Digidexo.com

Har Fish Oil Hjelp sirkulasjonsproblemer

Fiskeolje kosttilskudd er laget av vev av fet fisk som makrell, tunfisk, laks og sild. En av de viktigste bestanddeler er omega-3-fettsyrer. Dette er gunstig for helsen på en rekke måter; de reduserer betennelse, bidra til å redusere skadelige kolesterolnivået, redusere leddsmerter, redusere risikoen for hjertesykdom og bedre blodsirkulasjonen.

Årsaker til dårlig sirkulasjon

Skade på sirkulasjonssystemet kan forårsaket av frie radikaler, giftstoffer i kroppen, dårlig ernæring, røyking, dårlig absorpsjon av næringsstoffer og høyt alkoholinntak. Vanlige symptomer på dårlig sirkulasjon inkluderer: kortpustethet eller pust, manglende utholdenhet, manglende evne til å konsentrere seg, prikking eller nummenhet i hender og føtter, lav energi og uregelmessig varme rytme. Dårlig sirkulasjon kan føre til en rekke helsemessige problemer, inkludert artritt, diabetes, angina, høyt blodtrykk, høyt blodtrykk, høyt nivå av LDL-kolesterol og hjertesykdom.

Fish Oil

Fiskeolje er kjent for sin evne til å forbedre blodsirkulasjonen. Dette er på grunn av det høye innholdet av omega-3-fettsyrer. Legemet anvender omega-3-fettsyrer for å produsere hormoner, cellemembraner og for transport av fettløselige næringsstoffer i hele kroppen.

Omega-3 fettsyrer

Fiskeolje forbedrer blodsirkulasjonen fordi som omega-3 fettsyrer er absorbert av kroppen, forbedre de integriteten og funksjon av blodkar. De reduserer også faren for dannelsen av blodpropper, forbedre strømmen av blod, lavere LDL-kolesterolnivåer (skadelig kolesterol), øke nivået av HDL-kolesterol (godt kolesterol), reduserer risikoen for hjertesykdommer og redusere inflammasjon.

Daily Intake

Det er ingen anbefalte daglige kvoter for fiskeolje i kosten eller som et supplement. Hvis du tar fiskeolje som et supplement i tablettform, ernæringseksperter foreslår at du tar 1000 til 2000 mg per dag. Hvis du er å skaffe fiskeolje fra å legge fisk i kostholdet ditt, bør du spise fet fisk minst to ganger hver uke. Andre kilder til kosttilskudd omega-3 fettsyrer inkluderer linfrø og valnøtter.

Bivirkninger

Bivirkninger fra fiskeolje er sjeldne, men kan inkludere halsbrann, kvalme, dårlig ånde og diaré. Hvis du opplever disse bivirkningene bør du slutte å ta fiskeolje / omega-3 og kontakte lege umiddelbart.