Digidexo.com

Slik spiller Stress Relief Games

Slik spiller Stress Relief Games


Moderne livsstil gjør at mange lider av helseskadelige nivåer av stress. Vår adrenalin-produserende "fight or flight" reaksjon i tider med stress var opprinnelig en fysiologisk reaksjon på dødelig fare. Nå, disse reaksjonene oppstår i stedet når vi er engstelige for mål og tidsfrister på jobben, nervøs i sosiale situasjoner, eller har samlivsproblemer, for eksempel. De fleste av endringene "fight or flight" respons utløser er ubrukelige ulemper som faktisk kan hemme ytelse og føre oss til dekk for raskt. Overstimulering kan føre til konstant bekymringsfull, søvnløshet og til slutt depresjon og kan også føre til ting som økt blodtrykk og magesår. Avstressende spill kan bidra til å motvirke disse uønskede effekter.

Bruksanvisning

Spill fysiske lagspill som fotball eller basketball. Hvis du jobber for et relativt stort selskap, kan det ha sine egne idrettsanlegg og lag du kan bli medlem. Fysisk trening expends overkant nervøs energi og opprettholder fitness, noe som er viktig spesielt hvis jobben din er stillesittende. Den feel-good endorfiner øvelsen produserer vil bidra til å roe sinnet og sal av depresjon, mens kameratskap og lagånd forsterker positive ideer om å få godt overens med andre mennesker.

•  Grav ut et brettspill og finne noen som er villige til motstandere. Dette er en mulighet til å tilbringe kvalitetstid med familien, hvis selskap og kjærlighet alltid sette andre bekymringer i perspektiv. Sjakk, dam, Monopol, Scrabble og backgammon er gamle favoritter. Disse spillene krever din fulle oppmerksomhet mesteparten av tiden og vil distrahere deg fra stress-forårsaker bekymringer. Hvis ingen er fri til å leke med deg, det er alltid solo spill som kryssord, kabal og Suduko å okkupere deg mentalt og gi en følelse av tilfredshet ved ferdigstillelse.

Søk etter avstressende videospill å spille online. Korte spill som ikke er komplisert å laste ned og lære vil gi hjernen din en kort pause fra bekymringsfull. Stress Management for Health nettsted har et lite utvalg av stresslindrende spill og forklarer at kamper uten å vinne eller tape poeng er viktig for selvtilliten av stresset ut spillere. Making forbedring er målet. Spill uten raske bevegelser eller grelt lyse farger blir favorisert, som er spill med enkle regler og avslappende musikk. Til slutt, spill som involverer aggresjon skal unngås. Puslespill og strategi minispill er ideelle som de gir hjernen din en pause fra å bekymre seg.

Tips og advarsler

  • Stress og avslapping nettsted sier Johan Huizinga, en gresk forfatter som skrev en viktig studie kalt Man The Player, understreket det faktum at det er to ord for "spille" på gresk, "agon" og "paidia." Agon er et spill som spilles konkurranse mens paidia er et spill som spilles med nesten barnlig glede. Uansett hvilken stressdempende spillet velger, bør du unngå å bli jobbet opp om å vinne, tape, eller å slå rekordene dine, ellers vil du være å skape stress mens du prøver å unngå det.