Digidexo.com

Hva Hjem Produkter vil gjøre en Drug teste positivt?

Det skjer ikke ofte, men du må kanskje ta en dopingtest. Din arbeidsgiver kan kreve at du tar en dopingtest før du ansetter deg for første gang, før de markedsføre deg, eller noen ganger bare tilfeldig. I alle fall må du være oppmerksom på falske positiver. Dette er over-the-counter medisiner eller matvarer som er helt lovlig, og likevel dukker opp som illegale rusmidler på en dopingtest. Å ha et hode opp på hva som kan forårsake falske positiver vil tillate deg å unngå disse medisiner og mat før en dopingtest, eller enda viktigere, hvis du tester positivt for et stoff som du vet du ikke ta, kan du ha en forklaring.

Marijuana

Ifølge National Institute on Drug Abuse (NIDA), er marihuana er det mest misbrukte ulovlige stoffet i USA. Men bare fordi alle andre gjør det, betyr ikke at du er for. Det er mange ting som kan dukke opp på en dopingtest som en falsk positiv for marihuana inkludert eventuelle NSAIDs (ikke-steroide anti-inflammatoriske legemidler) som: Ibuprofen, Advil, nuprin, Mediprim, Motrin, Bayer Velg Pain Relief Formula, excedrin IB caplets, Midol 200, Pamprin, Naproxen, Aleve, Ketoprofen.

Kokain

Kokain ble ofte brukt over hele USA over hundre år siden. Og før det, ble de kokablader (bladene brukes til å lage kokain) brukt i tusenvis av år. Men i dag, er kokain betraktet som farlig, vanedannende, og høyst ulovlig. Hvis du blir tatt med det på en dopingtest, kan du stå overfor en umiddelbar oppsigelse, eller til og med påtale. Mange leger og forskere, deriblant Thomas Hartwell Pepper, MD av Ohio State University, har funnet ut at Amoxicillin kan dukke opp på en dopingtest som en falsk positivt for kokain. Nyre-og leversykdom, sammen med diabetes, har også vært kjent for å dukke opp som falske positiver.

Opiater

Opiater kan være alt fra en juridisk resept av Vicodin til de mest avhengighetsskapende stoffet i verden, heroin. Nå, noen steder, er Tylenol med kodein lovlig (for eksempel Canada) og tilgjengelig over-the-counter. Men i USA og andre steder, er kodein fortsatt bare tilgjengelig på resept. Hvis du møter opp positivt for et opiat på en dopingtest, kan det være din hoste medisin. Men det kan også være at bagel du spiste på vei inn i arbeidet. Det er riktig, har valmuefrø vært beryktet for å dukke opp som opiater på narkotika tester. Så sørg for at du holde av valmuefrø før du tar testen, eller du kan se ut som en heroinmisbruker.

Amfetamin

Amfetamin er sentralstimulerende stoffer som brukes til å øke våkenhet og bekjempe tretthet. Faktisk, de var ganske vanlig blant soldater i andre verdenskrig, og Adolf Hitler selv fikk daglige injeksjoner som inneholdt amfetamin. Men i 1965, de ble gjort ulovlig med mindre du har en resept fra lege. Så hvis du ikke har en resept, og narkotikatest sier du tar amfetamin, kan det være kaldt medisin. Sudafed har vært kjent for å dukke opp på narkotika tester som amfetamin på narkotika tester. Men andre kalde medisiner som NyQuil, Drixoral, og Tylenol Cold & Sinus kan også vise seg som falske positiver. I utgangspunktet være forsiktig med eventuelle medisiner med virkestoffet i pseudoefedrin.

Ecstasy

Hvis du ikke var clubbing hele natten på en rave i ørkenen med fem av dine nærmeste venner, så har du sannsynligvis ikke bør ha ecstasy i systemet. Men hvis du gjør teste positivt for ecstasy, kan det være en rimelig forklaring. De fleste av de samme kalde medisiner som kunne teste positivt for amfetamin kan også teste positivt for ecstasy. I tillegg kan felles over-the-counter nesespray og inhalatorer som Afrin, Vicks, eller Primatene inhalator også dukke opp som falske positiver.