instruert av sine leger å ta et vitamintilskudd inkludert B12, eller for å få vanlige B12 skudd mens de er på PPIs.

Vitamin B12 i grønnsaker

Strenge veganere har en hard tid å få vitamin B12 i maten, mens lakto-ovo vegetarianere eller strenge vegetarianere kan være i stand til å konsumere noen ting som veganere ikke kan. Vitamin B12-mangel kan føre til svimmelhet, hodepine og mageproblemer, så grønnsaker med B12 er viktig. Kjøtt elskere bør også dra nytte av vitamin B12 grønnsaker for egen helse skyld.

Margarin

Cook mat med vegetabilsk eller solsikke margarin til enten sesong mat eller holde den fester seg til skillet. Unngå å brenne mat fordi margarin ikke vil være en form for vitamin B12 hvis den har brunet.

Soya eller Soy Milk

Lese ingredienser og perks på soya eller soya melk (fra soyabønner) for å se om det inneholder tilsatt vitamin B12. Dette bør være plassert på tabellen på baksiden av produktet, eller du kan be en servitør eller kafé kasserer hvis soyadrikk inneholder Vitamin B12.

Veggieburger Mixes

Ulike vegetabilske elementer, inkludert frosne matvarer laget av merker som Morningstar Farms og Light, inneholder soya elementer med tilsatt vitamin B12. Hvis du ikke spiser kjøtt, spiser en av disse produktene minst én gang daglig.

Cereal

Sjekk ut ingrediensene i din frokostblanding. Enkelte frokostblandinger, for eksempel havre og mais korn, inneholder grønnsaker.

Snack Nøtter

Prøv varianter av Chex bland med forskjellige nøtter. Det er nok av nøtter som har B12 i dem, for eksempel paranøtter og peanøtter.

Avocado

Guacamole inneholder avocado, som har vitamin B12. Noen restauranter serverer fulle avokado; du kan kutte disse opp og skrape "kjøtt" av med tennene.

Mat som er høy i jern og B12

Det er lite kjent faktum at vitamin B12 og jern går hånd i hånd. Hvis du er mangelfull i ett, kan du vanligvis bli mangelfull i den andre ganske enkelt. Mangel på vitamin B12 kan føre til tretthet, hjertebank, svimmelhet, håravfall og anemi. En jern-mangel kan være forårsaket av ulike typer av anemi. Det er viktig å sørge for at du spiser mat som er både høy i vitamin B12 og høy i jern.

Innmat

Innmat er svært høy i vitamin B12. Organer som lever og nyrer er spesielt høy.

Fet fisk

En annen stor kilde til vitamin B12 er i fet fisk. Laks, snapper og kveite er alle gode kilder til vitamin B12.

Beans

Bønner er meget høy i jern og blir lett inkorporert i dietten. Bønner som nyre bønner, soyabønner og kikerter er spesielt høy i jern.

Frø

Gresskarfrø og sesamfrø er rike på jern. De gjør en god matbit og kan pakkes og gjøres enkelt på en fottur.

Doctor Godkjenning

Sørg for at det å spise mat rik på vitamin B12 og jern er aktuelle for deg ved å sjekke med legen din. Noen legemidler reagerer negativt til tilskudd av disse to vitaminer. Sjekk med legen din før du legger noen supplement til kosthold.

Matvarer med vitaminer B1 og B12

Vitamin B1 er et viktig næringsstoff for å holde energinivået konstant, og for å holde hjertet sunt. Vitamin B12 er viktig for helsen til de røde blodcellene, samt for et sunt hjerte. Begge disse B-vitaminer kan lett bli funnet i et bredt spekter av naturlige og bearbeidet mat. Mange bearbeidet mat er supplert med disse vitaminer for å gjøre dem mer hjertet sunt.

Funksjon

De fleste kjøtt, spesielt innmat, har rikelig med vitamin B12. Melk og fisk er også høy i dette vitaminet.

Betydning

Veganere må finne sin B12 i matvarer som har blitt supplert, fordi vitamin kommer fra animalske kilder.

Identifikasjon

Matvarer som svinekoteletter, kli flak, peanøtter og brun ris inneholder vitamin B1.

Funksjoner

I produsere midtgangen, aubergine, spinat, asparges, grønne erter og sopp alle har høye nivåer av vitamin B1.

Betraktninger

Matvarer som inneholder både B1 og B12 er egg og brød som har blitt beriket med både vitaminer. Det er andre bearbeidede matvarer, for eksempel frokostblandinger, og mange fullkornprodukter som også beriket med begge deler.