Digidexo.com

Hvordan bli kvitt fett Dimples

Fat gropene er forårsaket av cellulitt, som er en spesifikk form av fett som er strukturelt vanskeligere å fjerne enn vanlig fett. Dette er grunnen til at du kan se store folk med mye fett som ikke har fett dimples, mens andre tynnere mennesker kan ha fett gropene over hele kroppen. De vanligste stedene å finne fett gropene er på beina og baken. Heldigvis, dette er noen av de enkleste stedene å målrette når det kommer til fett smilehull eliminering.

Hvordan bli kvitt fett Dimples

•  Begynn å løfte vekter. En god vektløfting programmet vil håndtere alle deler av kroppen. Du kan imidlertid legge spesiell vekt på de områdene som har cellulitter. Den beste måten å bli kvitt cellulitter er å stramme opp huden rundt det ved å fylle opp dette området med muskel. Knebøy og utfall er gode gratis-vekt øvelser som vil målrette setemusklene og lårene, som er de to stedene på kroppen mest sannsynlig å ha fett gropene.

Unn huden din. Mens du angriper dine fett dimples fra under huden, supplere din innsats ved å hjelpe huden din selv komme inn på handlingen. Bruk en fuktighetskrem for å hjelpe huden din bli glatt og stram. En god fuktighetskrem kan, på egen hånd, dramatisk redusere forekomsten av gropene. Legg kremer med vitamin A og C for kollagen og elastin produksjonen for å hjelpe huden å gjenopprette sin ungdommelige utseende, og du er godt på vei til smilehull-fri hud.

Ta vitaminer. Sunn hud, og til og med "sunn" fett, er et resultat av en frisk kropp. Hvis kroppen din ikke får alle de næringsstoffene den trenger, kan det være hemme din evne til å skape faste, sunn hud og fettceller. En daglig multivitamin er en god start, og vitamin A og C er spesielt bra for å hjelpe huden din funksjon i en ungdommelig måte, beholde fuktighet og gjenopprette fra skader som strekkmerker som kan føre til dimples.

Få rikelig med mosjon. Mens cellulitter er langt vanskeligere å fjerne enn vanlig fett, vil det forsvinne med rikelig med mosjon som resten av fett blir til muskler også. Daglig cardio, samt løfte vekter, vil bidra til å jevne ut disse gropene.

Spis en sunn, lav-fett diett. Dette vil også hjelpe deg å miste vekt generelle og opprettholde en sunn kroppsbygning. Fersk frukt og grønnsaker, magert kjøtt og nøtter er de beste tingene for deg å spise hvis du kjemper fett gropene. Husk, siden fett gropene plage overvekt og sunn vekt folk, bare å miste vekt vil ikke klippe det. Du må forholde seg til fett gropene på flere fronter for å eliminere dem.

Hint

  • Konsultere legen din før du begynner på et nytt treningsprogram eller diett diett.