Digidexo.com

Varme og kalde behandlinger for muskelsmerter og stivhet

Varme og kalde behandlinger for muskelsmerter og stivhet


Du kan bidra til å avlaste ubehag fra vanlige smerter ved å bruke varme eller kalde behandlinger som en form for smertelindring. Kulde og varme kan hjelpe med leddstivhet, muskelsmerter, lavere pakke smerter og muskelspasmer. Disse behandlingene kan forbedre sirkulasjonen og redusere hevelse. Du kan gjøre disse behandlingene hjemme uten spesialutstyr, men det er alltid en god idé å ha skader undersøkt av en lege.

Kalde Behandlinger

Kalde behandlinger brukes på muskelsmerter bidra til å lindre smerter ved lammende området der isen er brukt. Kalde behandlinger også redusere hevelse og slappe av musklene dine. Når den brukes etter en skade, anbefaler University of Missouri at du bruker isen pakker for opptil 20 minutter om gangen, tre til fire ganger daglig i tre dager.

Du kan bruke en ispose eller pose frosne grønnsaker fra fryseren. Plasser en klut mellom huden og den frosne pakken slik at du ikke gir deg selv forfrysninger. Det anbefales at du begrenser en kald behandling til maksimalt 20 minutter, så du trenger ikke fryse huden din mens den er nummen.

Hot Behandlinger

Heat øker blodstrømmen gjennom musklene og hjelpemidler helbredelse. Heat er ikke indisert umiddelbart etter en skade siden den ekstra blodstrøm kan øke visningen av blåmerker. Ifølge University of Missouri, bør man vente to til tre dager etter skaden å anvende varmebehandling ved en frekvens på opp til fire ganger daglig i 20 minutter av gangen. Vær forsiktig når du bruke varme til huden din at du ikke forårsake brannsår, spesielt i huden som allerede er nummen. Du kan bruke en varmepute for tørre varme behandlinger eller et vått håndkle for fuktig varme behandlinger. Når du bruker en varmepute, sette en timer i tilfelle du sovner slik at du ikke vil få brent.

Forholdsregler

Både varme og kalde behandlinger kan forårsake skade på huden din hvis igjen på for lenge, eller hvis temperaturen er for ekstreme. Derfor bør du bruke disse behandlingene med stor forsiktighet på hud som har avgått ved døden opplevelser eller dårlig sirkulasjon.