Digidexo.com

Helserisiko av en flytende diett

Å miste vekt er en av de viktigste grunnene til at folk velger å gå på en flytende diett. Dietter på markedet lover raske resultater for de som ønsker å felle noen pounds. Problemer med disse dietter går langt utover deres mangel på kostholdsveiledning og eventuell unnlatelse av å holde av pounds. Noen mennesker kan oppleve helseproblemer som følge av å konsumere en flytende diett for å gå ned i vekt.

Lean muskel tap

Den dramatiske reduksjon av kalorier på flytende dietter vil føre til at kroppen til å forbrenne muskelmasse for energi. Kroppen reagerer på alvorlig lav-kalori dietter ved å bremse ned stoffskiftet og lagring av fett til energi. Dette svaret er en overlevelsesmekanisme for å beskytte mot sult.
Spis et sunt kosthold for å opprettholde muskel mens du brenner fett. Når kroppen har nok næringsstoffer og kalorier til å overleve, vil den brenne lagret fett og ikke nødvendigvis muskel.

Gallestein

Crash dietter som flytende dietter som får deg til å miste vekt på en rask hastighet bidrar til dannelse av gallestein. På disse diettene, vil leveren produsere mer galle som ikke er eliminert riktig. En svært lav-kalori diett kan også påvirke galleblæren evne til å tømme ordentlig. Et sunt vekttap er bare £ 1 eller 2 kg. per uke. Spis et velbalansert kosthold som ikke er høy i fet mat for å unngå gallestein.

Elektrolyttforstyrrelser

Elektrolytter er i ditt blod, vev og alle kroppsvæsker. Disse viktige salter er viktig for å opprettholde sunn funksjon i kroppen. På en lav-kalori flytende diett, kan næringsstoffer bli savnet som er viktig for å holde en balanse av elektrolytter i kroppen. Noen av symptomene på en elektrolyttforstyrrelser er svimmelhet og uregelmessig hjerterytme.
Alle funksjoner i kroppen er avhengig av den elektrolyttbalansen. Noen av de vanligste elektrolytter i kroppen din er natrium og kalium. Vær sikker på at du spiser en diett rik på vitaminer og mineraler for å holde elektrolyttbalansen i sjakk.

Organskade

Nyrene kan bli skadet når du følger en flytende diett uten medisinsk tilsyn eller for en lengre tidsperiode. Denne typen diett er ikke vedlikeholdes lenger enn 12 uker, i de fleste tilfeller uten veiledning av en lege. Elektrolyttforstyrrelser kan føre til nyresykdom like nyresykdom fører til elektrolyttforstyrrelser.
En mangel på næringsstoffer i lang tid kan føre til nyresykdom, kongestiv hjertesvikt og galleblæren lidelser. Kroppen krever vitaminer og næringsstoffer for å fungere skikkelig, og når de blir nektet med en flytende diett, kan organsvikt bli resultatet.

Vektøkning

Overvektige pasienter er ideelle kandidater for en medisinsk tilsyn flytende diett. Pasienter som har hatt bariatrisk kirurgi for eksempel en gastric bypass spise en flytende diett i ukene etter operasjonen. Disse dietter supplert med vitaminer og mineraler for å sikre at riktig ernæring anvendes på en flytende diett.
De som bruker flytende dietter for å miste en liten mengde vekt er usannsynlig å holde den vekten av på lang sikt. Den kaloriinntaket er så lavt på noen dietter at så snart normale spisevaner er i gang igjen, kommer vekten tilbake. Den fornuftig tilnærming til vekttap bør inkludere en balansert diett som eliminerer 3500 kalorier fra kostholdet i en uke. Dette vil resultere i en £ 1 vekttap. Bare har tenkt å miste £ 1 til 2 kg. per uke med diett og trening for langvarige vekttap resultater.