Digidexo.com

Fakta om Losing Belly Fat

Buk fett kan være forårsaket av arvelighet, endringer i hormoner, eller til den naturlige aldringsprosess. Få fett i magen er ikke sunt og øker risikoen for å utvikle hjerte-problemer og diabetes. Selv om mange produkter på markedet hevder å løse problemet med overflødig magefett, livsstilsendringer og mosjon er de beste måtene å kjempe en uønsket midsection.

Genetikk

Genetikk spiller en viktig rolle i hvor mye magefett du har. Hvis du er et eple form i motsetning til en pære, så kroppen din lagrer automatisk mer av sin fete forsyninger i magen, i motsetning til dine hofter og lår. Dessverre er det ikke mulig å endre genetisk predisposisjon for kroppen din form, men det er fortsatt mulig å redusere magefett ved å gjøre endringer i livsstilen din.

Livsstil Årsaker

Stress er en av de største problemene bak å få magefett. Når du er stresset, produserer kroppen et kjemikalie som kalles kortisol. Kortisol forteller leveren til å frigjøre overskytende sukker som forårsaker du å bli sulten, noe som ofte fører til at du spiser jo mer og få vekt, noe som ofte forekommer i midjen. Finne metoder for å kontrollere stressnivået kan hindre produksjonen av kortisol og fjerne ønsket om å binge og eliminere magen fett.

Misforståelse

En stor misforståelse er at crunches er svaret på å miste magen fett. Midsection trening er bra for å bygge en sterk midsection, bedre holdning, og lindre smerter i korsryggen, men de trenger ikke føre til at du mister magen fett. Sannheten er, cardio er nøkkelen til å miste fett av magen din. Hvis du bare gjør crunches, vil du bare tone den underliggende muskler og ikke miste fett.

Forebygging / løsning

For å optimalisere tap av magefett, ifølge Mayo Clinic, må du se på ernæring Spis mer naturlige matvarer og eliminere bearbeidet og sukkerholdige matvarer fra kostholdet ditt og innlemme rå matvarer i stedet. Rå mat forsyne kroppen med bedre næringsstoffer for energi og optimal ytelse. Hold deg unna bleket mel fordi de målrette nedre del av magen. Å spise mindre mengder oftere vil øke stoffskiftet og hjelpe deg å forbrenne mer kalorier.

Redusere alkoholforbruket

Hvis du drikker regelmessig, kan kutte ned på alkoholforbruket redusere magefett. Drikking kan føre til fett å samle seg rundt midjen din og føre til vektøkning. Alkohol har tomme kalorier og ikke er nyttige for helsen til kroppen, slik at den er bare lagres som fett i kroppen.

Betraktninger

Spise innen to timer etter leggetid gir ikke kroppen din mulighet til å fordøye maten du spiser, noe som betyr at energi vil slå inn sukker og resultere i en annen fett innskudd, som oppmuntrer vektøkning til magen. Ved å unngå å spise sent på kvelden, kan du unngå å ha sukker nivåer slå til fett.