Digidexo.com

Holy Basil Extract Fordeler

Millioner av mennesker over hele verden lider av kroniske tilstander og lidelser som vanligvis behandles med en rekke medikamenter. Med de mange risikoene som er involvert i å ta moderne medisiner, har det vært en oppblomstring av interesse for alternative medisiner og helhetlig praksis. Her er en rask guide til en av verdens mektigste urter.

Lindrer stress

Hellig basilikum, også kjent som Tulsi (Hindi), er en av de mest hellige og kjære urter i indisk kultur. Gå som en søyle av urtemedisin, er hellig basilikum brukes til å fremme generell helse, gjenopprette likevekt, og bekjempe og redusere effektene av stress.

Cure for the Common Cold

For tusenvis av år har hellige basilikum blader, røtter og ekstrakt blitt konsumert som mat, te og tonics av ​​innbyggerne i det indiske subkontinentet. Kalt "Eliksir", hellig basilikum har blitt brukt til å lette symptomene på forkjølelse og influensa og redusere sesongmessige allergier. Det har også blitt brukt til å forbedre luftveis generell helse, redusere feber og behandle kroniske respiratoriske forstyrrelser slik som astma, bronkitt og cystisk fibrose.

Leger huden Disorders

Som en av verdens mest adaptogenic (evne til å forynge og øke kroppens motstand), beskytter hellig basilikum huden. Den brukes til å behandle hudsykdommer og betingelser. Hellig basilikum ekstrakt inneholder store mengder vitamin A. Det er nyttig for behandling av slike tilstander som eksem og psoriasis. Det bidrar til å redusere effektene av forurensning, infeksjoner og livsstilsvaner som påvirker hudens helse.

Øker immunforsvaret

Hellig basilikum ekstrakt brukes til å styrke immunforsvaret. Rik på vitamin C, er hellig basilikum full av antioksidanter som beskytter immunforsvaret og bekjempe produksjonen av frie radikaler, som bidrar til slike sykdommer som kreft, leddgikt og diabetes. Hellig basilikum er også ansett for sine anti-betennelse evner som kan bidra til å forbedre leverfunksjonen og redusere risiko og symptomer på degenerative nevrologiske lidelser.

Øker Sirkulasjonssystemfunksjoner

I tillegg til antioksidanter og vitaminer, inneholder hellig basilikum store mengder stoffer som kalles fytokjemikalier, som bidrar til å støtte hjerte og blodkar. Holy basilikum har også blitt anerkjent for sin evne til å redusere høyt blodtrykk forårsaket av stress, lavere kolesterol, regulere blodsukkeret og tynne blodet, noe som bidrar til å redusere risikoen for slag.

Potensial

Nyere studier av indiske forskere foreslår at Holy basilikum har evnen til å beskytte celler fra friske toksiner forbundet med stråling og kjemoterapi behandlinger for kreft.