Digidexo.com

leddgikt og fuktig vær

Hva er behandlingen for leddgikt grunn kolitt?

Kolitt eller ulcerøs kolitt, er en kronisk inflammatorisk sykdom som påvirker den indre slimhinnen i tykktarmen og endetarmen. I sitt verste form, kan det være ødeleggende eller livstruende. Ti til 25 prosent av kolitt lider opplever symptomer på leddgikt, som er betennelse i leddene, er direkte knyttet til deres tilstand. Til tross for likheten i symptomer skiller kolitt relatert artritt vesentlig fra klassisk leddgikt, og i løpet av behandlingen må skreddersys til de spesielle forhold knyttet til kolitt.

Diagnose

For å diagnostisere kolitt relaterte leddgikt, må legen din først eliminere mulig tilstedeværelse av revmatoid artritt (RA). Mens kolitt relaterte forhold kan delvis etterligner RA, de vanligvis ikke føre til deformering av ledd. I tillegg gjør kolitt relaterte artritt vanligvis ikke påvirker leddene symmetrisk på den måte som er karakteristisk for RA.

Hvis du er diagnostisert med kolitt relaterte leddgikt, må legen din finne ut hvilke av de tre grunnleggende former er til stede: perifer, aksial eller ankyloserende spondylitt

Behandling av perifer artritt

Perifer artritt kan oppstå i håndledd, albuer, ankler eller knær. En forbigående tilstand, speiler det stigende og fallende grad av betennelse i tykktarmen og endetarmen. Smerte kan også plage ulike leddene til forskjellige tider. Hvis du er diagnostisert med perifer artritt, vil symptomene sannsynlig forsvinner når dine anfall av kolitt slutten, og tilstanden ikke vanligvis forårsake langsiktige skader.

Behandling vil fokusere på å administrere kolitt symptomer, siden betennelser og leddgikt er direkte relatert. Legen din kan velge mellom en rekke medisiner, inkludert anti-inflammatoriske som sulfasalazin (Azulfidine), olsalazine (Dipentum), Mesalamine (Asacol) eller kortikosteroider. Alternativt kan han foreimmundempere som ciklosporin (Neoral), azatioprin (Imuran) eller infliksimab (Remicade). Ikke-steroide anti-inflammatoriske medikamenter (NSAID) som aspirin og ibuprofen kan også brukes. Mens NSAIDs har en tendens til å forverre kolitt betennelse i mange pasienter, noen tåler dem godt nok for korttidsbehandling. Hvis diagnosen er av nyere dato, spør legen din for å forklare risiko og fordeler ved noen behandling hun kan foreskrive.

Behandling Axial Leddgikt

Aksial artritt, eller spondylitt, er preget av smerter og stivhet i korsryggen og sacroiliac. Mer alvorlig enn perifer artritt, hvis venstre ubehandlet det kan skape fusjon av ryggvirvlene og permanente restriksjoner på forflytning i korsryggen. Axial leddgikt ikke vanligvis svarer godt til direkte behandling av kolitt symptomer, og hvis du har denne tilstanden legen din vil trolig fokusere behandling på øvelser for å opprettholde omfanget av bevegelse. Ytterligere lindring kan oppnås fra resten og bruk av fuktig varme, eller NSAID hvis de er godt tolerert. Tilstanden vanligvis gjør sitt verste skade ved 40-årsalder.

Behandling av Bekhterevs sykdom

I noen sjeldne tilfeller kan ankyloserende spondylitt (AS) bli diagnostisert. Sammen med symptomer assosiert med aksial leddgikt, kan effekten fra denne tilstanden omfatter betennelse i hjerteklaffene, lunger og øyne. I tillegg til fysioterapi, kan AS behandles med immun suppressor infliksimab (Remicade). Dessverre er permanent deformasjon fortsatt en distinkt mulighet. Ta kontakt med din lege og fysioterapeut for en bred tilnærming for å bekjempe virkningene av AS.

Hvordan Heal Leddgikt

Leddgikt, en revmatisk sykdom, fører til stivhet og smerter i leddene. Smerten varierer fra mild til alvorlig, og sykdom kan potensielt skade på andre organer, slik som i øynene og huden. Leddgikt er den ledende årsak til uførhet i Amerika, og rammer anslagsvis 46 millioner mennesker, ifølge Centers for Disease Control and Prevention. Behandling for å helbrede leddgikt avhenger av mange faktorer, inkludert type leddgikt stede, antall leddene berørt, alvorlighetsgraden av smerte og generell helse.

Bruksanvisning

Hvordan Heal Leddgikt

•  Delta i en øvelse programmet er godkjent av lege eller fysioterapeut. Fysisk aktivitet, når det gjøres riktig, kan øke fleksibilitet, redusere smerte og stivhet i leddene, bedre muskelstyrke og økt energi, i henhold til Arthritis Foundation. Øvelsen vil også hjelpe til med vekttap, noe som vil redusere felles belastning og bidra til å helbrede leddgikt.

Spis et sunt og balansert kosthold. Mens det er ingen spesiell diett vist seg å helbrede leddgikt, vil en diett høy i frukt, grønnsaker og helkorn hjelpe deg å opprettholde en sunn vekt, og gir deg den energien som trengs for å helbrede, ifølge Mayo Clinic.

Ta medisiner for å lindre smerten av leddgikt, bedre mobilitet og redusere betennelse. The Mayo Clinic sier at det er fire primære typer medisiner som brukes til å behandle leddgikt: non-steroide anti-inflammatoriske legemidler, steroider, sykdomsmodifiserende antirevmatiske medisiner og immunundertrykkere. TNF-alfa-hemmere, anakinra, abatacept og rituximab er andre medisiner for tiden tilgjengelig for å bidra til å helbrede leddgikt.

Prøv å varme eller kulde terapi for å bidra til å helbrede leddgikt og gjøre vondt utholdelig. Varmebehandling innebærer bruk av mikrobølger, fuktig varme eller ultralyd for å øke blodstrømmen, fleksibilitet og smertetoleranse. Cold terapi virker ved lammende nerver som omgir leddgikt ledd, lindre betennelser og hindre muskelkramper.

Bruk en spenne eller skinne for å støtte dine svake og smertefulle ledd og gi dem tid til å hvile og helbrede. Splinter brukes til helt eller delvis immobilisere de berørte felles, avhengig av foreskrevet løpet av behandlingen. Splinter og bukseseler bør kun brukes under tilsyn av en lege eller terapeut, som feilaktig bruk kan skade leddene og øke smerter og stivhet.

Få hjelp med en hjelpeenhet, for eksempel en stokk eller sko innsats. Canes kan øke mobiliteten og redusere presset på leddgikt ledd og sko inserts kan bidra til å lindre smerter mens du går. Andre hjelpemidler inkluderer spesielle verktøy for å hjelpe med finmotoriske aktiviteter, som å lukke glidelåser, åpne krukker og holde kjøkkenutstyr.

gjennomgå en operasjon for å reparere skadede ledd, lindre smerte og gjenopprette funksjon. Ifølge National Institute of leddgikt og muskel-og hudsykdommer (NIAMS), anthroscopic kirurgi, bein fusion, protesekirurgi og osteotomi er de viktigste typer kirurgi brukes til å helbrede leddgikt. Snakk med legen din for å finne ut hvilke kirurgisk prosedyre er den mest passende for din diagnose.

Be legen din om å ta kosttilskudd for å helbrede leddgikt og redusere smerte. Den NIAMS sier at en rekke kosttilskudd kan være gunstig for felles helse, inkludert SAM-e, DHEA, Glucosamine and chondroitin sulfate.

Slapp av og hvile for å helbrede leddgikt og administrere din smerte. I tillegg til felles smerte og stivhet, artritt forårsaker betydelig tretthet. For din tilstand å forbedre, må du lytte til kroppen og hvile når det trengs. Ta hyppige pauser, og sove når du er trøtt. Hypnose, dyp pusting og guidede bilder er gode på å redusere stress og hjelpe med smerte kontroll.

Tips og advarsler

 • NIAMS anbefaler en øvelse regime som inkluderer en balanse av range-of-motion øvelser, stretching og aerobic øvelser for å bidra til å helbrede leddgikt. Å gjøre endringer i ditt hjem kan forbedrer sikkerheten når du leve med leddgikt. Installer grip barer i dusjen, kan du bruke et sete mens du tar en dusj, heve høyden på toalettsetet og stole på hjelpemidler for å sikre din sikkerhet og komfort.
 • Det amerikanske Food and Drug Administration advarer om at du tar NSAIDs over lengre tid kan føre til alvorlige bivirkninger, inkludert en økt risiko for hjerteinfarkt og hjerneslag, gastrointestinal irritasjon og blødning og nyreskader.

Feline leddgikt symptomer

Feline leddgikt symptomer


Hvis din eldre katt er ikke så sprek og atletisk som det en gang var, kan det ha smertefulle ledd på grunn av leddgikt. Ifølge Randy Boudrieau av Cummings School of Veterinary Medicine ved Tufts University, kan katter har leddgikt knær, albuer og hofter, mye som mennesker. Leddgikt i katter er mulig å behandle og mange katter kan føre relativt smertefritt liv. Det er nyttig å ta hensyn til symptomer på leddgikt, fordi jo før jo leddgikt er behandlet, jo mer effektiv behandling være.

Redusert Motion

Dersom katten din har vonde ledd, kan det unngå å gå opp trapper eller det kan ta korte hopp som legger mindre belastning på leddene. Du kan se at den beveger seg saktere eller at den ikke hoppe på toppen av sin skrape innlegget eller favoritt abbor foran et vindu.

Halter

En katt med leddgikt kan utvikle en uttalt slapp. I begynnelsen kan det halte være knapt merkbar, men vil utvikle seg etter hvert som tiden går. Den halte kan være verre om morgenen eller rett etter at katten har vært hvile, minske etter hvert som dagen går, som stive ledd er lettet etter aktivitet. Du kan legge merke til den slappe mer i løpet av fuktig, kaldt vær.

Mood Endringer

Humørsvingninger er et vanlig tegn på at katter ikke føler deg bra eller er i smerte. Katter med leddgikt kan bli irritabel eller deprimert. En katt med smertefulle ledd kan ikke ønsker å bli klappet, rørt eller børstet.

Apati

En katt med leddgikt kan være sløv og sove mer enn vanlig. En favoritt leketøy kan ikke interesserer katten. Du kan oppleve en nedgang i appetitt på grunn av depresjon eller redusert aktivitet. En katt med smertefulle ledd kan ha ulykker på gulvet fordi hopping i søppel boksen kan være smertefullt.

Kinesiske urter for leddgikt

Leddgikt kan forårsake alvorlige leddsmerter, stivhet og immobilitet hos dem det rammer. Mens forskere ennå ikke har oppdaget en kur for leddgikt, mange kinesiske urtemedisiner finnes, og tar sikte på å redusere smerte og ubehag forårsaket av leddgikt. Hvis du eller noen du kjenner lider av leddgikt, prøver følgende kinesisk urte behandlinger kan bidra til å redusere eventuelle leddstivhet eller ubehag.

Forstå kinesisk urtemedisin

Hvis du lider av leddgikt, forstå historie og rollen til kinesiske urter er første skritt i å redusere leddgikt smerte. Disse urt kombinasjoner, som lenge har vært brukt som en tradisjonell del av kinesisk medisin, antas å hjelpe kroppen fornye og rense organer, blod og andre kroppsvæsker. Urter er også antatt å hjelpe kroppen kopi med noen spenning, stress eller andre ytre kraft. Hver urt kombinasjonen er skapt til å ha spesialeffekter, og utøvere av tradisjonell kinesisk medisin mener urtene arbeide sammen for å skape en bestemt effekt, som for eksempel lettelser leddgikt smerter og leddstivhet. Selv om noen urter kan være foreskrevet for å konsumere muntlig i sin naturlige form, kan urter også være foreskrevet i kapsel, pille eller flytende form. Du kan også koke urter i vann og bruke dem i te eller oppskrifter.

Guan Jie Yan Wan Herbal Kombinasjon

Det første trinnet i å redusere hevelse eller smerter forårsaket av leddgikt er å prøve ulike kombinasjoner av kinesiske urter. En spesiell urte kombinasjon, Guan Jie Yan Wan, ble spesielt utviklet for å redusere hevelse i leddene forårsaket av leddgikt. Urtene antas å fjerne "fuktig vind" fra leddene, og kan behandle pasienter som lider av felles smerte og hevelse, smerter i korsryggen, ømme skuldre, hovne håndledd, hovne ankler og såre knær. Kombinasjonen er også antatt å bringe kroppen tilbake til justering og riktig balanse organer og bein. Dette urtemedisin er ikke anbefalt for kvinner som er gravide eller ammende. Urte kombinasjonen inkluderer fersk ingefær, hvit morbær kvist, kinesisk skullcap rot, gurkemeie og indisk koraller treet, blant andre ingredienser, og er tilgjengelig i de fleste helse-butikker, asiatiske markeder og på nettet.

Zhui Feng Huo Xue Pian Herbal Kombinasjon

En ekstra urte kombinasjon pasienter kan ta hvis de lider av symptomer på ødeleggende leddgikt er Zhui Feng Huo Xue Pian, en kombinasjon laget for å bekjempe smerte og ubehag som progressiv leddgikt kan forårsake. Urtene antas å spre kald vind fra leddene, samtidig som det øker blodsirkulasjonen og beroligende senene. Dette urte kombinasjonen reduserer også hevelse og smerte, og kan også lage en "varm følelse" i de berørte ledd. Dette urtemedisin er ikke anbefalt for kvinner som er gravide eller ammende. Fordi kombinasjonen er holdt hemmelig, bør pasienter som søker lettelse fra leddgikt kjøpe urte kombinasjon fra helsekostbutikker, på nettet eller i asiatiske dagligvaremarkedet.

Hvordan lage en Rice Bag å avlaste leddgikt

Hvordan lage en Rice Bag å avlaste leddgikt


Leddgikt er en ødeleggende tilstand som negativt påvirker millioner av mennesker. Sykdommen fører til smerte og hevelse i berørte ledd, og selv om mange finner lindring via medikamentell behandling, leger ofte anbefaler bruk av fuktig varme etterfulgt av kalde omslag for å lindre smerte og hevelse. Ris poser er en perfekt løsning for å gi denne behandlingen, og er enkle å lage med noen materialer og en elementær kunnskap om syteknikker.

Bruksanvisning

Montering og Bruke Rice Vesker

•  Lag to ris poser om gangen, slik at du kan forberede en for fuktig varme og en for en kald komprimere. Røret sokk ris bag er den enkleste å montere og krever minst mulig syteknikk. Bare fyll hver tube sokk med ris til fyllelinjen (se diagram), og sy toppen stengt ved hjelp av en løpende sting for hånd eller ved hjelp av en symaskin. Hvis du syr for hånd, kan det være lurt å sy over åpningen to eller tre ganger for å forsikre ris vil ikke lekke ut.

For de store ris poser, kuttet to stykker stoff ca. 20 "x 12" og brett i to, rette mot rette (se diagram). Sy langs tre sider ved hjelp av en løpende sting på sy maching som indikert forlate en åpning i den ene enden. (The sydd brikke vil likne en liten putetrekk) Ta til høyre side ut og fyll med ris til streken.

Slå den åpne kanten over ¼ "og Baste med en løpende sting. Snu igjen ¼" til ½ "og pin stengt. Forsiktig sy åpningen lukkes med en løpende sting på symaskinen.

3 Bruke ris poser:
Å lage en kul komprimere, plasserer ris pose i en plastpose og oppbevar i fryseren. Røret sokk ris pose tar minst en ½ time i fryseren og den store ris posen tar minst to timer i fryseren. Å bruke, fjerne fra plastposen og legg på eller pakk det berørte området.
For fuktig varme, plassere en tube sokk pose i mikrobølgeovnen på høy i 2 minutter, eller en stor ris pose i mikrobølgeovnen på høy i 3 minutter. Unngå vann eller væske i posen. Korn av ris inneholder naturlig fuktighet når oppvarmet. Fjern fra mikrobølgeovn og riste posen et par ganger for å fordele varmen. Plasser på eller pakk det berørte området.

Tips og advarsler

 • · Ha alltid en ris pose i fryseren for å sikre beredskap. Disse komprimerer er også nyttig å ha på hånden i tilfelle skader som forstuinger, for å lindre hodepine, eller manglende heteslag. · Det kan være lurt å gjøre begge typer poser: tube sokk poser fungerer fint i områder som baksiden av halsen, rundt håndledd eller albuer, bak kneet. Den store ris bag er flott for smerter i korsryggen eller for å dekke store områder. · Det kan være lurt å lage en "putevar" for din store ris bag for å holde posen rene; flanell, plysj eller annet mykt materiale er beroligende for huden.
 • Ikke bruk oppvarmede ris poser på spedbarn eller små barn med mindre regissert av en lege. Ikke bruk ris poser på åpne sår eller brannsår. Kontakt lege.

Vær og leddgikt smerte

Vær og leddgikt smerte


Pasienter som lider av leddgikt har lenge registrert at endringer i været kan føre dem økte nivåer av smerte. Noen vitenskapelige bevis sikkerhetskopiere disse påstandene, men funnene så langt er entydige.

Expert Insight

Nyere studier utført av Johns Hopkins om sammenhengen mellom vær og leddgikt smerte i Argentina og USA har gitt motstridende resultater. En studie forsøksvis pekte mot en sammenheng mellom vær og leddgikt smerte mens den andre fant liten eller ingen korrelasjon.

Kaldt vs. varmt vær

Eksperter ved Johns Hopkins oppmerksom på at mange mennesker "føler at deres leddgikt smerte påvirkes av været" og at "noen bevis eksisterer" det kalde, våte været er mer sannsynlig å forårsake leddgikt flareups enn tørt, varmt vær.

Andre funn

WrongDiagnosis.com rapporterer at noen pasienter kan oppleve "verkende under endringer i været," utlån ytterligere støtte til ideen om at været gjør faktisk korrelerer til en viss grad med leddgikt smerte.

Teorier / Spekulasjoner

Forskere peker på to mulige årsaker til vær-relaterte leddgikt smerte:

Leddgikt smerte kan utløses av endringer i lufttrykket, forårsaker kroppens vev blir hovne, og legger til irritasjon allerede hovne ledd.

Leddgikt pasienter lider av følsomhet av nerveender, noe som kan føre til en reaksjon på barometrisk trykksvingninger.

Climate Change

Flytte til en tørketrommel, varmere klima kan gi lider noen lettelse fra leddgikt smerte, men bevisene er ikke avgjørende, og resultatene kan vel variere fra person til person. Enkeltpersoner må bestemme selv hvorvidt fuktig, kaldt vær øker sin smerte og om tørr, gir varme været lettelse.

Fuktig varme for Pain Relief

Smerte kan være forårsaket av mange årsaker, enten det er en skade, leddgikt, muskel spams, eller en annen form for sykdom eller traume til et område. Det finnes mange former for behandling for smerter, inkludert over-the-counter medisiner som kan hjelpe. Men for å lette helbredelse av området og hjelpe lindre smerte uten bivirkninger, er fuktig varme en god terapi.

Utstyr

Fuktig varme kan være laget av flere forskjellige ting. Du kan bruke et håndkle eller vaskeklut, varmeflaske, eller en fuktig varmepute. For å bruke et håndkle eller klut, våt den med varmt vann og klem ut overflødig vann. Hvis du velger, kan du varme den våte håndkle i mikrobølgeovnen i en kort periode, for eksempel et par sekunder. Vær forsiktig så du ikke overopphetes det, som du kan brenne huden din.

Noen mennesker foretrekker en varmelampe. Du kan fukte et håndkle eller vaske tøy, legg det på skaden, så la en varmelampe for å trenge inn håndkleet. Varmen vil hjelpe fuktighet fra vått håndkle siver inn i vev for helbredelse og smertelindring. Varmelamper bør brukes med forsiktighet fordi de kan generere ekstrem varme.

Hvis du foretrekker det, kan du ta et varmt bad der varmen har evnen til å trenge inn i alle områder av kroppen, inkludert det skadde området.

Når skal du bruke Fuktig varme

Fuktig varme er primært brukt for gamle og kroniske skader. Det hjelper til å løsne og hvile såre muskler, sener og leddbånd, samt øke blodstrømmen til å bringe flere røde blodlegemer til skaden til rette for helbredelse. Men ved å bruke varme for tidlig i en skade kan føre til mer problemer i stedet for å være gunstig. Når varmen brukes som anvist, kan det bidra til å lindre smerte ved å eliminere sårhet og stivhet.

Hvis du har lidd en skade, for eksempel en forstuet ankel eller trukket muskler, er det best å bruke isen først. Dette hjelper til med den første hevelse og inflammasjon. Fuktig varme bør ikke brukes i de første par dagene etter en skade, helst en full 48 timer. Fuktig varme øker blodgjennomstrømningen og sirkulasjon som kan øke hevelse og betennelse.

Hvordan å behandle med Fuktig varme

For en skade, bør fuktig varme brukes i små fragmenter av tid. Du kan søke varmen i 15 til 20 minutter, ta den av for ca en time, og deretter gjenta. La aldri varme på i lengre perioder av gangen, og ikke sove med varme på en skade. Lange perioder med varme øker sjansene dine for å brenne huden din og legge til mer skade på området.

Hvordan overleve leddgikt i vinter

Hvordan overleve leddgikt i vinter


Leddgikt kan påvirke alle ledd i kroppen, særlig om vinteren når det er fuktig, kaldt vær gjør noen med denne tilstanden opplever mer smerte enn i noen annen årstid. De fleste av de som har sykdommen har sett sine leger som har foreskrevet alt fra Ibuprofin til de nyeste designer narkotika, som alle ofte gjøre lite for å fjerne smerten i vintermånedene. Hvis du lider av leddgikt, her er noen ting du kan gjøre for å minske ubehaget.

Bruksanvisning

•  Endre kostholdet ditt. Mange tror at kostholdet har lite å gjøre med leddgikt smerte, men det vi spiser kan ha en innvirkning på hvordan vi føler, fordi det vi spiser spiller en viktig rolle i både å reparere kroppen og bekjempe virkningene av leddgikt. For eksempel, mange mennesker som lider av leddgikt har en tendens mot gikt. Ved å eliminere matvarer som inneholder urinsyre, som innmat, kan du redusere smerter forbundet med både gikt og leddgikt. I stedet vedta en diett av kaldt vann fisk, skinn fjærfe, frukt og grønnsaker, kornprodukter og usaltede nøtter.

Ta kosttilskudd som glukosamin, condroitin og bor, for å overvinne smerten forbundet med leddgikt. Husk at disse kosttilskudd kan også ha en gunstig effekt på slitasjegikt og gikt. Selvfølgelig bør din lege konsulteres før du begynner å ta disse kosttilskudd.

Drikk rikelig med væske, særlig om vinteren. Fordi folk svetter mindre når det er kaldt, de ofte mister av syne behovet for å holde seg hydrert. Prøv å drikke 10 til 12 glass med væske daglig. Dette rids systemet for toksiner, samt reduserer smerte fra leddgikt.

Få nok hvile. Alle lever stressende liv, men de personer med leddgikt trenger mer hvile for å holde smertene i sjakk, spesielt om vinteren.

Hold deg varm når temperaturen synker. For eksempel, mange mennesker fortsetter å bruke shorts, selv når været blir kaldere. Hvis de har leddgikt, er det sannsynlig at knærne vil føre dem smerte i den grad at det kan påvirke søvnen. I stedet, hvis de skulle dekke sine skjøter med lange bukser eller svette, de ville kjedelig effekten at kaldt vær har på sin leddgikt.

Øvelse å bo smidig. Hvis du er overvektig, felle noen pounds fordi de legger belastning på ledd, spesielt ankler og knær. Finn øvelser som vil heve pulsen. Dette vil redusere din leddgikt smerte fordi blodet spyler giftstoffer fra deg kroppen, som vann. Hvis, etter du trener, opplever du smerter i leddene, plasserer isposer på de områdene som har blitt berørt.

Været endringer og leddgikt

Været endringer og leddgikt


Når folk sier: "Det må være fuktig ute," når de ikke engang har sett utenfor den dagen, de er ikke spåmenn. Noen mennesker kan føle det i deres ben - fordi de har leddgikt.

Ved Definition

Ordet "leddgikt" kommer fra det greske ordet "arthron", som betyr felles, og det latinske ordet "itis", som betyr betennelse.

Nyere forskning

To 2008 studier viste at forskning på vær sin innvirkning på leddgikt motstridende resultater.

Mangelfulle

Selv om det var bevis som tyder på studiegruppene opplevd mer smerte når været var kald og regnfull, var de foreninger ikke sterk nok til å underbygge smertene prediktorer for været.

Typer

En to-årig studie av eldre Floridians med slitasjegikt kan ikke sterkt korrelerer været og smerte teori heller. En liten forbindelse ble funnet i eldre kvinner med hånden smerte; når barometertrykket steg, så gjorde sitt ubehag nivå.

Konklusjon

Klima er ikke koblet til hvorfor en person lider av leddgikt eller hvor lenge den enkelte vil ha tilstanden. Men folk som lever i varmere, tørrere klima som Arizona lider mindre smerte.

Ved hjelp av Hot Packs Under Leddgikt Flares

Smerte forårsaket av leddgikt flare ups kan være så alvorlig det hindrer deg fra å nyte noen form for aktivitet. Finne smertelindring er det som opptar tankene dine, så vel som å gjenopprette bevegelse og fleksibilitet. Bruk av varmt pakker for slik lettelse har lenge tatt til orde, men det er noen ting som alle diagnostisert med leddgikt bør vite om bruk av varmt pakker i løpet av denne smertefulle tiden.

Fuktig varmeelement

Mange mennesker foretrekker fuktige varmeputer for bruk som en leddgikt behandling. Å gjøre en hjemme er billig. Få et lite håndkle vått, legg den i en solid frysepose og deretter legge det inn i mikrobølgeovnen i ca 1 minutt. Plasser varmet håndkle, fortsatt i fryseren bag, inn i en annen håndkle og deretter vikle eller plassere den på det berørte området for ikke lenger enn 15 til 20 minutter om gangen. Du kan også kjøpe en fuktig varmepute fra ditt lokale apotek eller stoff butikken.

Elektrisk oppvarming Pads

Elektriske varmeputer er en gammel standby i mange husholdninger. Det er ingenting galt med å bruke dem for smertelindring - hvis du betaler oppmerksomhet til temperatur og varighet. Varmeplatene kan gi rask lindring for verkende ledd, men hvis de er for varmt, kan du ende opp med første grads forbrenning eller verre. Varmeplatene bør gi milde varm varme, ikke varm. Aldri forlate varmen konsentrert i ett område i mer enn 20 minutter. Hvis du føler deg sliten, ikke bruk en elektrisk oppvarming pad. Det kan føre til en ulykke, brann eller brannskade.

Lag en varme grøtomslag varmeelement

Naturmidler er ofte effektive for å håndtere leddgikt smerte og skape en varm grøtomslag som deretter plasseres på det berørte området og dekket med en varm klut ofte gir smertelindring. Slike metoder ble brukt i din bestemors dag. Disse midler er like effektive i dag som de var da. Gjør et fuktig omslag med 3 ss. granulert glatte alm bark, 2 ss. mullein og 1 ss. hver av lobelia og cayenne, blandet med kokende vann. Denne deigaktig resultat kan spres som peanøttsmør på en varm, våt eller tørr vaskeklut og deretter plasseres over hovne, smertefulle områder.

Homeopatiske behandlinger for leddgikt

Homeopatiske behandlinger for leddgikt


Det store antallet leddgikt i verden har ført til en god del av ulike behandlinger tilgjengelig for å hjelpe. Det er armbånd og medisiner, urter og vitaminer, og homøopatiske midler. Homeopatiske midler er kontroversielle, som noen leger ikke tror på deres effekt. Men hvis de virkemidlene virker de sannsynligvis har færrest bivirkninger av behandling. Rådfør deg med lege før du tar nye medisiner.

Akutt artritt

Når leddgikt er i en tidlig fase, og smertene er ikke konstant, er det noen homeopatiske midler som kan fungere. Prøv disse løsningene så snart du er diagnostisert eller så snart du kan.

Belladonna brukes når din smerte er plutselig, bankende, intens og varm. Du kan også trenge dette hvis smerten er ledsaget av hodepine, feber, øyebetennelse, kramper, spasmer, angst og rastløshet.

Pulsatilla kan være et nyttig middel hvis smerte og betennelse forandrer steder, vises plutselig og påvirker de større ledd, for eksempel i hofte. Dette er et godt valg hvis du oppdager at kalde kompresser og friluft føle deg bedre eller hvis du føler deg deprimert og weepy.

Rhus Gift brukes hvis symptomene blir verre i fuktige klima, og du har røde, varme, sprekker skjøtene. Du kan oppleve smerter og stivhet etter hvile som blir bedre etter å få varmt og smidig.

Forskjellige remedier kommer i litt forskjellige potenser, men du bør være trygg med en potens lavere enn 12c (c tilsvarer 100 ganger styrken av standard enhet av homeopati). Ta det mest hensiktsmessig middel hver gang du har et symptom, selv om det er hver time, og se om symptomene bedres.

Kronisk leddgikt

Hvis tilstanden er kronisk, kan det hende du trenger noen måneder til et år med noen av følgende rettsmidler til lavere enn 12c potens to ganger per dag.

Calcarea fluorica kan brukes hvis du har beinvekst og harde knuter på nettstedene til din smerte. Du kan ha overstretched leddbånd og ledd som knirke og føler svak.

Ledum brukes når smertene går oppover fra felles til felles, og det rammer mange av de mindre ledd, for eksempel albuer, knær og føtter.

Prøv Phylotacca hvis du er sår over eller hvis du har skyting, elektriske smerter. Stivhet, rastløshet, og smerter som blir verre med bevegelse er tegn på at Phylotacca kan være riktig for deg.

Ikke miste tålmodigheten med den lange behandlingstiden eller ta selv den minste av gevinster å bety at valg av homeopatisk middel du har gjort er riktig.

Revmatoid Artritt

Hvis du opplever betennelse av revmatoid artritt, er det et par forskjellige homeopatiske midler du kan prøve. Behandling av denne tilstanden kan skje på samme tid som de andre ved hjelp av midler for kronisk eller akutt artritt.

Du bør bruke Arnica hvis du opplever sår eller blåmerker opplevelser som blir verre når du flytter eller tar på problemområdet. Arnica kremer er tilgjengelig på helsekostbutikker, som for eksempel Whole Foods, og kan hjelpe med betennelser og blåmerker.

Bryonia bør brukes hvis du har betent felles vev som senere blir overveldet av bankende og rive sensasjoner. Kaldt og tørt vær forverre en tilstand som krever bryonia, mens hvile og avslapning i rolige omgivelser er svært nyttig.

Causticum benyttes når leddene deformeres eller når det er sene og muskelproblemer generelt. Din tilstand kan forbedre på regnværsdager, og med kaldt vær og bli verre på lyse, klare, tørre dager hvis du trenger causticum.

Du kan prøve disse på et lavt potens også, men det er også en god idé å konsultere en lisensiert homeopat for riktig dosering og diagnose.

Vil Varm avlaste leddgikt smerte?

Leddgikt er en medisinsk tilstand preget av betennelse i leddene. Det fører til smerte, hevelse og stivhet i det berørte området, så vel som rød hud og varme. Ifølge MedicineNet.com, leddgikt påvirker mer enn 300 millioner mennesker rundt om i verden, inkludert menn, kvinner og barn. Det er mange måter å behandle leddgikt, og varmen kan være nyttig for å håndtere smerte og betennelse forbundet med det.

Unn leddgikt med Heat

Du kan bruke varme terapi for å behandle leddgikt smerte. Denne type behandling kan bidra til å stimulere blodsirkulasjonen i det berørte området og slappe av muskelvev, noe som gjør deg mer komfortabel. Ta et varmt bad er en måte å bruke fuktig varme i behandling av smerte. Prøv soaking i et varmt bad i 20 til 30 minutter eller til og gå for en svømmetur i et oppvarmet basseng.

I stedet for fullt fordype kroppen i vannet, kan du finne noen smertelindring ved å plassere oppvarmede vaskekluter på smertefulle områder. For denne behandlingen, fukt en vaskeklut eller lite håndkle og sett den i mikrobølgeovnen i et par sekunder. Vær forsiktig, men ikke å gjøre det for varmt, da risikerer du å brenne huden din hvis temperaturen er for høy. Alternativt kan du plassere våte kluter på den smertefulle området og deretter sikte en varmelampe på det å varme kluten.

Hvis du foretrekker å bruke en tørr varmekilde, kan du kjøpe en varmepute og plassere den på det smertefulle området. Du kan finne disse som klut-dekket pakker med gel stoff inni. Du varmer pakkene i en mikrobølgeovn for å varme dem og plassere dem på huden din, etter å sørge for at de ikke er varmt nok til å brenne deg. Hvis du foretrekker det, kan du kjøpe en varmepute som drives av elektrisitet. Du kan koble den til og plassere den på huden din mens den varmes opp eller etter at den er blitt tilstrekkelig varm. Mange av disse varmeputer har temperaturjusteringshjul for ekstra komfort.

Hvis du ønsker en all-over varmebehandling for smerter, bør du vurdere å tilbringe litt tid i en badstue --- et rom der et høyt nivå av varmen opprettholdes mens luftfuktighet kontrolleres. Badstuer kan bidra til å forbedre blodsirkulasjonen til leddene, noe som kan bidra til å lindre smerte og stivhet. De kan også bidra til å slappe muskler, sener og leddbånd. Snakk med legen din før du bruker en badstue for å behandle smerte, men som noen mennesker ikke tåler de høye temperaturene veldig godt.

Fuktighet og leddgikt

Artritt er definert som inflammasjon eller hevelse av leddene. Det finnes mange typer leddgikt, men de viktigste symptomene er smerter, stivhet og bevegelsesproblemer. Det er også en vanlig oppfatning at fuktig vær gjør symptomene på leddgikt verre.

Betydning

Ifølge en artikkel i Scientific American, det er ingen korrelasjon mellom fuktig vær og økt artrittisk smerte.

Expert Insight

Ifølge Dr. Donald A. Redelmeier ved University of Toronto, når det er fuktig ute, folk holde seg innendørs, gjør noen sammenheng mellom fukt og leddgikt umulig.

Betraktninger

Personer med leddgikt også ikke pleier å føle seg betydelig bedre når de flytter til tørrere klima, ifølge Scientific America.

Misforståelse

Noen kan sitere barometertrykk som årsak til leddgikt smerte øker, men de samme menneskene ikke rapportere eventuelle problemer når trykket plutselig endres, for eksempel en gevinst i høyde på et fly.

Effekter

Ifølge Dr. Redelmeier, er enhver leddgikt reaksjon i fuktig vær et psykologisk og ikke en fysisk effekt.

Hvordan bruke naturlig leddgikt rettsmidler

Hvordan bruke naturlig leddgikt rettsmidler


Leddgikt kan behandles med naturpreparater. Leddgikt smerte er lettet med urter. Folk rettsmidler har blitt brukt til å behandle leddgikt. Urter og homeopati kan lindre leddgikt smerte. Selv hydroterapi kan brukes til å hjelpe leddgikt.

Bruksanvisning

Ingefær er en urt som bidrar til å redusere betennelse. Du kan lage en te med fersk eller tørr ingefær. Skrap en fjerdedel av en teskje ingefær i varmt vann. Filtrere det gjennom en bomullsklut, eller du en tesil å røre ingefær i vannet. Du kan også bruke ingefær i et bad for å redusere betennelse eksternt.

homøopatisk middel RUTA er nyttig for leddgikt symptomer som er verre fra fuktig vær, og verre etter trening. Hvis leddene er fine i morgen, men verre etter en dag med å bruke da, bør du vurdere dette midlet. Ruta er tilgjengelig over-the-counter i mange helsekost og spesialitet dagligvareforretninger.

En gammeldags rette for leddgikt er eple cider eddik. Legg en skje av eddik i et glass vann og drikk. Dette kan fjerne inflammasjon.

Sitron kan også kutte ned på betennelse i leddene. Klem en halvdel av en sitron i et glass vann. Blid med honning eller lønnesirup etter smak. Denne forfriskende drink bidrar til å redusere leddgikt smerte.

Tips og advarsler

 • Trening er bra for leddgikt, spesielt lav-effekt idrett.
 • Dette rådet er ikke ment som medisinsk diagnose eller behandling. Se en lege hvis smerte eller symptomer vedvarer.

Hvordan bruke isen med akutt leddgikt Betennelse

Når leddene er hovne, røde og smertefullt på grunn av leddgikt betennelse, kan du bli fristet til å bare ta mer smertestillende medikamenter. Men det er mer naturlig og sikrere metoder enn å legge til kostbare medisiner (og deres bivirkninger) til din smerte-management rutine. Lær hvordan is og kalde omslag kan være effektive i å redusere hevelse og smerte.

Bruksanvisning

Bruk is på leddene når de er smertefulle eller hovne. Betennelse ofte vises som hevelser og rødhet i det berørte området.

Klargjør en kald komprimere eller pakke for leddene ved å fylle en plast lukkbar pose med is og vann, lukke tett og innpakning i et håndkle eller klut. Fjerne all luft fra posen før lukking for å hindre utilsiktet lekkasje når trykk påføres posen.

For mer intens kulde behandling, legg et fuktig håndkle, brettet i fryseren (sted i en plastpose slik at det ikke vil fryse til siden eller bunnen av fryseren.) Etter 15 til 30 minutter, fjern fra fryseren.

For instant kaldt komprimerer uten is eller ventetid, holde en pose med tørkede linser eller andre bønner i fryseren. Pakk sekken i et fuktig håndkle og bruke som en kald komprimere når det trengs. Den lille form av bønner vil vikle rundt betent felles, og bønner kan settes tilbake i fryseren når du er ferdig uten noen negative effekter. Poser av matvarer slik som frosne grønnsaker kan også brukes for dette formål, men vil trenge å bli brukt i ettertid, som de delvis tinte grønnsakene ikke vil fryse godt en gang.

Finn en behagelig sittestilling. Påfør kald komprimere, innpakket i et håndkle eller klut, til det berørte området. Bruk inntil smerte eller hevelse avtar, vanligvis mellom fem og 20 minutter. Kulden vil hjelpe nummen smerte og redusere betennelse.

Tips og advarsler

 • Alltid snakke med legen din om alternative smertemestringsstrategier du er interessert i å prøve.
 • Plasser aldri is direkte på huden; alltid bruke et håndkle eller annen barriere.

Holistisk botemidler for leddgikt

Holistisk cures behandle hele personen. Teorien er at helse innebærer fysisk kropp, sinn og ånd. Holistisk utøvere arbeide direkte med pasienter for å finne det beste løpet av behandlingen. Holistisk cures ofte innebære livsstil og tro endres før, under og etter behandling. Du kan bruke holistisk botemidler for å behandle smerter og betennelser i forbindelse med leddgikt.

Leddgikt Type

Omtrent 50 millioner mennesker lider av leddgikt i USA. Om 20 millioner har symptomer er alvorlige nok til å kreve legehjelp fra en lege. Artritt kan være genetisk eller den kan være forårsaket av skade, infeksjon eller slitasje. Noen mennesker med leddgikt erfaring intense smerter mens andre opplever svært lite eller ingen smerte.

Det første trinnet i å velge en kur er å bestemme hvilken type leddgikt du har. Det finnes over 100 typer leddgikt. De vanligste formene er revmatoid artritt, slitasjegikt, og gikt. Revmatoid artritt rammer oftest personer over 40 år, med kvinner blir dobbelt så stor risiko som menn for å få sykdommen. Det kan påvirke hender, armer, ben og føtter. Det fører til intense smerter, tretthet og forstyrrer en persons evne til å sove. Artrose er på grunn av tap av benvev og er den vanligste formen for leddgikt blant eldre individer. Urinsyregikt er vanligvis diagnostisert i menn over 40 år med gikt, urinsyrenivået blir forhøyet og danne krystaller. Kroppens immunsystem ser krystallene som utenlandske inntrengere og angrep som fører til smerter og betennelser. Før du begynner en behandling bør du rådføre deg med fastlegen eller helhetlig utøveren for en bestemt leddgikt diagnose.

Holistisk Cures

Akupunktur brukes til å behandle mange former for artritt. Akupunktur utløser frigjøring av endorfiner. Disse endorfiner blokkere smertesignaler fra hjernen. Kliniske studier på effekten av akupunktur i behandling av leddgikt har gitt motstridende resultater. The John Hopkins leddgikt senter rapporterte det er noen bevis akupunktur kan lindre smerte, men forskere advarer om mer forskning er fortsatt nødvendig.
Målet med hydroterapi er å rense kroppen for giftstoffer som forårsaker betennelse. Metoder hydroterapi behandling varierer i henhold til leddgikt type. For smerte forbundet med slitasjegikt, bruke fuktig varmepakninger fulgt med en varmepute. Varmeputen skal brukes hver 4. time i 10 til 20 minutter av gangen. Soaking i en badestamp er også effektive. Kalde og våte omslag er anbefalt for smerte som er veldig skarp eller svært intens. Colonics, drikker rikelig med destillert vann, og varme og kalde dusjer i løpet av dagen, er også gunstig i hydroterapibehandlinger.
Hvis du lider av revmatoid artritt, kan homeopati hjelpe lindre smerter og betennelser. Homeopati behandler leddgikt ved hjelp av de aller stoffer som kan føre til smerter og betennelser. De stoffene som er sterkt fortynnet før de blir brukt som behandling.
Som i tilfellet med akupunktur, fordelene med homeopati har ennå ikke påvist. To kliniske studier ble utført på effekten av homeopati. Resultatene indikerer at det ikke var noen signifikant forskjell mellom pasienter som fikk placebo og de pasientene som fikk den virkelige behandling. Men det var bevis til å foreslå behandling minsket symptomene forbundet med tilstanden.

Hvordan lette leddgikt smerte

Hvordan lette leddgikt smerte


Leddgikt symptomer kan blusse opp selv om du tar medisiner. Leddene kan bli hovne og smertefullt som mer brusk er slitt bort. Det er imidlertid ikke nødvendig å søke ekstra medisiner eller et kirurgisk inngrep for å kontrollere disse smertefulle episoder. Du kan redusere leddgikt smerte med rettsmidler som er enkel og rimelig.

Beskytte leddene

Tenk leddene før du foretar noen fysisk oppgave, selv noe så enkelt som å lese en bok. Bare holder en bok i hendene uten annen støtte kan bringe på en leddgikt episode. Se etter alternativer for daglige aktiviteter som kan påvirke leddene. I stedet for å løfte en boks, skyv den over gulvet. Åpne en dør med skulderen når det er mulig å unngå å belaste leddene i hånden. Bruk funksjonshemmede innganger og utganger rundt bygninger i stedet for å gå i trapper.

Trening

Øvelse mellom anfall av leddgikt hevelse og smerte. Turgåing er en enkel måte å begynne en øvelse diett; du kan begynne med tre 30-minutters turer per uke. Dette styrker leddene i bena og som forlenger smertefrie perioder. Delta i lett trening for å trene armer og hender. Ytterligere fordeler ved trening inkluderer økt energinivå, forbedret humør og vekttap. Å miste vekt kan ta byrden av leddene og ytterligere redusere smertefulle leddgikt angrep.

Slappe av

Vite når det er på tide å slutte. Hvis leddene i fingrene dreper deg, slutte å bruke dem og ta en pause. Hvis knærne er hevelse opp, sette seg ned i noen minutter. Du kan ikke arbeide gjennom en arthritis spell heller ikke kan du gå den av. Øk lettelse du opplever ved å ta et varmt bad. Fuktig varme penetrerer leddene og lindrer leddgikt smerte. Anvendelsen av varmeputer er også effektive.

Bruke hjelpemidler

Kjøp en stokk og ergonomisk utstyr som er utformet for å redusere fysisk stress på kroppen. Disse elementene kan koste penger, men de er verdt investeringen hvis de gir deg lindring. For eksempel har noen produsenter gjør boksåpnere med større deler for å sette folk i stand til å bruke dem med mindre press på sine fingerledd. Disse enhetene er utformet for å unngå skader på arbeidsplassen, men de er også ideell for personer med leddgikt.

Planlegg alle dine fysiske aktiviteter

Planlegge dine daglige aktiviteter nøye. Hvis du har mye fysisk arbeid å oppnå, organisere dagen slik at perioder med hardt arbeid blir avbrutt av muligheter til å hvile. Hvis du kommer til å gå mer enn vanlig, ta med en stokk og begynner å bruke den før du føler smerte. Forbered huset ditt for bad eller lur at du vil ta på slutten av dagen.

Tegn på leddgikt i knærne

Hvis du har leddgikt i kneet er det en rekke tegn som lar deg vite. De ulike skiltene vil gi deg beskjed hvis tilstanden er i ferd med å svekkes. Når du vet hva skiltene er, kan du sette noen ting i livet som vil bidra til å redusere smerte.

Smerte

Hvis du har leddgikt i kneet en av de første tegnene du opplever er smerte. Du vil føle en skarp smerte eller følelse i fellesområdet. Dette utvikler smerte fordi brusk, som tjener som en pute, har slitt bort og de to ben er å gni sammen. Når du har smerter du vil være sikker på at du ikke legger for mye press på beinet, ellers smerte kan øke.

Været / Moisture

Når været blir overskyet eller det begynner å regne du vil vite på forhånd på grunn av smerter og stivhet du føler. Fuktig, fuktig vær kan føre til at smertene øker. Noen mennesker vil kjenne en dag eller to på forhånd at det kommer til å regne. Smerten kan føre til at du halte fordi du ønsker å unngå å legge for mye vekt på beinet.

Stivhet

Hvis du ikke kan bøye benet på kneleddet, og det er stivhet i leddet, er det en god sjanse for at du lider med leddgikt smerte. Leddgikt kan føles som noen har kilt noe i kneleddet, noe som gjør det svært lite fleksible.

Hevelse

Hevelse i kneet området kan være et tegn på leddgikt. Når de to bein i benet er stadig gnir sammen, vil det være smerte og betennelse, som fører til svelling. Noen ganger kan du sette noe varmt eller kaldt på kneet for å redusere mengden av hevelse og smerte som du opplever.

Trening

Leddgikt vil holde deg fra å kjøre eller gjør noen form for trening som legger mye vekt eller press på kneet. Hvis du var vant til løping og jogging, men nå finner ut at du ikke er i stand til å engasjere seg i denne aktiviteten, kan det hende du har leddgikt. En måte å overvinne smerte og stivhet er å utøve kneet ved hjelp av vekter. Gjør noen leg extensions mens du er i sittende stilling. Hvis du har leddgikt i kneet du kan øke din bevegelighet og styrke og styrke musklene rundt benet. Når musklene er blitt styrket, de bidrar til å støtte en leddgikt felles, og dette bidrar til å bli kvitt smertene. Sterke leggmusklene bidra til å holde kneleddet solid og vil ikke tillate det å flytte frem og tilbake så mye.

Support / Deformitet

Hvis kneleddet føles som om det vil gi ut, noen ganger kan dette være et tegn på leddgikt. Noen ganger kneleddet føles som den ønsker å bøye seg i motsatt retning. Noen ganger leddet kan se deformert, som om benet er bøyd. Dette er et annet tegn på leddgikt.

Hvordan behandle leddgikt med hjem rettsmidler

Hvordan behandle leddgikt med hjem rettsmidler


Statistikk viser at nærmere 70 millioner mennesker lider av leddgikt. Det kan være flere som lider av det, men har ikke fått diagnosen ennå. Det er mange måter å behandle leddgikt inkludert reseptbelagte medisiner, men hjemme rettsmidler er billigere og noen mennesker som har prøvd dem si at de fungerer like bra eller bedre enn resept eller over-the-counter medisiner.

Bruksanvisning

•  Ta en boks med golden rosiner og en flaske god gin. Hell gin over rosiner i en bolle. Dekk med et håndkle og la gin fordamper, kan det ta opp til en uke. Sett de fuktige rosiner i en tildekket krukke og legg i kjøleskapet. Spis ni en dag til å behandle leddgikt smerte og holde smertene unna. Så lenge du har så mange gin gjennomvåt rosiner som du kan holde på lager, bør du være i stand til å holde smerte fri fra leddgikt. Prøv å holde nok rosiner og gin på lager slik at du aldri går tom for dem.

Bruk druesaft og certo (frukt pektin) til å behandle smerte fra leddgikt. Det er tre måter du kan bruke denne hjem middel. En måte er å ta 2 ts. certo og bland med 3 oz. druesaft, tre ganger om dagen. Den andre måten å bruke dette midlet er å blande 1 ss. certo i 8 oz. druesaft, en gang om dagen. Den tredje måten å bruke druesaft og certo rette er å kjøpe en pakke certo fra matbutikk og bland det med 64 gram druesaft, drikke seks til åtte glass om dagen. Eksperimentere med alle tre, og velg en som er mer praktisk for deg.

Bland sammen en del eple cider eddik, 3 deler eplejuice og 5 deler drue juice. Drikk en 1/2 kopp daglig. Druesaft og eddik bidrar til å lindre smerten av leddgikt. Noen mennesker som har hatt hell med dette midlet sier de drikker det hver dag, og det holder smertene fra leddgikt unna.

Drikk ett glass appelsinjuice daglig for å lindre smerter fra leddgikt og å holde den unna. Forskning tyder på at ved å spise eller drikke gule og oransje frukt og grønnsaker vil bidra til å redusere risikoen for revmatoid artritt.

Ta 800 IE. 1200 IE. av vitamin D daglig. Hvis du kan håndtere å være ute i solen i ca 5 til 10 minutter om dagen uten solkrem, kan du lett få nok vitamin D, fordi det kommer naturlig fra sola. Du bør vurdere risikoen for hudkreft av å være ute i solen uten solkrem. Vitamin D er viktig for å redusere risikoen for revmatoid artritt.

Ta en selen supplement hver dag eller spise mat som er rik på selen. Matvarer med selen i dem inkluderer paranøtter, kyllinglever, hermetisert tunfisk, makrell, spaghetti med kjøttsaus, solsikkefrø, hvetekim, kyllingbryst, forberedt havremel og egg.

Ha minst seks porsjoner med råvarer hver dag. Også ved anvendelse av fisk, nøtter og bønner for kjøtt er en bedre måte å redusere risikoen for revmatoid artritt. Disse matvarer gir anti-inflammatorisk næringsstoffer som ikke bare bidrar til å redusere risikoen for leddgikt, men også bidra til å avlaste felles smerte.

Tips og advarsler

 • Prøv å holde så mye gin og rosiner på lager som du kan, slik at du ikke går tom for gin gjennomvåt rosin rette.
 • Tomater og sjokolade har vært kjent for å forårsake mer smerte fra leddgikt for mer følsomme individer. Du trenger ikke å slutte å spise disse matvarene, men begrense dem hvis de gjør utløse smerte.
 • Se opp for mat med Omega 6 fettsyrer i dem fordi de kan forverre betennelser og leddsmerter. Omega 6 fettsyrer finnes i oljer som solsikkeolje, maisolje og safflower olje.
 • Du ønsker ikke å spise for mye selen rik mat fordi for mye selen kan være giftig.

Hvordan bruke en avfukter til å hjelpe leddgikt

Selv om forskningen er motstridende, mange mennesker føler at deres leddgikt smerte er verre under høy fuktighet og spesielt på kalde, regnfulle dager, ifølge Johns Hopkins Medicine. Denne oppfatning er sant for personer med osteoartritt og reumatoid artritt, samt for folk med fibromyalgi, en revmatiske lidelser som forårsaker leddsmerter. Du har sannsynligvis ikke ønsker å flytte til et helt annet klima på grunn av leddgikt, så bruke en avfukter for å lindre leddgikt smerte er verdt et forsøk.

Bruksanvisning

•  Kjør klimaanlegget på overdrevent varme dager når luftfuktigheten er høy, som air condition har en avfukting effekt. For mange mennesker, men deres fuktighetsrelatert artritt flareups oppstår i hovedsak i løpet kjølig eller kaldt, fuktig vær, noe som resulterer i behov for en avfukter.

Kjøp en avfukter. En hel-huset avfukter er best, men hvis det er kostnads ​​uoverkommelige, kjøpe en som kan håndtere de fleste av de vanlige boareal. Du kan også enkelt finne mindre og rimeligere avfuktere for å dekke et rom eller lite område, så vel som brukte avfuktere for salg i avisannonser og online oppslagstavler. Dette er mye billigere enn nye, men vær oppmerksom på at eldre modeller kan være energi ineffektiv.

Hvis din avfukter ikke inkluderer en, kjøpe et hygrometer i tillegg. Hygrometers finnes rimelig utstyr som beregner luftfuktighet; du kan finne dem på kjøpesentre og jernvareforretninger.

Bestem høyeste fuktighetsnivå der du føler deg komfortabel og leddgikt ikke blusse opp. Når fukten når dette merket, lukke vinduene og kjøre avfukteren å senke den.