Digidexo.com

Rask og enkel Tips for vektøkning

Rask og enkel Tips for vektøkning


Mens noen foretrekker en slank eller tynn kroppsbygning, andre ønsker en liten vektøkning for å oppnå en curvier eller mer muskuløs kropp. Å spise mer utover dagen kan hjelpe deg å sette på ekstra pounds. Det er imidlertid en sunn og en usunn måte å få vekt.

Limit aerobe aktiviteter

Høy effekt trening som sykling, svømming, løping eller aerobic kan opprettholde din generelle helse og støtte energi. Men hvis du prøver å få vekt, regelmessig engasjere seg i høy-effekt øvelser vil brenne kalorier og fett og hindrer din innsats for å sette på ekstra vekt.

Øk Kalorier

Ett kilo fett tilsvarer 3500 kalorier. Sette på ekstra vekt innebærer øke det daglige kaloriforbruket. Å spise en ekstra 7000 kalorier i uken (1000 ekstra kalorier om dagen) kan legge til to pounds en uke. Mens sukker og junk mat har en høy-kalori inntak, er det sunnere måter å øke kaloriforbruket. Fyll opp på sunne valg som proteinrike matvarer (egg, kjøtt, nøtter), karbohydrater som pasta, brød og ris, og grønnsaker.

Drikk mer

Drikkevarer kan legge til ditt daglige kaloriinntak og bidra til å øke vekten din. I stedet for å fylle opp på sukkerholdige drikker som brus, velge sunnere valg som fruktjuice, melk, protein shakes og sunne smoothies.

Build Muscle Tone

Vekttrening toner og definerer dine muskler, og bygge muskler kan øke kroppsvekten din. Snarere enn aerobic garantert til å brenne fett og kalorier, begynner en vekt trening eller body toning program. Trening i hjemmet ditt med manualer eller bruk gym utstyr for å øke muskel tone. Enkle treningsøkter som pilates, knebøy, utfall, og noen sykling og jogging kan også bidra til å øke muskel tone og kroppsvekt.