Digidexo.com

Bivirkninger av sopp medisiner for tånegler

Bivirkninger av sopp medisiner for tånegler


Tånegl sopp starter vanligvis som en liten hvit eller gul flekk på neglene. Venstre ubehandlet kan det føre til at tånegl å tykne, smuldre, og blir misfarget. Det er mange legemidler til behandling av sopp, men de kan komme med bivirkninger.

Typer

Oral tånegl sopp medisiner kan forårsake symptomer som hodepine, urolig mage, svimmelhet, oppkast, elveblest og leverskader. Kremer noen ganger føre til svie, kløe, tørrhet, flassing og utslett. Hudreaksjonene variere fra mild til alvorlig allergisk reaksjon.

Forholdsregler

Overvåking av blod nivå under behandling kan være nødvendig for medisiner, for eksempel Lamisil. Dette legemidlet har vist seg å forårsake leverskader i noen tilfeller.

Expert Insight

Når du bruker Lamisil for behandling av tånegl sopp, kan symptomer som kvalme, anoreksi, tretthet, oppkast, mørk urin eller blek avføring være tegn på leverskade, og bør rapporteres til legen din umiddelbart. Hvis dette skjer ved bruk av soppen medisiner vil avbrytes og leverfunksjon skal evalueres.

Potensial

I de fleste tilfeller bivirkningene er milde og kortvarige. De fleste mennesker er i stand til å fortsette bruken av soppen medisinering. I de mest ekstreme tilfellene når leversvikt eller død ble rapportert, pasienter hadde underliggende helsemessige forhold.

Alternatives

Det er mange naturlige behandlinger for å fjerne tånegl sopp uten bivirkninger forbundet med resepter.