Digidexo.com

hvordan utføre manuell lymfedrenasje

Hvordan få manuell lymfedrenasje

Hvordan få manuell lymfedrenasje


Manuell lymfedrenasje, en mild massasje som forbedrer lymfatisk sirkulasjon med feiende bevegelser av hendene, har blitt brukt til å behandle lymfødem og redusere hevelse lemmer. Manuell lymfedrenasje (eller MLD) utøvere tilbyr tjenester i en rekke amerikanske byer. Mange kreftpasienter som lider av lymfødem skyldes strålebehandling trenger manuell lymfedrenasje. Denne massasje teknikk hjelper også pasienter som lider av leddgikt og carpal tunnel syndrom.

Hvordan få manuell lymfedrenasje

Finn en sertifisert manuell lymfedrenasje (MLD) utøveren. Sjekk ut Massør oppføringer i Gule Sider eller medisinsk forsikring plan for navn og adresser til MLD eksperter i nærheten av deg. Se etter terapeuter opplært i Vodder system av massasje, oppkalt etter legen som pioner i studiet av lymphology på midten av 1900-tallet.

Snakk med din primære omsorg lege før du får manuell lymfedrenasje. Hvis du har kronisk høyt blodtrykk, hjerteproblemer, cellulitt eller annen infeksjon, alltid få tillatelse fra legen din før du begynner MLD.

Lær hvordan du bruker selv massasje mellom øktene. Ved å gni forsiktig lymfeknutene i nakken, armhulene, lysken og bak knærne, kan pasienter øke sine formelle ukentlige behandlinger. Hold bena hevet i femten minutter for å øke lymfe flyt etter selv-massasje.

Diskuter dine behandlingstilbud med terapeuten. Avhengig av alvorlighetsgraden av din tilstand, må du kanskje MLD to eller tre ganger i uken før hevelsen går ned og lymfatiske sirkulasjon bedres. Hvis du besøker massasjeterapeut til å behandle bihulebetennelse, bursitt eller en annen tilstand som ikke er relatert til ødem, holde oversikt over symptom status etter hver behandling.

Forstå hvordan kroppen din reagerer på MLD. Du kan urinere mer for et par timer etter manuell lymfedrenasje behandling på grunn av økningen i væsker flyttet fra vev til nyrene. Drikk flere glass vann etter behandling for å hente vann fjernes fra systemet.

Hvordan utføre førstehjelp for Beslag

Hvordan utføre førstehjelp for Beslag


Se noen har et anfall er en veldig skremmende opplevelse. Mange mennesker i denne situasjonen panikk, feilaktig antar at offeret er døende. Beslag er skremmende, men de er ofte ikke dødelig. Å vite hva du kan forvente når du kommer over noen som har et anfall vil hjelpe deg til å gi nyttig førstehjelp. Her er noen trinn du bør ta hvis du noen gang er i nærheten av noen som har et anfall. Fremfor alt må du forbli rolig hvis du kommer til å gi støtte til beslaget offeret.

Bruksanvisning

Hvordan utføre førstehjelp for Beslag

•  Hold deg rolig. Å se noen som har et anfall er ganske skremmende. Du må holde deg rolig for å gi hjelp.

Se deg rundt for å se om det er noe som kan føre til at personen blir skadet. Fjern store møbler eller andre gjenstander fra området. Hjelpe personen ligge på gulvet hvis det er mulig.

Spill beslaget lengde. Ambulansepersonell vil ønske denne informasjonen.

Hold andre mennesker fra å samle seg rundt for tett. De vil være nysgjerrig, men er ikke nødvendig.

Unngå å holde på den personen. Dette hjelper ikke beslaget offeret, og du kan bli skadet av offerets juling bevegelser.

Ring 911, spesielt hvis personen oppholder seg i beslaget i mer enn fem minutter, eller hvis offeret er et barn.

Legg personen på hans venstre side når anfallet er over. Se etter oppkast, noe som er vanlig. Sørg for at offeret ikke kvele på eller svelge noe oppkast.

Tips og advarsler

 • I det siste ble det antatt at beslaget offeret kunne svelge tungen. Dette er ikke sant.
 • Selv om et anfall er skummelt, kan den enkelte ikke trenger ambulanse. Bare ringe 911 for et barn eller noen som har et anfall som varer lenger enn fem minutter. Hvis personen ønsker en ambulanse etter at han kom ut av beslaget, kan du deretter ringe en.
 • Aldri satt noe i offerets munn. Piller eller vann kan føre dem til å kvele.
 • Stikk aldri fingrene i offerets munn. Du kan være litt.

Hvordan utføre HLR på en hund

For kjæledyr elskere, å vite hvordan å utføre HLR er viktig. Akkurat som mennesker, du vet aldri når du trenger å bruke den, og du vil være glad du vet hvordan hvis du noen gang trenger å. Utføre HLR er enkelt hvis du følger trinnene nedenfor.

Bruksanvisning

Sjekk for Airway, pust og sirkulasjon

•  Sjekk hundens luftveier. For å se om hunden din puster, trykker ham på hans kropp eller gi ham navnet. Hvis han ikke reagerer, se om brystet beveger seg. Hvis brystet ikke er i bevegelse, lytte for å se om du kan høre ham puste. Hvis ingen pust kan bli sett eller hørt, sett baksiden av hånden i nærheten av hundens nese for å se om du kan føle ham å puste.

Dra tungen ut litt for å fjerne hans luftveiene og lukke munnen hvis hunden ikke puster. Vippe hodet bakover for å sørge for at luftveiene er åpne og begynne munn til snute puste. Plasser munnen din over nesen og administrere 04:56 åndedrag.

Sjekk for sirkulasjon. Hvis hunden din har sirkulasjon, vil hun ha en puls. Sjekk for sirkulasjon ved å trykke på lårbens puls. Denne er plassert på innsiden av det bakre ben mot toppen.

Utføre hjerte-og lungeredning

Vær oppmerksom på at hvis hunden ikke puster og ikke har en puls, er det på tide å begynne hjerte-lungeredning.

Plasser hunden på et flatt, hardt underlag med riktig side ned. Hvis hunden er på bakken, plasserer hans ryggrad mot knærne.

Bend hundens venstre bein i albuen. Hvor albuen berører kroppen tilsvarer hvor du bør plassere hendene til å begynne kompresjoner. Dette er omtrent mellom den fjerde og sjette ribben, en tredjedel av veien opp bryst fra brystbenet.

Lås hendene i en klassisk HLR stilling som er en hånd oppå den andre med fingrene sammen. Låse albuene.

Begynn å utføre kompresjoner ved å skyve 02:58 inches dyp.

Gi kompresjoner deretter åndedrag.

Kontroller for en puls etter ett minutt og gjenta om nødvendig.

Tips og advarsler

 • Gigantiske hunder trenger en pust per hver 10 kompresjoner.
 • Middels til store hunder trenger en pust per hvert femte kompresjoner.
 • Små til mellomstore hunder trenger en pust per hvert femte kompresjoner.
 • Virkelig små hunder trenger en pust per hver tredje kompresjoner.
 • Ikke stopp for mer enn 30 sekunder.
 • Hold gjør HLR til hjelpen kommer.

Hvordan å gjøre en lymfedrenasje for Body Detox

Hvordan å gjøre en lymfedrenasje for Body Detox


Lymfesystemet jobber for å holde giftstoffer fra å komme inn i blodstrømmen. Nå må du sørge for at disse giftstoffene bevege seg gjennom systemet og ut av kroppen. For å gjøre en lymfedrenasje for kroppen detox, må du bli en lisensiert massasjeterapeut og lære de riktige massasjeteknikker.

Bruksanvisning

•  Bli en lisensiert massasje terapeut for å utføre en kropp detox massasje. Diskuter prosedyren med klienten og sørge for at han vet hva du kan forvente under og etter massasje.

Begynn massasjen med små sirkulære massasje slag. Disse benytter sentrale punkter i kroppen, som starter på hodet eller halsen regionen. Massasjen beveger seg sakte nedover kroppen og fortsetter å rense ut giftstoffer gjennom hele systemet.

Beveg deg sakte ned kroppen, med de samme sirkulære massasje slag. Denne type forsiktig massasje teknikk stimulerer kroppen til å bevege bakterier og andre metabolske toksiner gjennom systemet.

finish massasje med foten avgiftning og bad for å bringe de giftstoffer ut og opp til overflaten. Når du har fjernet giftstoffer i stor grad, vil lymfesystemet tilbake til normal pre-detox flytteprosessen.

Informer kunden om at han må drikke rikelig med vann for å hjelpe i avgiftning prosessen. Dette trinnet er svært viktig, og er grunnlaget for enhver vellykket detox.

Tips og advarsler

 • Passiv aerobic trening gir kroppen en økning av oksygen for å hjelpe den til å fungere optimalt.
 • Maskin detox er en annen måte å utføre lymfedrenasje. Du må bli en sertifisert tekniker for å bruke denne metoden. Teknikere bruke elektroder i stedet for massasje for å stimulere lymfesystemet, for å starte drenering.

Hvordan Row en manuell Wheel Chair

Hvordan Row en manuell Wheel Chair


Det kan være vanskelig å manøvrere en manuell rullestol; det kan ta tid å lære hvordan du skal plassere dine armer og føtter. Roing en manuell rullestol er mulig, når du først får taket på det. Hvis du gjenoppretter fra en skade, eller hvis du trenger det på en permanent basis, kan en rullestol hjelpe deg å komme rundt og gi den friheten du ønsker.

Bruksanvisning

Juster rullestolen riktig. Pass på at rullestolen sittestilling er behagelig og ryggstøtten er på plass. Rullestol Netto sier at den optimale sittestilling er et sete-to-back vinkel på 90 grader og et kne vinkel på 90-120 grader. Husk at du justerer en del av stolen vil endre posisjonen til en annen del av rullestolen.

Lås rullestolen for å holde hjulene i å bevege seg mens du får til stolen. Noen Bremsene er plassert under setet, mens andre låser er plassert rett over hjulet. Posisjonen av hjulet lås på rullestolen er bestemt av produsenten. Trykk ned på hjulet lås til å låse rullestolen. Lås opp stolen etter at du har fått inn i den.

Kjør rullestolen med hendene. Hold pushrims med hendene og bevege armene fremover. Mens flytting av rullestolen, bør armene bevege seg i en robevegelse. Når du sitter og roing stolen, sørg for at seteputen ikke er for lang. Hvis det er det, kan du få press bak knærne og lårene, som kan gjøre det til vanskelig å sitte ordentlig i rullestolen.

Flytt rullestolen tilbake ved å holde pushrims og flytte dem bakover. Fortsett bakover robevegelse å reversere din manuell rullestol. De pushrims kan vinkles horisontalt eller vertikalt for å bevege seg i ulike retninger.

Slå rullestolen til venstre ved å holde venstre hjulet stillbilder og levende høyre hjul. Slik slår til høyre, hold høyre hjulet stille og bevege venstre hjul. For å fullføre en 360 graders sving, flytte hjulene i motsatte retninger.

Tips og advarsler

 • Plasser manuell rullestol på et flatt underlag slik at hjulene til å bevege seg fritt.
 • Kontroller at setet på rullestolen er smal nok uten å berøre hoftene.

Hvordan utføre en Home Safety Inspection

Hvordan utføre en Home Safety Inspection


Ditt hjem kan ende opp med helse- og sikkerhetsrisiko over tid. En måte å bidra til å minimere disse risikoene til familien din er å utføre et vanlig hjem sikkerhet inspeksjon. Et hjem sikkerhetsinspeksjon bør dekke både helse og sikkerhet. Les videre for å lære hvordan du utfører et hjem sikkerhet inspeksjon.

Bruksanvisning

•  Sjekk dine røykvarslere for å sørge for at de inneholder batterier. Se på batteriene for å sørge for at de ikke er korrodert siden over tid batterier kan noen ganger begynne å lekke. Erstatte eventuelle korroderte batterier. Trykk på knappen eller snu bryteren som gjør din røykvarsler og på å sørge for at batteriene virker. Hvis sette nye batterier i røykvarsleren ikke hjelper, erstatte røykvarslere.

Hvis noen av beholdere for husholdningen og andre rengjøringsmidler er rustne, korroderte eller skadet på annen måte, kaste dem bort. Lekkasje kunne sette seg giftige gasser og kjemikalier i luften eller på et kabinett bunn hvor de kan brenne huden eller røyk kan brenne dine øyne. Også sørge for at rengjøringsmidler og andre kjemikalier er i skap med barnesikring eller godt utilgjengelig for barn.

Se i medisinskapet og andre steder du kan ha både over disk og reseptbelagte lagres regelmessig. Se på datoene og hvis medisinen er utløpt, kaste flaskene i en papirkurv eller annen plastpose og umiddelbart sette den ut i søpla søppelcontainer der kan ikke nås av barn flaskene. Også sørge for at over-the-counter og reseptbelagte medisiner er innelåst og utilgjengelig for barn.

Inspiser lampe, stereo, TV eller andre ledninger for å sørge for at det ikke er noen synlige ledninger. Hvis noen ledninger er utsatt man kan vikle dem tett med svart elektrisk tape i minst en tomme på hver side av wiren. Du kan også ha ledningene skiftes ut.

Hvis du har et brannslukningsapparat, sjekk dato for å se om du trenger å erstatte det. Hvis du ikke har et brannslukningsapparat du kanskje vurdere å kjøpe en. Kjøpe brannslukningsapparater i butikker som selger sikkerhetsutstyr eller kontakt brannvesenet for å finne ut det beste stedet å kjøpe god kvalitet apparater.

Dra og se på air condition og oppvarming enhet filtrerer årlig. Hvis de er fulle av støv og skitt, sørg for og erstatte dem før du begynner å bruke enhetene på nytt. For gulv eller vegg ovner og peiser, har en profesjonell sjekke dem ut.

Kontroller at du går ned i kjelleren hvis hjemmet har en. Pass på at det ikke er noen bokser eller avis som sitter tett til oppvarming enhet som dette skaper en brannfare. Sørg for at bokser med maling, lakk og andre produkter som brukes for ombygging eller for kunst og håndverk er plass på hyller godt utenfor rekkevidde av barn eller i et eget låst rom. Pass på at produktene ikke er plassert for nær din oppvarming enhet.

Om din tørketrommel er i en bod eller i en kjeller, bør du kontrollere at avtrekksrøret eller tube er godt festet til både tørketrommel og åpningen ledende utenfor. Dette holder fuktighet fra tørking av klær fra å fylle rommet. Fukt kan føre til malingen løsner og gjør rommet varmere noe som kan føre til høyere elektrisk kostnader. Rengjør lo ut av ventilasjons regelmessig som en tett ventil er en brannfare.

Sjekk termostaten din å sørge for at enheten slår seg av når nå temperaturinnstillingen du har valgt og erstatte enheten hvis den ikke slås av.

Sjekk beholdere av hårspray eller andre hårpleieprodukter og hygieneprodukter som er i spraybokser. Disse beholdere er under høyt trykk, og hvis de begynner å lekke de kunne eksplodere. Erstatte eventuelle ødelagte gjenstander.

Du kan også sjekke alle dine dør- og vinduslåser for å sikre at de er i orden. Noen ganger pinner eller skruer kan jobbe seg ut av vinduet låser. Erstatt manglende eller ødelagte låser for å sikre din families sikkerhet.

Hvis du har små barn gjør at gardin trekker og ledninger er knytte opp høyt som de kan være en kvelningsfare for små barn. Selv om du kan gjøre dette nå, kan disse snorer og trekker noen ganger kommer ugjort. Du kan erstatte blinds som har tau snorer med persienner som kan åpnes og stenges ved å slå en stiv stang.

Sjekk matvarer i kjøleskapet og skap. Kaste ut alt som er forbi utløpsdato enten det er hermetikk, melk, kjøtt eller annen mat. Hvis noen av dine uåpnede hermetikk har hevet lokk du trenger for å kaste dem bort som maten inne har bortskjemt eller ikke var skikkelig lukket på hermetikkfabrikken.

Hvis du har et lite barn dobbeltsjekke for å være sikker på at alle strømuttak har barnesikre deksler for å holde barnet fra å prøve plugg i kontakten eller sette en annen gjenstand inn i stikkontakten som kan føre til en alvorlig sjokk, brenne eller elektrosjokk.

Tips og advarsler

 • Du kan tilberede et enkelt skjema notering elementene du må sjekke, skriv det opp på en datamaskin og skrive ut kopier etter behov. Du kan bryte sjekklisten ned i kategorier, inkluderer bokser som skal sjekkes ut som du fullfører ditt hjem inspeksjon og andre oppgaver. Valget er ditt å gjøre.
 • Prøv og inspisere ditt hjem bi-årlig.

Hvordan utføre pusteøvelser

Hvordan utføre pusteøvelser


Puste riktig betyr mer enn inhaling og exhaling, eller levere oksygen til lungene og utvise karbondioksid. Jada, vi kan puste uten mye tanke; men mange av oss har feil puster mer enn vi tror. Følg disse trinnene for å lære å utføre pusteøvelser for å ikke bare forbedre din lungekapasitet, men også innføre mer oksygen inn i kroppen samt redusere karbondioksid buildup.

Bruksanvisning

Utfør en pusteøvelse

•  Ligg flatt på ryggen til bedre følelse kroppens bevegelser som kreves for riktig pust. Bruk en pute under nakken og knærne for ekstra støtte. Du kan også utføre denne pusteøvelse mens du sitter oppreist.

Plasser hendene like under brystbenet (brystbenet).

Pust sakte inn gjennom nesen. Føle luften fylle den nedre delen av lungene nær magen. Hendene skal sakte stige, mens de ligger på magen.

Fortsett å puste og føle din midtseksjon utvide, hele veien gjennom til brystet. Ikke tving brystet utover. Bare føle luften fylle lungene dine fra bunn til topp.

Hold pusten mellom fem og ti sekunder.

Pust langsomt gjennom munnen. Føle luften unnslippe lungene, som starter fra toppen av lungene dine. La brystet og brystkassen sakte slappe av mens du puster ut.

Komplett utpust ved å bruke mellomgulvet å utvise gjenværende luft i lungene. Du skal føle hendene synke litt inn i magen.

Gjenta prosessen i fem minutter. Prøv å slappe av når du utfører denne pusteøvelse. Hvis du føler deg ør, stoppe eller ta en pause.

Slå opp Ulike pusteøvelser

Kjøp en bok om pusteøvelser (se Ressurser nedenfor). Prisene varierer fra billig til moderat.

Innkjøps videoer eller DVD-er som viser hvordan du utfører pusteøvelser. Videoer og DVD-er varierer fra billig til moderat. De fleste vil være i moderat rekkevidde.

Besøk Art of Breathing hjemmeside (se Ressurser nedenfor) for mer informasjon om fordelene med riktig pust og pusteøvelser. Du vil også finne puste bøker og DVD-er.

Tips og advarsler

 • Være vedvarende med pusteøvelser. Som enhver ny ferdighet, puste riktig krever tid og praksis.
 • Søke hjelp av en lisensiert medisinsk faglig hvis dårlig pust er kronisk eller forverres over tid. Sykdommer som astma bør behandles av en praktiserende lege.
 • Før du starter noen alternativ medisinsk teknikk, være klar over at mange ikke har blitt vitenskapelig evaluert. Ofte er tilgjengelig om deres sikkerhet og effektivitet kun begrenset informasjon. Hver stat og hver disiplin har sine egne regler om hvordan alternativ medisin utøvere kan være faglig lisensiert. Hvis du bestemmer deg for å besøke en, velger du en lisens fra en anerkjent nasjonal organisasjon. Ta kontakt med din primære helsepersonell om din beslutning først. Hold legen informert om alternativ medisinsk teknikk du gjennomføre.

Hvordan bruke en manuell sphygmomanometer

Hvordan bruke en manuell sphygmomanometer


En sphygmomanometer er en enhet som brukes for å måle blodtrykket. Det kommer fra det greske ordet sphygmos, noe som betyr at puls og manometer, som er et vitenskapelig begrep som betyr trykkmåler. Måten det fungerer på er ved å blåse en mansjett og sammentrekkende flyten av blod til armen på hjertenivå. Når mansjetten frigjøres sakte, er et stetoskop brukes til å bestemme når pulsen er først hørte og når den slutter å være hørbar. Det finnes to typer manuelle blodtrykksmålere, kvikksølv og aneroid. Mercury blodtrykksmålere blir brukt mindre og mindre på grunn av bekymringer om kvikksølv toksisitet.

Hvordan bruke en manuell sphygmomanometer

•  Be pasienten om å sitte eller ligge i en komfortabel stilling. Pasientens arm bør være nakne og fri for restriktive klær. Hvis du sitter, har pasienten hvile armen på en glatt overflate på hjertenivå.

•  Har pasienten slapp armen i en litt bøyd stilling med håndflaten vendt opp. Hun bør sitte eller ligge komfortabelt og rolig med beina uncrossed.

•  Ta på mansjetten tett, men ikke ubehagelig rundt pasientens arm. Stilling, slik at den nedre delen av mansjetten er omtrent 1 tomme over den indre bøyning av albuen og plassere sentrum over brakialarterie, som er i Crook av albuen.

Plasser måleren slik at den lett kan leses.

Sett stetoskop øret stykker i ørene og plasserer den andre enden av stetoskopet over pasientens arm-puls, som er plassert på innsiden av pasientens overarm nær albuen.

Trekk til ventilen koblet til pære og blås pære raskt til måleren viser 200 mm.

langsomt løsne ventilen for å tillate kragen å slippe ut luften gradvis. Mens du ser på trykkfall, lytte nøye for første hørbar lyd av en hjerterytme eller puls gjennom stetoskopet. Så snart du hører det, er at det systoliske blodtrykket.

Fortsett å lytte nøye mens mansjetten tømmes. Legg merke til når pulsen eller hjerterytme er ikke lenger hørbar. Det er diastolisk blodtrykk. Når du har det diastoliske trykket, kan du helt åpne ventilen og la den resterende luften ut av mansjetten.

Skriv ned blodtrykket som systolisk trykk over diastolisk trykk - for eksempel 120/80.

Hint

 • Det er alltid en god idé å ta blodtrykket to ganger med flere minutter i mellom for bedre nøyaktighet.
 • Ikke ta en pasients blodtrykk hvis han nettopp har spist, røykt en sigarett eller konsumert koffein. Det kan resultere i en falsk avlesning.

Hvordan å utføre en synsundersøkelse hos Hjem

Hvordan å utføre en synsundersøkelse hos Hjem


Venstre ubehandlet synsproblemer kan føre til store synstap og blindhet. Selv om du bør planlegge regelmessige undersøkelser med en optimotrist, utføre en synsundersøkelse i hjemmet er en verdifull ressurs. Mellom besøkene til øyelegen, spore eventuelle endringer ved å følge disse trinnene.

Hvordan å utføre en synsundersøkelse hos Hjem

Forbered en Hjem Eye eksamen

Rest minst 8 timer per natt. Sørg for at dine øyne er uthvilt og fri for press.

Skriv ut avstand visjon øye eksamen, nær visjon synsundersøkelse og Amsler-kort test tester med en skriver (se Ressurser nedenfor).

Slå på lysene. Vision tester skal være ferdig i et godt opplyst rom for best resultat. Bruk nok lys til å se klart uten å belaste.

Be noen om å hjelpe deg. Få et familiemedlem eller en venn til å fungere som en rekord keeper. Gi dem med papir og penn til å skrive ned resultatene når visjonen testen er fullført.

Ta Avstand Vision Eye Test

Finn et rom over 10 meter lang, og velg en vegg uten vinduer eller gjenskinn. Måle ut nøyaktig 10 meter fra veggen for å bruke for å ta synsundersøkelse. Stolpe med et stykke maskeringstape for å markere linjen.

Tape eller tack avstand visjon synsundersøkelse til veggen. Plasser eksamen i øyehøyde. Start avstand visjon synsundersøkelse. Stå ved enden av linjen er merket. Hold begge øyne åpne og dekke venstre øye med håndflaten eller papir cup.

Les diagrammet fra venstre til høyre stirrer fra øverst til venstre linje. Ring ut hver bokstav du kan se. Flytt ned linjen til du ikke kan gjøre ut noen flere bokstaver.

Gjenta trinn 5 til 6 med det høyre øyet dekket.

gjennom resultatene. Sammenligne antall linjer leses med normale resultater. Eller sammenligne resultatene til en nylig øye eksamen gitt av øyelege.

Gjør et Nærsynstester

Hold Nærsynstester 14 inches bort fra dine øyne ved hjelp av høyre hånd og dekke det venstre øyet.

Se på raden med "c" informere assistent av hvilken retning åpningene peker. Si setningene høyt for assistenten.

Flytt diagram til venstre hånd og gjenta trinn 2 og 3 etter dekker det høyre øyet. Gå over resultatene dine. Alle skulle ha vært riktig.

Fullfør Amsler Grid Eye Test

13. Følg trinn 1 under "Gjør en Nærsynstester."

fokusere øynene på prikken som ligger i sentrum av rutenettet. Bruke sidesynet å legge merke til rutenett mønster.

Kontroller at alle linjer som kjører både horisontalt og vertikalt vises rett. Markerer ingen områder av rutenettet som dukket forvrengt eller mangler linjer med en penn.

Kontroller resultatene. I standard syn ingen områder på risten vil være merket.

Hint

 • Skriv ut eksamen med svart blekk bare på standard printer papir.
 • Holde fra å studere listene før du tar synsundersøkelse for å hindre memorere informasjon.
 • For voksne normale resultater på avstand visjon synsundersøkelse varierer fra 20/40 til 20/20.
 • Hvis du var briller eller kontaktlinser for avstand visjon de bør brukes i løpet av testen.
 • Hold på lesebriller med utfylling av nær avstand øye eksamen hvis du vanligvis bære dem.
 • Husk å bruke lesebriller for denne delen hvis normalt slitt. Hvis bifokale er slitt utseende gjennom bunnen lesedelen.
 • Ikke forsøk å selv diagnostisere eller behandle synsproblemer. Hvis noen av disse test viser unormale resultater kontakte en øyelege for en avtale umiddelbart.

Hvordan å drive en manuell Hoyer Lift

En Hoyer heisen er en del av utstyret konstruert for å løfte folk fra senger til rullestoler eller andre senger. De brukes på folk som ellers uføre ​​- den funksjonshemmede, eller bare svært syke og svake.

En manuell Hoyer lift bruker en sveiv og hydrauliske pumper i stedet for elektrisitet eller batteri. Men prinsippene bak hver heis er i hovedsak de samme, som den virkelige ferdigheter er i å få pasienten i heisen trygt og rolig.

Hvordan å drive en manuell Hoyer Lift

Sling

•  Rull pasienten på sin side og plassere seilet under ham, slik at toppen av "V" formen er på bunnen av ryggraden hans.

•  Rull pasienten på ryggen og trekk den andre siden av seilet, ta vare å holde pasienten sentrert på seilet.

Ta løkkene sammen for å sørge for at seilet setter pasienten i en komfortabel sittestilling.

Cross beinet looper å lage en komfortabel base.

Lift

Lås opp lift hjul og skyv den over til pasientens seng, fôr krokene opp med løkker på seilet.

Lås hjulene for å sikre at heisen ikke tilfeldigvis bevege seg mens du overfører pasienten.

Fest slyngen til heisen, og starter med de lengre sløyfer og flytte til de korteste sløyfer.

Crank heisen litt før pasienten klarner sengen.

Løsne sikkerhetsbremsene slik at noen bevegelse er mulig og svinge pasienten mot deg. Sørg for at du står overfor pasienten fra dette tidspunktet, slik at du har mer kontroll og pasienten er mer behagelig.

Hint

 • Prøv disse trinnene på en frivillig først, slik at du føler deg trygg før du begynner å bruke dem på en pasient.

Hvordan utføre en Testicular selvransakelse

Hvordan utføre en Testicular selvransakelse


Det er få fysiske fornemmelser som samsvarer med tordnende smerte og utrolig kraft av en rask spark til testiklene. Alt ser ut til å gå i sakte film som du dobbelt over i smerte ... og deretter gut-wrenching banke setter inn. Hvis du noen gang har oppdaget en ny pothole med 10-hastighet, vet du nøyaktig hva vi snakker om : smerte med en kapital "YEOUCH!"

Siden testiklene er blant de mest følsomme (og hyggelig) deler av en manns kropp, bør det neppe være overraskende at noen menn er tilbøyelig til å gjøre en liten utforske "down under". Dessverre, de fleste menn er ikke klar over den høye forekomsten av testikkelkreft og andre problemer som kommer i testikkelpungen - farene som er mye lettere å kurere hvis fanget tidlig. For å gjøre dette, bør alle mennesker lære å utføre en skikkelig Testicular selvransakelse, eller TSE - det kan redde din pungen. Bare spør kjendis testikkelkreft-kreft overlevende som Tom Green, Scott Hamilton og Richard Belzer. Utføre eksamen er vel verdt din tid ... og ikke så traumatiserende som du tror.

1 2 3 4

Bruksanvisning

Vet hvorfor du bør utføre en TSE

Den Testicular Self-eksamen er en risiko-fri, smertefri måte å sjekke testiklene for potensielle kreft og andre problemer. Det er virkelig den første linjen i forsvaret mot kreft, fordi testikkelkreft kommer med praktisk talt ingen åpenbare symptomer eller smerter. Ingen feber. Ingen dype, rungende stemme fra skrittet ditt. Ikke engang din elsker ville legge merke til (selv om en populær kvinnemagasin utgitt en "How-to-check-hans-baller-uten-ham-vite" -kolonnen, så ikke frik ut om kjæresten din spør deg for en mid-coital hoste ). En månedlig testikkel self-eksamen er det beste - om ikke den eneste - måten å finne ut om guttene er i god form.

Når det er sagt, TSE bør ikke anses som en erstatning for en klinisk undersøkelse utført av en erfaren lege: En legens diagnose er nesten alltid kommer til å være bedre enn din. TSE fungerer mer som en varsellampe på kroppen din dashbord enn en slags hjemme-diagnostisk verktøy for kreft. Hvis varsellampen slukkes, er det på tide å lage en legetime; det er det eneste denne testen vil fortelle deg. (Vi visste at dere ønsker at bilen analogi.)

Et ord på testikkelkreft

Hovedformålet med TSE er å bli kjent med kroppen din når det er sunt så vil du være i stand til å gjenkjenne den umiddelbart når noe uvanlig som skjer. De fleste testikler svulster - kalt nomas - forekommer i cellene ansvarlig for sperm produksjon. Som kreft går, disse svulstene vokser ganske raskt; en ubehandlet seminom kan doble i størrelse på under en måned. Så unødvendig å si, kan du ikke kaste bort tid på å være pysete om å klemme på Charmin, fordi tiden er egentlig det viktigste.

Faktisk, etter den tid de er oppdaget, nesten halvparten av alle testikkel malignitet vil ha spredt seg til andre deler av kroppen, som magen eller lungene. Og mens kreft på det stadiet er fortsatt ofte kureres, satser vi vår venstre testikkel som du ønsker å unngå alt dette ved å oppdage misdannelser så tidlig som mulig. Hva TSE vil gjøre for deg er å redusere sjansene for å måtte gjennomgå de ofte smertefulle og drenering behandlinger, for eksempel kirurgi, cellegift og stråling, assosiert med mer avansert kreft. Oppdager en testikkelkreft tidlig vanligvis tillater legen å foreskrive en mindre prøvende terapi.

Statistikk om testikkelkreft

Alt i alt, tallene om testikkelkreft er ikke på langt nær så skummelt som man skulle tro. Ta en titt:

* Testicular cancer will kill about 300 men this year.

* Roughly 6,900 men will develop a testicular malignancy this year.

* According to the National Cancer Institute, testicular cancer is most common among younger men. In fact, it is the most common form of cancer developed by men between the ages of 20 and 35.

* As we said before, catch it early, and you're pretty much in the clear. Testicular cancer is one of the most curable breeds out there. And although nearly half of all cases have spread to other parts of the body by the time they're discovered, the cancer is still often treatable in its later stages. But the danger of spreading is why you have to catch it early on.

Risikofaktorer

Forskningen på predisponerende faktorer for testikkelkreft er ganske tynn, men det er noen variabler som kan endre dine sjanser for å utvikle en malignitet - for eksempel alder, etnisitet og personlige og familiehistorier.

Being Young. Tro det eller ei, jo eldre du er, jo mindre sannsynlig er det at du vil utvikle en testikkel malignitet. Kall det en tradeoff for å måtte bekymre seg for prostata eller kreft i tykktarmen, men menn over 40 er ganske mye av kroken.

Å være hvit. Kaukasiere har en 4-1 / 2 ganger større forekomst av testikkelkreft enn afro-amerikanere. Hvite menn kan ikke være i stand til å hoppe, men de bør nok lære å utføre en TSE.

Å bli født Uheldig. Gutter som hadde utviklingsmessige problemer i sin ungdom, for eksempel en retinerte testikkel eller en infeksjon som resulterer i testiklene atrofi, er også større sannsynlighet for å utvikle testikkelkreft enn din gjennomsnittlige Joe.

Å være Relatert. Hvis faren din hadde testikkelkreft, det er noen bevis på at du er mer sannsynlig å utvikle en svulst, også. Her er der det blir rart: Avisene sier at du er på en økt risiko for kreft i motsatt testikkel. Med andre ord, hvis Pop hadde en ondartet sykdom i hans høyre testikkel, vil du ønsker å holde orden på din venstre en.

Neste: Utfør TSE

1 2 3 4

Hvordan sikre en manuell rullestol

Hvordan sikre en manuell rullestol


Oppgaven med å sikre en manuell rullestol i et kjøretøy er viktig. For at en manuell rullestol bruker å bli transportert fra sted til sted, må stolen å være sikker i bilen. Når du fester en manuell rullestol, er det viktig å bruke Rullestol Tie-down Occupant Restraint System (WTORS). Dette systemet vil sikre rullestolen samtidig som beboer med et sikkerhetsbelte til å beskytte ikke bare stolen, men kroppen hans.

Bruksanvisning

•  Plasser manuell rullestol i bilen vendt fremover. Rullestolen skal vende mot frontruten. Sett rullestolen i oppreist stilling; den skal ikke hvile mens fast i kjøretøyet. Bilen du bruker bør gjøres for rullestolbrukere.

Fest festestroppene til manuell rullestol. De fire festestroppene skal monteres på gulvet i bilen. Stroppene bør knyttes tett til de fire anker på rullestolen. Ankrene er kroker som er plassert bak bakhjulene av stolen og over forhjulene på stolen.

Snap i hoftebeltet og skulderbeltet over beboer. Runde og skulderbelter skal festes til de fire festestroppene. Hoftebeltet bør ligge over hele forsiden av bekkenet, nær øvre del av låret. Skulderbeltet skal plasseres over midten av skulderen og midten av brystet. Beltet skal være feste til hoftebeltet.

Hvordan utføre en Wilson Test av Knee

Hvordan utføre en Wilson Test av Knee


The Wilsons Test av kneet er en rask eksamen leger utføre for å se på tilstedeværelsen av osteochondritis dissecans, en sjelden sykdom i ledd som forårsaker både betennelse og smerter. For å diagnostisere sykdommen, leger gi pasientene til slutt en mer avansert screening, slik som en MR. Imidlertid er Wilsons Test en pålitelig screening for tidlig i sykdommen. Les videre for å lære mer.

Bruksanvisning

•  Be pasienten om å sitte på et bord med bena dinglende over kanten.

Bøy pasientens kne, slik at den er bøyd i en 90-graders vinkel.

Ta tak i pasientens fot og slår den innover slik at skinnebenet roterer mot motsatt ben.

Be pasienten om å forlenge berørte beinet før hun føler smerte. Når osteochondritis dissecans er til stede, opplever pasienten noen smerte når benet når om lag 30 grader fleksjon.

Drei pasientens fot tilbake til sin normale posisjon vendt fremover. Hvis dette lindrer smerten i pasientens kne, så testen for Osteochondritis dissecans er positiv.

Gjenta trinn 3 til 5 for å dobbeltsjekke resultatene av testen.

Hint

 • Sørg for at pasienten gradvis utvider sin etappe i løpet av testen, i stedet for å skyve det ut raskt.
 • Ikke utfør Wilsons Test av kneet med mindre en lege eller en annen profesjonell anbefaler eksamen.

Hvordan bruke en manuell Drive Hoyer Lift

Den Hoyer løft, også kjent som en slynge løft, bruker hydraulisk kraft --- mye som en miniatyr kran --- og blir brukt til å hjelpe omsorgspersoner i å flytte pasienter som er ute av stand til å bevege seg på grunn av skade, sykdom eller høy alder. Hoyer heiser gjør det enkelt og sikkert for en enkelt pleieren å flytte en person mellom en seng og rullestolen, for eksempel, så lenge som visse nøyaktige trinn blir fulgt.

Bruksanvisning

Se i brukermanualen først. Hoyer heiser har vekt grenser, avhengig av merke og modell, og du må være sikker på at heisen kan støtte pasientens fulle kroppsvekt trygt.

Velg en side av sengen som du vil utføre overføringen, og plassere rullestolen nær sengen på den siden, sete vender bort fra kanten av sengen. Låse hjulene for sikkerhet.

Løft opp sengen, hvis det er mulig, og senke sengens sideskinner, hvis det finnes.

Be pasienten om å sitte opp. Hvis han ikke er i stand til å sette seg opp på egen hånd, forsiktig hjelpe ham til en sittende stilling. Fjerne løs sengetøy og tepper fra sengen. Flytt puter ut av veien.

Løsne seilet fra Hoyer heis. Slyngen er vanligvis laget av bomull eller nylon, som en hengekøye, og legger til en trapes-formet bar av en rekke kroker. Plasser slyngen ved siden av pasientens hofter på den ene siden. Tuck og trekke den under hennes rumpe før hun sitter jevnt på seilet.

Fest sikkerhetssele, hvis det finnes.

Styr Hoyer løfte nær sengen. Spre basen bredt for å sikre stabilitet, beveger bena under sengen. Lås bunnen og benene på plass.

Slipp Hoyer heisens hydraulikkventil for å senke trapes ned mot pasienten. Vær nøye med å ikke treffe ham med trapes.

Be pasienten om å krysse armene over brystet som du nøye feste sidene hvis seilet tilbake til trapes.

Pump Hoyer løft håndtaket til manuelt heve pasienten over sengen, og deretter veilede ham forsiktig mot rullestolen.

Sakte slipper Hoyer løft hydraulikkventilen igjen å senke patent på rullestolen.

Hekt av hengekøye fra trapes, og pump håndtaket for å løfte trapeser ut av veien. Tuck og dra i hengekøye ut av under pasienten til å forsiktig fjerne hengekøye fra under henne.

Tips og advarsler

 • Selv om Hoyer heiser er utformet slik at enkeltomsorgspersoner til å flytte pasienter, er det en god idé å ha noen andre i rommet med deg som en "spotter".
 • Sørg for at rommet har nok plass til å bruke en Hoyer heis. Heisen har til å være i stand til å løfte og "swing" pasienten fritt for å sikre en sikker overføring.

Hvordan utføre Kegel øvelser

Kegel øvelser stramme musklene i bekkenbunnen av en kvinnes kropp. Disse øvelsene ble designet av Arthur Kegel, kan MD Kegel øvelser hjelpe kvinner styrke og tone musklene i bekkenbunnen for å lindre inkontinens og også for å forbedre seksuell nytelse under samleie.

Bruksanvisning

Finn den muskelen som må utøves ved hjelp av Kegel øvelser. Denne muskelen kalles bulbocavernosis muskel og er funnet inne vaginal vegger. Finne denne muskelen ved å late som en tampong er satt inn, og at det er falt ut. Stram muskelen i skjeden som ville holde tampong, holde den fra å falle ut. Dette er den muskelen som skal utøves ved hjelp av Kegel øvelser.

Sitt på toalettet etter avhende noe urin i blæren og praksis stramme bulbocavernosis muskel. Hold denne muskelen i en skjerpet tilstand i seks sekunder. Slapp det i seks sekunder. Gjenta denne metoden for 25 sammentrekninger. Dette bør ta ca fem minutter. Etter den første kegel øvelsen sårhet kan føles. Dette er normale reaksjons muskler må du begynner en øvelse regiment. Gjenta denne øvelsen tre ganger spredt ut over den første dagen for totalt 75 sammentrekninger.

Slapp bublocavernosis muskelen dagen etter kegel øvelser utføres. En fridag vil gi muskelen en sjanse til å gjenopprette fra tretthet. Sårhet og tretthet er ofte følte etter en sprek treningsøkt. Kegel øvelser er en energisk arbeid ut av bekkenbunnsmusklene.

Gjenta prosessen i trinn to av Kegel øvelser, etter hviledagen. Dette kan gjøres hvor som helst ikke bare på toalettet eller etter urinering. For første uke med å gjøre Kegel øvelser holder til grensen for å trene bekkenbunnsmusklene i seks sekunders intervaller (seks sekunder av innstramming, seks av avslappende) tre ganger om dagen for totalt 75 sammentrekninger. Kegel øvelser er gjort internt, så det er ikke nødvendig å ha et sted eller område å utføre dem i. De kan gjøres mens du snakker i telefonen, vaske retter, sitter ved et rødt lys, skrive på datamaskinen eller selv under samleie.

Bygg opp antall sammentrekninger i kegel. Den andre uken av Kegel øvelser bygge opp sammentrekning antall til 150 ved å stramme bekkenbunnsmusklene i seks sekunder, avslappende for seks sekunder og legger til fem minutter. Målet er å bygge opp de kegel øvelser til 200 sammentrekninger. På uke tre, legger ytterligere fem minutter til kegel øvelser og deretter på uke fire legge ytterligere fem minutter.

Fortsett vedlikehold av bekkenbunnen, etter å lykkes med Kegel øvelser for en måned, ved å gjøre øvelsene hver dag. Antall sammentrekninger kan reduseres etter den første måneden --- 100 til 150 sammentrekninger spredt ut over en dag kan holde bulbocavernosis muskel i god stand den trenger å være i for å forhindre urinlekkasje, inkontinens og også å øke seksuell nytelse under samleie.

Tips og advarsler

 • Hvis finne den bulbocavernosis muskelen er vanskelig titt inn å få et produkt utviklet spesielt for kegel øvelser som kegel mosjonist eller kegel kjegle.
 • Hodepine, kramper, magesmerter og ubehag i brystet kan oppstå hvis du strammer andre muskler mens du utfører kegel øvelser. Prøv å slappe av disse andre muskler mens du gjør Kegel øvelser.

Hvordan utføre HLR på en Drukning Infant

Hjerte-lunge-redning (HLR) innebærer å gjøre brystkompresjoner og redning puste. HLR utføres på mennesker som ikke puster eller som har ingen hjerteslag. Det kan være nødvendig i tilfeller av hjertestans, respirasjonssvikt eller ulykker, for eksempel en drukning. Det bidrar til å holde blodet sirkulerer til vitale organer. I tillegg hjelper det å gi oksygen til lungene. HLR retningslinjer er forskjellig for en voksen, barn og spedbarn.

Bruksanvisning

forstå HLR er beregnet for å holde blod og oksygen strømmer gjennom legemet, og ikke for å fjerne vann fra lungene til en drukning spedbarn. Fremgangsmåten for å utføre HLR er den samme enten barnet har druknet eller har en annen nødssituasjon som har fått ham til å slutte å puste.

•  Sett babyen på bakken, et bord eller en annen flate som er fast. Stimulere barnet til å finne ut om hun er responsive. Flick bunnen av babyens føtter og snakke høyt for å finne ut om det er en reaksjon, slik som gråt. Unngå å riste babyen som kan forårsake skader på hjernen og nakke.

Åpne spedbarn luftveier. Tungen kan falle mot baksiden av munnen og blokkere hans luftveier. Forsiktig vippe barnets hode litt tilbake ved å skyve litt ned i pannen mens du løfter opp haken. Unngå hyper-utvide halsen, noe som kan forårsake skader.

Se på barnets bryst og legge en hånd på den for å finne ut om brystet beveger seg opp og ned, noe som indikerer puste. Samtidig legger øret ved siden av babyens munn og lytte for å puste. Hvis barnet ikke puster, må du utføre redning puste.

Plasser munnen over babyens munn og nese og blåse i to ganger for å gi to innblåsninger. Se på brystet som slag i å være sikker på at brystet beveger seg. Hvis brystet ikke steg, kan barnet luftvei fremdeles være blokkert. Reposisjonere hodet igjen som angitt i trinn 3.

Føler for en puls. Hvis barnet har ingen hjerteslag, starte hjertekompresjon. Plasser to fingre i sentrum av barnets bryst mellom brystvortene. Trykke ned på en dybde av en tredjedel til halvparten av dybden av brystet. Utfører kompresjonene raskt, i et forhold på 30 kompresjoner til to innblåsninger.

Husk at en druknende barnet kan svelge mye vann. I løpet av HLR, kan en baby spy ut vannet. Snu barnet på sin side og fjerne luftveiene ved hjelp av en finger for å fjerne munnen på noen spy. Hvis barnet er fremdeles ikke puster, legg barnet flat og fortsette HLR til hjelpen kommer.

Tips og advarsler

 • Kontroller for en puls etter ca to minutter. Hvis barnet har begynt å puste selv og hjerterytme er tilbake, stoppe HLR og bo hos babyen til hjelpen kommer. Hvis barnet er fremdeles ikke puster, fortsette å administrere HLR. Hvis mulig få noen andre til å ringe 911 mens du vurderer spedbarn.

Hvordan utføre en arbeidsplass Vold Risk Assessment for fysiske kontorer

Hvordan utføre en arbeidsplass Vold Risk Assessment for fysiske kontorer


Vold på arbeidsplassen er gjenstand for mange gjerningsmenn som kunder, ansatte, ansattes beslektede individer og de med ingen forbindelse til virksomheten. Vold anses enhver trussel, overfall eller voldelig handling fysisk eller følelsesmessig mot de som er ansatt med eller drive virksomhet i selskapet. Arbeidsplassen vold er vanskelig å forutse eller forhindre men skaden gjort kan begrenses gjennom en vurdering av det fysiske kontoret.

Bruksanvisning

Vold på arbeidsplassen

Vurdere oppførselen til dine ansatte, kunder og andre personer som driver virksomhet på kontoret. Når du ser på atferden du bør se etter eventuelle endringer som er utenom det vanlige. Disse endringene kan inkludere aggressivitet, symptomer på depresjon eller en interesse for våpen.

Vurdere sikkerheten i bygningen. Sikkerhet er en viktig komponent i å kontrollere arbeidsplassen vold. Innganger og utganger skal merkes og synlig. Tilgang til kontoret bør begrenses til ansatte med nøkler og identifikasjon, med mindre virksomheten mottar daglige besøk fra kunder.

Undersøke bygningens nærområdet og parkeringsplasser. Disse områdene bør være godt opplyst med klare inngang og utganger. Porter og gjerder bør sjekkes for skader og reparert en gang identifisert. Sikret gjerder og porter begrense tilgangen til eiendommen og mulighet for litt flykte når en overgriper har kommet inn.

Bestem plasseringen av nødprosedyre manualer. Instruksjoner om hvordan du kontakter krisepersonell bør utvikles og plasseres i områder lett tilgjengelig med ansatte.

Kontroller at ansatte har fått opplæring på nødprosedyrer. Ansatte utdannet på sikkerhet kan minske risikoen for vold på arbeidsplassen. De skal kjenne faresignaler og hva de skal gjøre i tilfelle en hendelse inntreffer.

Tips og advarsler

 • Ikke anta vold vil oppstå fordi en kollega, kunde eller ansatt hadde en dårlig dag. Varselskilt er bare mulige prediktorer men garanterer ikke en voldelig episode vil skje. En risikovurdering garanterer ikke folk eller bedrifter vil ikke oppleve vold på arbeidsplassen.

Hvordan utføre kirurgi Uten Blodoverføring

Hvordan utføre kirurgi Uten Blodoverføring


Det er mulig og hensiktsmessig å utføre noen av de vanskeligste operasjoner uten blodoverføringer. Teknikk og teknologi har avansert i utførelsen av operasjoner og blodløse kirurgi sentre har blomstret i USA.

Spredningen av AIDS gjennom blodoverføring, og risikoen for å pådra potensielt dødelig hepatitt har gjort ublodig kirurgi et populært valg.

Bruken av ikke-blodvolum utvidere, jern terapi infusjoner, kauterisering, senke blodtrykket hos pasienter og bruk av auto-transfusjonsenheter, som resirkulerer ditt eget blod som ble normalt tapt under en operasjon har gjort ublodig kirurgi trygt og praktisk.

Bruksanvisning

Effektive Kirurgiske teknikker Uten Blodoverføring

•  Sette mot pasienten med ikke-blodvolum utvidere i stedet for blodoverføringer under operasjonen. Den enkleste ikke-blodvolum ekspander er saltvann (salt) oppløsning, som er en crystalloid løsning. Det er billig og det er forenlig med vårt blod. Ringers løsning er et annet alternativ, også en crystalloid løsning.

Noen andre ikke-blodvolum utvidere er dekstran, Haemaccel og Hetastarch (HMS).

Det er fordeler med å bruke disse løsningene. De er ikke-giftige, rimelige og kan lett oppnås. De kan lagres ved romtemperatur og er uten risiko så langt som til overføring av sykdom, som så lett finner sted med blodtransfusjoner.

resirkulere tapt blod under operasjonen med en intraoperativ blod berging (IBS) autotransfusjon enhet. På samme måte som en tannlege plasserer et sugerør i munnen for å trekke ut overflødig spytt, blod berging enhet, eller celle sparer, suger ut blod tapt under en operasjon. I tilfelle av IBS, blod resirkuleres tilbake inn i kroppen, slik at svært lite blod blir tapt i løpet av operasjonen.

Utfør kirurgi ved hjelp av en elektrokirurgi enhet. Dette er et kirurgisk verktøy som oppvarmes med elektrisk strøm, som cauterizes eller brannskader, kar vevet, og dermed tettende området og minimere blodtap. Det er trygt og utstyret er relativt billig.

Gi pasienter jernpreparater (injiseres i muskler eller årer), som hjelpemiddel kroppen i å lage røde blodlegemer med en hastighet tre til fire ganger raskere enn vanlig. Jern transporterer oksygen til vevene gjennom hemoglobin i røde blodceller.

Senk kroppstemperaturen gjennom tildelingen av bestemte legemidler under operasjonen. Dette bidrar til å minimere blodtap. Denne teknikken kan brukes bare i visse situasjoner.

Administrer hypotensiv anestesi, noe som senker blodtrykket. Universitetet i Pisa sier, "Hypotensiv anestesi er en teknikk som brukes intraoperativt som bidrar til å minimere kirurgisk blodtap, og dermed redusere behovet for blodoverføring. Dens forsiktig søknad kan gjøres trygt i de fleste pasienter, inkludert barn, og for en rekke kirurgiske fremgangsmåter. " De mest vanlige midler for denne teknikken er natriumnitroprussid (SNP), nitroglycerin (NTG), og trimethaphan.

Tips og advarsler

 • USA har over ett hundre blodløse kirurgi sentre, med mer blir lagt årlig. Teknikker og utstyr som er nødvendig for å utføre ublodig kirurgi er tilgjengelig i de fleste stater. Ublodig kirurgi blir også utført i mange land utenfor USA.
 • Ikke prøv å bygge opp ditt eget blod med kosttilskudd. Konsultere først med legen din og samarbeide med ham eller henne.

Hvordan utføre HLR i Limited Space

I en nødssituasjon når et offer ikke puster og har ingen puls, utføre hjerte-lungeredning, eller HLR, kan være forskjellen mellom liv og død. Hensikten med HLR er å holde oksygenrikt blod pumpe til hjernen, holde offeret i live til medisinsk assistanse kommer. I lukkede rom kan en teknikk kjent som over-the-head HLR være nødvendig å tilstrekkelig komprimere brystet. Alternativt, hvis to rednings er tilstede, skrevs HLR kan anvendes dersom side HLR er ikke mulig.

Bruksanvisning

Over-the-Head HLR (Enkelt redningsmann)

•  Sjekk for å se om pasienten er bevisst ved å klappe ham på skulderen og spør høyt, "Er du ok?" Hvis han ikke svare, ringe 911 eller sende noen for å få hjelp før HLR. Slå offeret på ryggen og plassere deg selv på hodet av offeret, med et kne berøre hver skulder. Vippe hodet bakover for å åpne luftveiene. Føler for åndedrag med kinnet ditt mens du ser for å se om brystet stiger.

Plasser masken over nese og munn, og skaper en forsegling ved å holde den fast mot huden med tommelen og pekefingeren på masken og den gjenværende tre fingre hooking siden av kjeven. Trekk opp på kjeven for å åpne luftveiene og klem posen med den ledige hånden til å levere en pust som varer omtrent ett sekund. Hvis brystet stiger, gi en annen pust; hvis ikke, gjenta chin-lift manøver og prøv igjen.

Plasser hælen på den ene hånden i sentrum av offerets bryst mellom brystvortene. Plasser den andre hånden oppå den første hånden. Lene fremover, med albuene låst posisjonere skuldrene rett over hendene.

Bruk øvre kroppsvekten for å komprimere brystet omtrent to inches med hver kompresjon. Kompresjoner bør gjøres relativt raskt, med en hastighet på omtrent 100 per minutt.

Stopp etter 30 kompresjoner og gjenta trinn 2 til 4 til det er tegn til liv, blir en AED tilgjengelig eller medisinsk personell kommer.

Straddle HLR (To Rednings)

frihøyde HLR bruker de samme prinsippene som over-the-head HLR, bare med to redningsmenn. Plassere det første redningsmann i samme posisjon som i over-the-head HLR og den andre rednings straddled over offerets mage, vender hodet.

Den første redningsmann sjekker for tegn på pust og, i mangel av noen tegn, utfører chin-lift og gir to innblåsninger. Den andre redningsmann da leverer 30 kompresjoner og pauser, slik at den første redningsmannen for å levere to innblåsninger før du fortsetter.

Gjenta for fem sykluser og deretter vurdere å bytte posisjoner for å gi den andre redningsmann en pause. Fortsette med HLR til offeret viser tegn til liv, blir en AED tilgjengelig eller medisinsk personell ankommer.

Tips og advarsler

 • Ofre for hjertestans kan oppleve gisping kjent som agonal puste. Ikke feil dette for normale pustelyder.

Hvordan utføre en Feltet Tracheotomy

Et felt trakeotomi er krise tracheal kirurgi for å etablere en åpen luftvei i noen som har lidd ekstreme traumer til tracheal området og kan ikke puste. Vanligvis er dette gjort på slagmarken eller etter en traumatisk trafikkulykke. Bare kvalifisert medisinsk personell bør forsøke en slik operasjon.

Bruksanvisning

Finn riktig sted i nakken som er den nedre delen av halsen mellom adamseplet og øverst på brystbenet.

Lag et snitt gjennom halsen og skille vev og muskler. Skjoldbruskkjertelen skal være synlig. Kutte ned på midten av skjoldbruskkjertelen og separat. Ringene av brusk kan nå ses. Skjær mellom ringene i den tøffe veggen inn i luftrøret.

Sett inn en tube inn i åpningen som vil fungere som en luftveier. Alt kan brukes som er stiv og åpent i begge ender. En kulepenn sak eller et plastrør kan brukes i ekstreme nødssituasjoner i felten.

Utfør et felt tracheotomy bare i alvorlige krisesituasjoner som en siste utvei prosedyre. Det gjøres kun hvis pasientens luftrør er hindret og situasjonen er livstruende.

Tips og advarsler

 • Felt tracheotomies er vanligvis gjort under krigen tid som en siste utvei prosedyre utføres av leger og andre feltpersonell. En kniv blir brukt til å skjære et hull i luftrøret og en gjenstand som en halm eller kroppen av en kulepenn er fast i hullet for å holde den åpen. Alt som er stiv og har en åpning i begge ender kan benyttes i en ekstrem nødsituasjon.