Digidexo.com

Hvordan bruke Ginger å behandle kroppen smerte

Hvordan bruke Ginger å behandle kroppen smerte


Mens ingefær kan være deilig å konsumere, er det også gunstig å bruke når du arbeider med smerter i kroppen. Legene tror at ingefær er oljer og fenolforbindelsene er ansvarlig for sine smertestillende evner. Dette homeopatisk middel kan utføres på flere måter, de fleste som involverer inntak av varme med ingefær, for å gjøre dine smerter forsvinner.

Bruksanvisning

•  Kjøp en pille som inneholder ingefær for å lindre smerte. Du vil mest sannsynlig finne ingefær i pilleform i en arthritis ledd- og muskel pille, selv om ingefær piller også selges på egenhånd.

avlaste gass, fordøyelsesbesvær og kvalme ved å spise inntil 4g av fersk ingefær rot om dagen. Ingefær kan kjøpes fra din lokale supermarked i produserer delen.

Soothe leddgikt smerte ved å gni ingefær olje direkte på fortært felles. Ingefær olje normalt ikke brenne eller skade huden, men hvis du opplever utslett-lignende symptomer, vask av ingefær olje og kontakte legen din umiddelbart.

Bruk ingefær til å bli kvitt en sår hals. Bratt 2 ss. av strimlet ingefær i varmt vann og drikke. Hvis du ikke liker å drikke ingefærøl, tilsett en dråpe ingefær olje til en bolle med varmt vann og legg ansiktet 2 meter over bollen.

Unn kroppen din smerte med ingefær etter å ha kirurgi. Ta 1g av pulverisert ingefær rot med vann etter at du våkner opp. Ikke bruk dette midlet for å behandle kroppen smerte hvis du har en svak mage, men som det noen ganger fremkaller brekninger.

Tips og advarsler

  • Disse rettsmidler kan også være fordelaktig Barn under 2 år og oppover til å behandle hodepine og kramper, så lenge mindre doser er gitt. Siden de fleste anbefalte doser er basert på en 150-kilos voksen, kutte dosen i to eller i kvartalene før du gir det til et barn. Din barnelege kan fortelle deg hvor mye du skal gi, basert på barnets vekt.
  • Noen urter, mens nyttige i behandling av smerter og sykdom, kan utløse bivirkninger når de blandes med andre kosttilskudd eller reseptbelagte medisiner. Før du bruker ingefær eller noen annen naturlig rette, ta kontakt med legen din for å være sikker på at du vil ikke ha noen legemiddelinteraksjoner.
  • Sørg for å være oppmerksom på at du bruker ingefær på akutt kortet i lommeboken.
  • Ikke bruk ingefær hvis du tar aspirin regelmessig, eller hvis du har en blødersykdom. Ingefær har blitt rapportert å forstyrre blodpropp.