Digidexo.com

Naturlig rettsmidler for Perimenopausal Depresjon

Peri-menopause er en tid med endringer i en kvinnes kropp og mens hennes hormoner prøver å sortere ut hva som er nødvendig og hva som ikke er, så er hennes følelser. Symptomer på overgangsalder --- hetetokter, humørsvingninger, depresjon --- begynne så mye som et tiår før perioder slutt. Mange kvinner forteller at når de nærmer seg overgangsalderen er det som om de har symptomer på PMS er ute av kontroll, inkludert depresjon. Depresjon, er imidlertid aldri "normal", og bør alltid behandles som en alvorlig sak som det finnes hjelp.

Depresjon definert

Symptomene på depresjon i overgangsalder er lik symptomene på en klinisk depresjon ifølge WebMD. De inkluderer følelsen deprimert eller håpløse for det meste av dagen, hver dag i minst to uker, tap av interesse for aktiviteter du vanligvis liker, samt problemer med å sove eller sover for mye, konsentrasjonsvansker og tretthet. Noen av disse symptomene kan være forårsaket av underliggende problemer med vitaminmangel eller skjoldbrusk sykdom, så det er viktig å ha en vurdering av helsepersonell.

Behandling

Din helsepersonell kan foreslå en lavdose p-pille for å bidra til å stabil dine hormoner, eller en anti-beroligende å stabilisere humøret, men begge disse strategiene har bivirkninger som du kan finne ubehagelig. Det er flere urter og matvarer du kan prøve å behandle depresjon.
Ifølge flere studier, inkludert en rapportert i Science Daily, johannesurt (Hypericum perforatum) har vært brukt i andre land i flere tiår for å hjelpe mot depresjon, og det finnes kliniske studier som antyder at effekten av urten. Johannesurt er tilgjengelig i mange forskjellige former, inkludert flytende, piller og som te. Det er ikke en behandling som bør prøves hvis du ammer og ikke har noen bivirkninger, inkludert svimmelhet, tørr munn og kvalme. Følg doserings retninger på pakken nøye og gi urten minst seks uker å jobbe før vurdere om det fungerer for deg.
Sam-E har også vist seg å hjelpe peri-menopausal depresjon. Det er allment tilgjengelig på helsekostbutikker. Dette tillegget kan føre til forstoppelse.
B-vitaminer hjelper kroppen prosessen de fysiske manifestasjoner av stress. Folat og vitamin B-6 er spesielt nyttig.
Omega-3 fiskeolje har mange fordeler, og lindre depresjon er bare ett av dem. Du kan øke Omega-3 ved å legge kaldt vann fisk som laks og makrell til kosthold eller kosttilskudd er allment tilgjengelig.

Non-food behandlinger

Yoga, trening og journalføring kan alle bidra til å lindre depresjon som noen ganger kommer med peri-menopause. Spesielt 30 minutter ved aerob trening per dag har vist seg å lindre depresjon. En rask tur i solskinnet vil gi deg en dobbel dose humør ekstrautstyr som sollys har også vist seg å lindre depresjon, hjelpe kroppen til å produsere serotonin.

Advarsler

Hvis depresjonen dypere eller du har tanker om selvmord søke øyeblikkelig hjelp fra venner eller helsepersonell.