Digidexo.com

Hvordan bruke Gairtopf Crocks

Hvordan bruke Gairtopf Crocks


Fermentert mat har eksistert i tusenvis av år og er veldig sunt for deg. Pickles, er oliven og surkål alle gjæret mat som vi er kjent med, men nesten alle grønnsaker kan gjæret. Lactobacillus er de gunstige bakterier som hjelper til med fordøyelsen. Dessverre er kommersielt tilgjengelige produkter stort sett pasteurisert, og så de gunstige bakterier har blitt drept. Løsningen på dette er å sylte din egen grønnsaker. Den enkleste og tryggeste måten å gjøre det på er ved å bruke Gairtopf fermen crocks.

Hvordan bruke Gairtopf Crocks

Bruke Gairtopf Crock Pot

•  Rengjør crock pot ved å skrubbe den ut med rent vann, skylling og la den tørke. Du bør også rense steinene som kommer med crock pot, samt lokket.

Rengjør hva grønnsaker du skal bruke, og kutt dem i ønsket fasong.

Smak til med salt og eventuelle ønskede krydder. Om 2 ts. salt per kilo grønnsaker er et godt utgangspunkt

Legg grønnsakene i ren crock pot og mos eller tamp dem ned. Dette frigjør fluid fra innsiden av grønnsakene ved å bryte åpen celleveggene. Ikke overfyll. Du vil måtte forlate 03:57 inches over toppen av grønnsakene for væske og pusterom.

Sett steinene på toppen av grønnsakene. Hensikten med steinene er å hindre grønnsakene fra å komme til overflaten. Hvis grønnsakene ikke er nedsenket i sin egen væske, deretter koke saltvann og la den avkjøles før du legger den til crock pot. Grønnsakene må være nedsenket i minst to inches dyp i væsker.

Sett lokket på crock pot, og fylle vollgrav med vann fra springen.

•  Hold crock pot på et lunt sted i tre dager.

Flytt crock pot til et kjølig sted, rundt 50 ° C, i fire til seks uker.

Tilsett vann til crock pot vollgrav ofte.

Kontroller for beredskap etter én måned. Du kan ta ukentlige porsjoner ut når grønnsakene er klare og la resten å bo i potten så lenge du ikke åpner potten for ofte og alltid erstatte vannet i vollgraven.