Digidexo.com

spinat og testetoron

Hvordan å miste vekt ved å spise spinat og suppe før måltider

Hvordan å miste vekt ved å spise spinat og suppe før måltider


I løpet av 1980-tallet, kål suppe diett var alle raseri. For de av dere som ikke husker, det involverte å spise litt mer enn, vel, kål suppe, og falt raskt i unåde som en vekt-tap teknikk. Nylig, men har det hatt en liten oppblomstring. Men sannheten i saken er, kan du slippe pounds ved å spise mange forskjellige typer supper, og ved å legge til mer grønnsaker, som spinat, til kosthold på en daglig basis.

Hvordan å miste vekt ved å spise spinat og suppe før måltider

Velg hva slags suppe du ønsker å spise før et måltid. Ved å fylle opp på vann, den viktigste komponenten i suppe, har du mindre plass i magen for mer kalori-laden fare. Minske sult signaler til hjernen, som kan faktisk være tørst signaler, ved å ha buljong-baserte supper. Eschew kremet eller fetende typer, slik som de gjorde med mye ost, bacon eller pølse. Unngå stivelse i supper, i tillegg, for eksempel korn og poteter. Legg til så mange grønnsaker som ikke er stivt som mulig, for eksempel tomater, paprika og brokkoli. Legg smak og variasjon ved hjelp av ulike krydder, som pepper, spisskummen eller chilipulver.

Forbered spinat til å bli fortært før måltidet. Hvordan spinat er forberedt er like viktig som den type suppe du spiser. Unngå å spise det med kremet dressinger eller sautéing det i en god del olje eller smør. Bruk bare en minimal mengde smør eller olje når sautéing, og legge til smaken ved hjelp av havsalt eller andre krydder. Par den med et lite protein i form av en lav-fett, men stikkende ost, for eksempel feta.

Konsumere både suppe og spinat før din vanlige måltid. Telle spinat som en av flere porsjoner grønnsaker du trenger daglig. Unngå å vente til etter du har spist det meste av middagen før har disse sunne elementer. Har suppe eller spinat som snacks mellom måltidene hvis du finner deg selv å bli sulten.

Hint

 • I tillegg til å spise suppe og spinat før måltider, eksperimentere med andre typer lav-fett og fylle matvarer, som for eksempel salater bruker arugula, blandet greener og romanosalat.
 • For enda raskere vekttap, pare en sunn spising plan med regelmessig kardiovaskulær og styrketrening trening.
 • Ikke stole utelukkende på supper og spinat for ernæring over lang tid. En til to uker bør være nok til å hoppe starte din vekttap plan.

Spinat Næringsinnhold

Spinat er kjent for sine helsebringende fordeler. Husk Popeye og hans behov for spinat å holde seg sterk? Når sant skal sies, det er flere grunner til å gjøre spinat en vanlig del av kostholdet ditt.

Visning Størrelse

Denne guiden bruker USDA ernæring informasjon som etiketter en porsjon rå spinat som en 10-oz. pakke med spinat, eller 248 g.

Kalorier

En komplett pakke med spinat kun har 65 kalorier. De fleste av disse kaloriene kommer fra karbohydrater og protein.

Kostfiber

En servering av spinat har 6 g kostfiber. Dette er 25 prosent av den daglige anbefalte mengden kostfiber.

Protein

Spinat har 8 g protein i en servering.

Vitaminer og mineraler

En servering av spinat har 533 prosent av det daglige anbefalte mengden av vitamin A. Det har også 133 prosent av beløpet som anbefales for vitamin C, 28 prosent for kalsium og 43 prosent for jern.

Fordeler med juicing spinat

Fordeler med juicing spinat


Fordelene med juicing spinat er mange. Selv fersk spinat gir bare 4 oz. av juice for hver krone som går gjennom juicer, en 3,5 oz. servering av spinat juice tilbyr konsentrerte vitaminer og næringsstoffer. I tillegg betyr det ikke har en sterk smak. Blanding spinat juice med søtere juice, for eksempel gulrot og eple, masker spinat smak helt.

Iron

Spinat juice inneholder 3,1 mg jern per 3.5 oz. porsjon, noe som er ganske høy for en ikke-animalsk baserte mat. Å ha sunn jerninntak fremmer blod helse og forebygger anemi. Men å få kroppen til å absorbere det meste av jern fra juice kan være vanskelig. Sørg for å kombinere spinat juice med litt sitrus juice. Syren i sitrus bryter ned jern i spinat, noe som gjør det lettere for kroppen å ta i.

Fosfor

En 3,5 oz. servering av spinat juice tilbyr 51 mg av fosfor. Denne høye mengde av fosfor er et særlig verdifullt spinatsaft fordel fordi mineral bidrar til å kopiere DNA og RNA. I tillegg støtter fosfor sterke bein og tenner og fremmer nyre helse.

Magnesium

Spinat juice har 88 mg magnesium per porsjon. Magnesium bidrar til å støtte sunn benbygning og hjelpemidler i muskelfunksjon. Det er spesielt viktig for de med rastløse ben syndrom eller muskeltretthet.

Kalsium

En servering av spinat juice inneholder 93 mg kalsium, som er viktig for å bygge sterke bein og tenner. Denne helsegevinst av spinat juice kan virkelig hjelpe vegetarianere og laktose intolerant. Å få kalsium gjennom grønnsaker er spesielt viktig for de som ikke bruker meieriprodukter.

Vitaminer

En 3,5 oz. glass spinat juice er en sterk kilde til vitamin A, C, E og K. Vitamin A, som i hovedsak kommer fra animalske produkter, bidrar til øyne og hud helse. Vitamin C styrker immunforsvaret, bidrar til å helbrede sår og fremmer god tannhelse. Vitamin E nøytraliserer frie radikaler i legemet, og er en viktig komponent i et sunt sirkulasjonssystemet. Vitamin K hjelpemidler i blodpropp og nyrefunksjonen.

Lakserende effekt

Spinat juice har et mildt lakserende effekt som kan være nyttig for de som har fordøyelses problemer. Legge spinat juice til en daglig diett holder fordøyelseskanalen beveger seg mykt og jevnt.

Hvordan få spinat til Release Iron

Hvordan få spinat til Release Iron


Spinat er en god kilde til jern, kalsium, vitamin A, vitamin C og andre næringsstoffer, og det er også lav i fett og kalorier. Men i likhet med andre planter, inneholder spinat også et kjemikalie som kalles oksalsyre, som gjør det vanskelig for kroppen å absorbere jern. Å spise spinat med visse matvarer øker kroppens evne til å absorbere jern i spinat. Hvis du er blodfattig eller bekymret for å få nok jern, planlegge måltider slik at du får mer jern fra spinat og andre grønnsaker.

Hvordan få spinat til Release Iron

•  Spis mat som inneholder vitamin C med spinat. For eksempel legge tomater eller appelsinskiver til en spinat salat eller et glass appelsinjuice.

Spis kjøtt med spinat. Legg skiver av biff til en spinat salat eller tjene kokt spinat med grillet kylling.

Unngå kaffe eller te mens du spiser spinat og andre jernrike matvarer. Tanniner i kaffe og te reduserer kroppens forbruk av jern.

Hint

 • Snakk med legen din om å ta et multivitamin med jern hvis du er bekymret for jern nivåer.

Hvordan virker Eating Spinat forbedre synet?

Hvordan virker Eating Spinat forbedre synet?

Lutein

Spinat inneholder antioksidanten lutein, som som vist seg å redusere risikoen for å utvikle aldersrelatert makuladegenerasjon (AMD). AMD forekommer i den midtre delen av øyet, macula, slik at bare periferi. Lutein er et pigment som beskytter makula fra solens skadelige stråler.

En Fordelaktig Superfood

Spinat, en superfood, inneholder vitamin C og E, B-vitaminer, mineraler, omega-3, betakaroten og fytokjemikalier og er også lav i kalorier. Forskning viser at spinat er gunstig i forebygging av sykdom, grå stær og vekttap når det kombineres med andre sunne grønnsaker.

Hvordan spise spinat

Spinat kan spises rå, dampet eller kokt. Noen spesifikke måter å legge mer spinat til kosthold er å bruke spinat i stedet for salat på sandwich, har en rå spinat salat med smuldret kokte egg, prøv en visnet spinat salat med en varm dressing eller legge den til supper og lasagne.

Hvordan virker Spinat øke styrken?

Hvordan virker Spinat øke styrken?

Om Spinat

Spinat er en grønn grønn grønnsak som lenge har vært antatt å øke styrken. Plakaten gutt for de angivelig fantastiske krefter spinat, selvfølgelig, er Popeye. Med sine svulmende biceps, Popeye guzzled spinat og tok på verden. Faktum har blitt blandet med en rettferdig andel av fiksjon når det gjelder spinat.

Fiction

I slutten av det 19. århundre, en lege plassert en desimal punkt i feil posisjon når du skriver ned jerninnholdet i spinat. Feilen førte til en tro på at spinat er 10 ganger så jernrik som det faktisk er. Denne feilen ble korrigert i 1937, lenge etter at myten om spinat var blitt popularisert. Dette betyr ikke, skjønt, betyr at spinat ikke hjelpe muskelvekst og øke styrken.

Fact

Spinat inneholder jern og magnesium. Begge disse mineraler er nødvendig for en sunn muskelvekst. Spinat inneholder også andre helsefremmende vitaminer og mineraler. Popeye side, bestemmes forskere i Australia at spinat ikke er lett absorberes i kroppen. Derfor kan den typen av jern (ikke-blod) i spinat ikke være så fordelaktig for muskel ekspansjon.

Andre fordeler

Selv spinat ikke kan være den eneste maten for spirende Mr. Univers, har den grønne grønn grønnsak mange helsefordeler, inkludert muskelutvikling. Jern frakter oksygen til musklene, hvor det er lagret. Spinat også fremmer et sunt hjerte, bidrar til å redusere hjerneskade hos slagpasienter og hindrer anemi.

Hvordan lage en spinat, Apple og valnøtt salat

Spise sunt og forstå hvilke typer mat du får i deg inn i kroppen din vil hjelpe deg å opprettholde en sunn livsstil full av energi og vitalitet. Spise riktig kan også ha anti-aging effekter for å hjelpe deg å holde yngre utseende. Ulike matvarer har iboende helsemessige egenskaper som bidrar til å kompensere for visse ernæringsmessige mangler hvis du har blitt diagnostisert med en bestemt medisinsk tilstand. Øke det daglige inntaket av disse typer mat kan hjelpe deg å bekjempe tilstanden og opprettholde kroppens optimal ernæringsstatus.

I denne artikkelen vil jeg vise deg hvordan du gjør en spinat, eple og valnøtt salat med ingredienser som har vist seg å bidra til å bekjempe depresjon, kronisk tretthet og mange andre forhold utbredt i vårt samfunn.

Hvordan lage en spinat, Apple og valnøtt salat

Ta et par gyldne deilige epler eller økologiske epler kjøpt fra lokale bønder markedet. Kjernehusene og skjær eplene i store terninger stykker. Beholde huden av eple, siden den inneholder mange friske egenskaper, inkludert en kilde til fiber slik at fordøyelsen.

•  Vask babyen grønn spinat i kjølig, rennende vann for å fjerne smuss og plantevernmidler og andre potensielt kreftfremkallende eller giftige rester. Forbered spinat ved å fjerne den lange stilker og forslått blader. Klapp lett tørke vasket ren spinat og legg i kjøleskapet for å holde kjølig.

Kaste de hakkede eplebiter i en bolle med ferskpresset sitronsaft. Dette vil bidra til å hindre at eplene fra snu gult. Lag dressingen ved å vispe sammen de resterende juice, olivenolje, eple cider eddik, honning, salt og nykvernet pepper etter smak.

Fjern spinat fra kjøleskapet og kaste den med epler og dressing. Fordel mellom fire boller. Klipp opp geitost (fetaost) og hogge opp de ristede mandler. Kast like mengder ost og mandler over hver bolle med spinat og eple.

Hint

 • Prøv å kjøpe økologisk eller lokalt dyrket frukt og grønnsaker. Det er enda bedre å dyrke din egen mat. I dag er det mange typer innendørs hjemmedyrkede økologiske grønnsaker kits tilgjengelig.
 • Vask alltid frukt og grønnsaker før du spiser for å fjerne eventuelle giftige rester og plantevernmidler.
 • Nøkkelen til å spise og bo sunt er utdanning. Være informert og forstå hvordan mat kan påvirke din helse og ditt liv.
 • Denne artikkelen er ikke en erstatning for å søke medisinsk råd eller en konsultasjon med din egen lege eller helsepersonell.

Hvordan å miste vekt spise spinat

Grønne grønnsaker som spinat er en utmerket del av et sunt vekttap programmet. Spinat er full av fiber, vitamin K, jern og protein. Spinat baserte salater har langt mer næringstetthet enn salater laget med greener som har høyere vanninnhold, for eksempel isbergsalat. Ved hjelp av spinat som en hovedkomponent av kostholdet ditt kan hjelpe deg å holde deg mett lenger og redusere den totale antall kalorier som du forbruker hver dag.

Hvordan å miste vekt spise spinat

•  Begynn å føre dagbok over alt du spiser. Selv om du øker din grønnsaksinntak, du fortsatt trenger å ta hensyn til hvor kaloriene kommer fra. Bruk en bærbar eller regneark for å holde en enkel mat logg, eller utforske en av de gratis online programmer som FitDay (se Ressurser).

Planlegg måltidene på forhånd. Sett deg ned i begynnelsen av uken og planlegge hva du skal spise hver dag, blant annet snacks. Prøv å inkludere ulike preparater av spinat en gang til to ganger om dagen. Å lage en plan og handle på forhånd vil hjelpe deg å holde deg til programmet og fokus på sunn mat.

Eksperimenter med forskjellige spinat forberedelser. Spise en enkel spinat salat hver dag kan være en lav-kalori alternativ, men det blir kjedelig raskt. Bruk spinat som en ingrediens i pastaretter, eller stek den med hvitløk og løk for å prøve noe nytt.

Vær klar over hva du tjener eller lage mat med spinat. Hvis du Surr din spinat i store mengder smør, legger det en usunn komponent til din vekt-tap diett. Tenk hjerte-sunt fett som olivenolje, og alltid måle porsjonsstørrelser for å sikre at du ikke tar i ekstra kalorier.

Begynn å trene eller øke intensiteten av programmet. Selv om diett alene kan hjelpe deg å kaste pounds, vil du ikke oppnå en mager, tonet utseende uten et treningsprogram. Hvis du er ny til å trene, starte med å gå i 20 til 30 minutter per dag. En treningsøkt vil hjelpe deg å forbrenne ekstra kalorier og styrke det kardiovaskulære systemet.

Hint

 • Sjekk etikettene før du kjøper lav-fett eller fett-fri salatdressinger. De kan være lastet med sukker for å kompensere for den manglende smak som stammer fra fett.
 • Legg tørket frukt som tranebær eller kirsebær til din spinat salat. En liten mengde gir masse smak og næringsstoffer.

Spinat og Eddik Diet

Spinat og Eddik Diet


Fad dietter beskjære opp med regularitet som badedrakt sesongen nærmer seg. To slike dietter som har fått noen ny popularitet er eddik og spinat varietals. Hver hevder å ha en rask løsning for din vekt-tap quandaries; men som med alle mosjon eller diett forsøke, bør du angi dem bare med godkjenning av din fastlege eller annet helsepersonell.

Eddik Diet

Eple cider eddik fått et rykte som en hurtigvirkende vekttap mat etter en studie ble utgitt knytte eddik forbruket til vekttap hos mus. Syren i eddik kombinert med frukt pektin velig kombineres for å føre fett til å brenne. Forskerne ga mus enten vann eller eddiksyre (den viktigste kjemiske i eddik) og funnet ut at mus som forbrukes eddik utviklet opptil 10 prosent mindre kroppsfett enn de som drakk vann.

Regimet for eddik kosthold er å konsumere 1 ss. eddik ca 10 minutter før måltidene. Det gjør ingen krav så langt som hva slags mat du bør spise. Mens eddik er sunt og lite kalorier (på bare 3 kalorier per spiseskje), gjør studien beviser ikke sikkert at eddik er et vekttap hjelpemiddel for mennesker. Hvis du ønsker å gå ned i vekt, bør du velge en vanlig diett av sunn mat og mosjon.

Spinat Diet

De spinat diett talsmenn og har flere porsjoner med spinat i kostholdet ditt hver dag for en rask vekt-tap fikse med supermakt. Kosten bør være skeptisk til noen raske reparasjoner, men i motsetning til eddik diett, har dietter høy i grønnsaker som spinat er klinisk bevist å hjelpe til med vekttap, senke blodtrykket og redusere risikoen for visse kreftformer. Konsumere 2 til 3 kopper pakket spinat hver dag, og du er offisielt på spinat kosthold. Planen krever ikke at du spiser grønnsaker til enhver tid i løpet av dagen, og er ikke bestemt om forberedelse.

En av de største klager på spinat dietten er at det blir ensformig og kjedelig. Å miste vekt på riktig måte på denne planen, finne en rekke oppskrifter som passer din smak og gir en porsjon eller to av spinat. Grønnkål og hvitløk har mange av de samme helsemessige og vekt-tap fordeler som spinat, og innlemme dem i kostholdet ditt vil tilfredsstille din vekt-tap behov samtidig som også gir deg noen velkommen variasjon ved måltider. Velg mørke, levende bunter av spinat. Barn og voksen spinat gi lignende helsefordeler, og du kan eksperimentere med hvilken type fungerer best i enkelte oppskrifter. Holde frisk, pre-vasket baby spinat på hånden og kaste den inn i salater, haugen sautert svarte bønner og feta ost på toppen for en solid middag salat, eller legge den til smørbrød, veggie wraps og hjemmelaget pizza. Matlaging konsentrerer næringsstoffer og fiber i spinat; så prøv å innlemme kokt spinat inn i din diett plan. For en siderett til å tjene med grillet fisk eller en bønne og bygg salat, sauté fersk spinat i olivenolje med terninger hvitløk. Lasagnas og gryteretter gir en perfekt mulighet for å legge spinat til kosthold. Ingen avansert forberedelser er nødvendig; du kan bare legge til grønnsaker til hvert lag. Den mest grunnleggende forberedelser for spinat er å surr. Varm en stor haug med spinat i en stekepanne med en dash av vann og la det koke til bare visnet, kaster ofte; deretter legge den til dine favoritt retter. Det grunnleggende konseptet med denne dietten er at når du legger spinat til ditt daglige matinntak, vil du føle fyldigere lenger og vil erstatte andre, mindre sunn mat med flere porsjoner med spinat daglig.

Hvordan Spinat Hjelp bygge muskler?

Kast ned noen Iron

Jern er et svært viktig mineral for å bygge muskler. Musklene er alltid i etterspørselen av oksygen for riktig funksjon, spesielt mens du blir skattlagt. Jern har en direkte effekt på hemoglobin, noe som er et oksygenbærende komponent i alle kroppens celler. Arbeidende muskler har en høy etterspørsel etter oksygen, så hvis spinat er spist, kan det bidra til å lette denne prosessen.

Spinat gjør en kropp godt

Spinat er også rik på kalsium, som alltid har vært kjent for å lage sterke bein. Men det er også svært viktig for å bygge muskler. Kalsium bidrar til å slappe av i muskelen, og dermed redusere sjansene for kramper. Dette fører til bedre og større muskelsammentrekninger som letter muskelvekst. Det bare så skjer for å være en ekstra pluss at det er bra for bein, hvor muskelen er festet. Så hvis beina er sterke og friske, vil de tilby god støtte for musklene.

Alkaline Benign

Alkalitet er en svært viktig faktor når det gjelder å bygge muskler. Spinat skjer for å være en av de mest alkaliske matvarer i planeten. Matvarer er enten alkalisk eller sur. Hvis svært sure matvarer er spist daglig, kan dette føre til et batteri av noen forhold som spenner fra hodepine til hyppige forkjølelser for svingninger i energi og også til melkesyre buildup i musklene. Å være at spinat er alkalisk, næringsstoff tett og lite kalorier, kan det øke hastigheten muskel utvinning og forsyne musklene med nødvendig oksygen med mindre sjanse for melkesyre buildup.

Redusere betennelse

Spinat har en høy mengde vitamin C, vitamin K og antioksidanter, som alle bidrar til å redusere betennelse. Ofte er forhold som leddgikt og astma forverret av øvelsen, nemlig vektløfting. Hvis dietten har høye mengder av spinat, kan det redusere betennelse. Å være at leddene kan bevege seg med større letthet, har dette i sin tur en positiv effekt på muskel gevinst.

Er Spinat Sunt å spise en gang i uken?

Er Spinat Sunt å spise en gang i uken?


Å spise spinat en gang i uken er sunt, fordi denne grønne bladrike grønnsaker er lastet med næringsstoffer. Det er mer næringsrik enn andre grønne grønnsaker, fordi det er høyere i protein, kalsium, jern og kalium, ifølge University of Arizona Extension. Den næringsstoffer spinat inneholder også kan gi helsemessige fordeler, senke risikoen for visse sykdommer og medisinske tilstander.

Anbefalt Vegetabilsk Intake

Det amerikanske Department of Agriculture anbefaler at du spiser 2 til 3 kopper grønnsaker hver dag, hvorav minst 1 1/2 til 2 kopper grønne grønnsaker, som spinat, hver uke. En måte å gjøre dette på er å fylle i det minste halvparten av tallerkenen med grønnsaker ved hvert måltid.

Kokt versus Raw

Du får mer næringsstoffer per kopp spinat hvis du spiser kokt spinat i stedet for rå spinat, som det tar ca 6 kopper rå spinat å lage en kopp kokt spinat. Noen vannløselige og varmefølsomme vitaminer går tapt under kokeprosessen, men du vil fortsatt komme ut fremover fordi det er lettere å spise en kopp kokt spinat enn seks kopper rå spinat. Hvis du gjør en salat, bruker rå spinat i stedet for salat å øke næringsinntak.

Ernæring Fakta

Hver kopp rå spinat inneholder bare 7 kalorier, og gir 181 prosent av den daglige verdi for vitamin K, 56 prosent av DV for vitamin A, 15 prosent av DV for folat, 14 prosent av DV for vitamin C og 13 prosent av DV for mangan. En kopp kokt spinat har 41 kalorier; mer enn 100 prosent av DV for vitamin A og K; mer enn 20 prosent av DV for folat, vitamin C, riboflavin, vitamin B-6, mangan, magnesium, jern, kalsium og kalium; og mer enn 10 prosent av DV for fiber, vitamin E, tiamin, kobber og fosfor.

Potensielle helsemessige fordeler

Folk som spiser spinat eller gulrøtter minst to ganger i uken er mindre sannsynlighet for å utvikle brystkreft enn de som ikke spiser disse grønnsaker, ifølge en studie publisert i "Cancer Epidemiology, Biomarkers and Prevention" i november 1987. Selv om disse matvarene er høy i vitamin A, inntak av vitamin A ble ikke forbundet med en redusert risiko for kreft, slik at andre komponenter av disse grønnsaker er mest sannsynlig ansvarlig for de fordelaktige effekter. Spinat er også høy i lutein og zeaxanthin, som kan redusere risikoen for grå stær og aldersrelatert makuladegenerasjon, et øye tilstand som kan føre til uklart syn og blindhet, ifølge All About Vision nettside.

Potensielle Betraktninger

The Academy of Nutrition and Dietetics bemerker at frossen spinat kan være mer næringsrik enn rå spinat hvis spinat er ikke frisk, fordi det er flash frosset rett etter plukking. Rå spinat mister næringsstoffer under reise og oppbevaring. Vask spinat for å begrense risikoen for forurensning fra bakterier som kan forårsake matbårne sykdommer. Spinat inneholder også stoffer som kalles oksalsyre, som kan binde med noen av magnesium og kalsium, forårsaker du å absorbere mindre av disse næringsstoffene.

Hvordan få spinat, artisjokk og Mushroom Pie

En rask oppskrift.

Hvordan få spinat, artisjokk og Mushroom PieForvarm ovnen til 350 graderSmør pie plate godt med den forkorting eller matlaging spray.Surr sopp og løk i noen av olje fra glass med artisjokkhjerter over middels varme.Kombiner med resten av ingrediensene i godt smurt pie plate.Stek ved 350 grader i 45 minutter.

Stress & Neck Pain

Stress & Neck Pain


Stress og nakkesmerter går hånd i hånd. Stress kan påvirke deg fysisk og følelsesmessig. Et hint av stresset sender signaler gjennom nervesystemet som forårsaker nakkemusklene for å stramme. Selv fører en stress-fritt liv ville være ideelt, det finnes måter å håndtere stress og hindre det.

Fysisk Stress

Når kroppen gjennomgår fysisk stress, stammer den muskler og vev. Fysisk stress kan føre til smerter i deler av nervesystemet. Uovervåkede fysisk stress kan forårsake permanent skade, spesielt til hjertet muskler. Fysisk stress kan utløses av for lite mosjon eller overarbeide kroppen under trening.

Følelsesmessig stress

De fleste er kjent med følelsesmessig stress som kommer til uttrykk i form av angst, sinne, frustrasjon, bekymring og frykt. Følelsesmessig stress kan utløses av hendelser, en krise, på jobb eller problemer i forholdet. Denne type stress kan føre til fysisk stress som bygger spenninger i musklene.

Diet

Stress bruker opp så mye energi at det drenerer kroppen av mange næringsstoffer. Du kan erstatte de næringsstoffene og vedlikeholde dem daglig med mat rik på kalsium, magnesium, fettsyrer, selen og vitamin A, B, C og E. Spis vitamin-rik og mineralrike frukter og grønnsaker som appelsiner, spinat, grønne greener , epler, solsikkefrø, laks, tunfisk, og bær for å holde immunsystemet sterkt. Unngå sjokolade, kaffe, te og brus som øker stressnivået.

Behandling

Lettelse for stress og nakkesmerter innebærer hvile, avslapning og restitusjon. Vær sikker på å trene, ta pauser på jobb og få minst syv timer med rolig søvn. Når du føler nakkesmerter kommer på, øve dyp pusting eller visualisering. Dimme lysene. Lukk øynene og lytt til beroligende naturlyder eller myk jazz. Øvelser som yoga og pilates kan bidra til å slappe av og strekke musklene. En massasjebehandling er effektiv på å hjelpe musklene komme gjennom avslapping og eliminering av giftstoffer.

Forebygging

Forebygge stress-relaterte nakkesmerter med forbedret holdning, trening og uttøyning. Ta to fem-minutters pauser en time på jobb eller hjemme. Stå opp og gå bort fra datamaskinen. Ta en sunn snacks, drikke vann og stretch. Sitter ved en datamaskin i lange perioder kan sette stress på nakke og rygg. Andre forebyggende tips for å lindre stress på nakken involvere ergonomiske kontordatamaskinen møbler som et tastatur og stol. Juster dataskjermen til øyehøyde. Vær sikker på at du bruker god holdning når du sitter ved datamaskinen og når du reiser i bilen.

Aktiviteter for å bedre Visual Perception

Aktiviteter for å bedre Visual Perception


Visuell persepsjon dekker ikke bare det du ser, men også hva du legger merke til når du observerer en scene. Noen mennesker er mer visuelt observant enn andre, men du kan arbeide for å forbedre dine ferdigheter i visuell persepsjon. Nøkkelen er å bruke øynene dine for oppgaver du vanligvis forsømmelse.

Finn forskjellene

Hvis du frykter du mangler de finere visuelle detaljer i hverdagen, deretter skjerpe fokus ved å se på to tilsynelatende identiske bilder med mindre forskjeller. For eksempel kan du se på to bilder fra en gjennomsnittlig stue. Nøye undersøke bildene for å finne de små forskjeller som en feilplassert element eller andre forstyrrelser. Start ut med tydelige bilder og jobbe opp til mer vanskelige bilder som virkelig gjør at du tror.

Eye Øvelser

Perception problemer kan stamme fra svake øyemuskler. Som enhver annen del av kroppen din, må du trene øynene dine for å gjøre dem sterke. Se for den matematiske symbolet for uendelighet - det ser ut som et åttetall på sin side. Spore formen på matematiske symbolet med øynene. Beveger øynene sakte og bevisst for å få mest mulig nytte av øvelsen. Øv på trening tre ganger om dagen i to minutter hver. Gi øynene tid til å hvile mellom hver to-minutters intervall.

Diet

Visse matvarer kan forbedre synet ditt på samme måte som de kan forbedre andre funksjoner i kroppen din. Legg mer magre proteiner - kalkun og fisk, for eksempel - til kosthold sammen med grønne grønnsaker som spinat. Matvarene inneholder vitaminer og aminosyrer avgjørende for friske øyne og visjon. Snakk med din optiker og kostholdsekspert om en sunn mat som er til fordel visuell persepsjon. Lag en detaljert måltidsplan basert på den informasjonen de gir, og hold deg til den.

Blink

Blinker er en viktig funksjon av øynene dine for å holde dem friske. Blinker skjer vanligvis automatisk, men du kan utilsiktet trene kroppen til å slå seg av denne naturlige instinkt. Dette skjer når du fokuserer på noe, og du ikke vil gå glipp av et sekund av det. Kroppen din vil forsinke blinkende refleks for å oppfylle dine ønsker, men denne praksisen er ikke bra. Gjør en innsats for å blinke en gang hvert femte sekund for to minutter rett. Øynene dine vil føle uthvilt og fokusert, slik at du kan oppfatte mer informasjon.

Raskeste måten å helbrede såre muskler

Starte et nytt treningsprogram eller delta i en ny fysisk aktivitet kan resultere i stølhet. Den medisinske tilstanden oftest referert til som stølhet er en medisinsk tilstand som kalles Forsinket Onset stølhet (DOMS). Dessverre er det ikke noe super kur for dette fenomen; Men det er mange remedier som øker frekvensen av helbredelse og bidra til å håndtere ubehag.

Ikke stopp lys Øving

Etter en intens treningsøkt, små mikroskopiske tårer oppstå på muskelen. Disse tårene føre til sårhet i hele tegnet muskler. Ifølge webmd.com, fortsetter med lett trening i løpet av sårhet bidrar til å øke utvinningen. Den lett trening bidrar til å frigjøre bygget opp melkesyre i musklene; dette hjelper helingsprosessen og reduserer sårhet. Stretching under stølhet hjelper også å slippe melkesyre bygge opp og hjelper hindrer ytterligere sårhet.

Tradisjonell behandling

Tradisjonelle behandlinger er de vanligste metodene for å påskynde den helbredende prosessen og redusere smerte; Dette innbefatter å plassere is på det berørte området i 15 til 20 minutter, og deretter plassere en varmekilde (for eksempel en varmepute) på musklene i ytterligere 15 til 20 minutter. Gjenta denne prosessen minst fire ganger kan lindre sårhet i musklene. Men mangler spesifikk vitenskapelig støtte, har denne metoden blitt brukt i årevis av profesjonelle trenere, sport terapi spesialister og utøvere. Soaking i et bad med en kopp Epsom salt er anbefalt som en ekstra metode for å lindre ubehaget av DOMS. Brukes av profesjonelle idrettsutøvere, blant fotballspillere, hevder Epsom Salt Rådet at bruk av Epsom salt hjelper musklene til å fungere skikkelig, og reduserer betennelsen i forbindelse med de små rifter som oppstår under intens trening.

Vitenskapelig støtte

Ifølge en studie fra Human Performance Biblioteket ved Universitetet i Burlington, i Vermont, det er nok å være en lyd behandling eller kur for doms, og mange av de virkemidlene som brukes i dag er ikke vitenskapelig støttet. Imidlertid viser studien noen tilsynelatende effektive behandlinger som er å få støtte blant det vitenskapelige samfunnet. Anti-inflammatoriske er medisiner som reduserer betennelse i kroppen, behandle mild smerte og redusere feber. Vanlige anti-inflammatoriske inkluderer ibuprofen og aspirin. Disse medikamentene er svært tilgjengelig og gjøre lindre symptomer på DOMS. Studien nevnte også spise mat rik på antioksidanter kan bidra til å fremskynde helbredelsesprosessen. Matvarer rike på antioksidanter inkluderer blå bær, granatepler, brokkoli, røde druer, hvitløk og spinat. For en utvidet liste, se Resources i denne artikkelen. Det er ikke vitenskapelig verifisering av disse krav; Imidlertid tyder tidlig forskning som anti-oksidanter og anti-inflammatoriske medisiner øke utvinningsgraden.

Forebygging

Nøkkelen til en rask kur til stølhet er forebygging. Utøvere på alle nivåer av fitness erfaring DOMS; Imidlertid, kan dens alvorlighetsgrad reduseres eller forhindres ved å ta spesielle forholdsregler. Stretching før alle treningsøkter reduserer stølhet og skader. Etter trening, hjelper en 10-minutters nedkjøling musklene skikkelig hvile etter fysisk anstrengelse. Drikke mye vann bidrar til å holde kroppen fra dehydrering og støtter kroppen i sin helbredende prosess. Før trening, drikke minst to kopper vann.

Hvordan redusere Multippel sklerose symptomer med alternative løsninger

Multippel sklerose (MS) er en autoimmun sykdom, preget av en progressiv degenerasjon av nerver i ryggmargen og hjernen. Mens forskere har spekulert i at multippel sklerose kan være forårsaket av et virus eller av genetiske faktorer, har ingen spesifikk årsak er avtalt. Symptomer på MS inkluderer muskelkramper og svakhet, tap av balanse, tretthet, synsproblemer, talevansker, skjelving, nummenhet og problemer med å utføre normal fysisk aktivitet. I begynnelsen stadier av multippel sklerose, kan et angrep av symptomene komme plutselig og så forsvinne innen en måned, ikke reoccurring så lenge tiår. Senere kan symptomene komme tilbake og mer fysisk svekkelse kan oppleves. Hvis ondartet multippel sklerose oppstår, kan det få fatale resultater. Legen din kan ønske å sette deg på en rekke reseptbelagte legemidler for å gjøre dine MS-symptomer mer håndterlig, men det finnes også alternative løsninger som kan bidra til å lette tilstanden din og bidra til å holde deg i remisjon lenger.

Hvordan redusere Multippel sklerose symptomer med alternative løsninger

•  Unngå følelsesmessig stress. Komme opprørt eller å ha angst kan bringe på symptomer på sykdommen din, så du må gjøre hva du kan for å forbli rolig. Prøv å bruke avspenningsteknikker og dype pusteøvelser for å lindre stress. Hvis du befinner deg i et potensielt propaganderte situasjon, gå bort og finne et rolig hvor du kan samle fatningen.

Ta 200 milligram Koenzym Q10 daglig for å styrke immunforsvaret. Koenzym Q10 eller Q10 er et stoff som finnes i alle humane celler, men den kan lades ut, på grunn av alder, bruk av visse reseptbelagte medikamenter eller på grunn av sykdom. En supplerende form av Q10 brukes til å re-forsyne kroppen med dette trengte stoffet. Du bør konsultere legen din før du tar CoQ10, hvis du tar kjemoterapi medisiner, blodfortynnende eller warfarin.

Eliminer mettet fett fra kosten, samt sukker, kokosolje, stekt mat, bearbeidet mat, sjokolade, rug, bygg, hvete, melkeprodukter, raffinert mat, kjøtt, krydret mat, kaffe, mat tilsetningsstoffer og alkohol. Going vegetarianer er den beste veien å gå, hvis du lider av multippel sklerose.

Spis matvarer som er rike på vitamin K. Hvis du har multippel sklerose, er sannsynligheten for at blodet har problemer clotting, men vitamin K kan hjelpe til å bøte på dette. Noen eksempler på matvarer som inneholder vitamin K er løk, olivenolje, brokkoli, asparges, spinat, okra, rå persille, grønnkål, nepe greener, salat, kålen, rosenkål, alfalfa og kål. Hvis du er gravid eller ammer, eller ta Warfarin, fenytoin, Doxorubicin, anti-convulsants eller antibiotika, bør du snakke med legen din om sikkerheten av å spise vitamin K-rik mat, som vitamin K kan ha interaksjoner eller bivirkninger.

Ta vendelrot å hjelpe nervesystemet slappe av og for å hjelpe deg å sove bedre. Valerian kommer fra roten av en duftende flerårig plante med hvite blomster som oppsto i Asia og Europa. Det har blitt brukt i århundrer for sine medisinske egenskaper. Du kan få det i kapsel, skjær eller te form. Ta doseringen som angis på produktet du velger. Når du tar vendelrot, bør du ikke drikke alkohol, kjøre bil eller betjene tungt maskineri, som denne urten vil forårsake døsighet. Valerian bør unngås hvis du er gravid, ammer, lider av en nervøs lidelse eller er på reseptbelagte antidepressiva eller beroligende midler.

Vurdere å gå til en massasjeterapeut. Massasje kan hjelpe til å opprettholde din muskelfunksjon og kan hjelpe deg å oppnå avslapning. Regelmessig massasje kan bidra til å sette mange multippel sklerose symptomer i remisjon

Hint

 • Disse midler er kun for voksne.
 • Konsultere legen din om noe alternativ middel du har tenkt å bruke.
 • Hvis et angrep blir invalidiserende, må du ha et middel til å kontakte noen til å hjelpe deg umiddelbart.

Virkningene av kosthold på multippel sklerose

Multippel sklerose er en autoimmun sykdom som består av inflammasjon og kroppens angriper myelin hylser som dekker nervefibrene. Etter hvert som sykdommen utvikler seg, fysiske funksjonshemninger bli mer tydelige.

Funksjoner

Symptomer på multippel sklerose inkludere nummenhet i ekstremiteter, synsvansker, problemer med å gå, ataksi, trøtthet, blære og tarm inkontinens. De fleste mennesker med multippel sklerose bare vise noen av symptomene.

Ernæring

Siden multippel sklerose består av betennelse, inkludert matvarer som har anti-inflammatoriske egenskaper er fordelaktig. Noen av disse matvarer inneholder, grønn te, paprika, søtpoteter, spinat, avokado, ananas, tomater, mandler, linfrø, cayenne, gurkemeie og timian.

Diet

Legge tranebær holder urinveiene sunt. Forstoppelse er en vanlig sykdom med multippel sklerose, så inkludert fiber kan være nyttig.

Betydning

Multippel sklerose er referert til som en ung persons sykdom siden det normalt slår mellom 20 og 40. Kvinner er mer sannsynlig å utvikle multippel sklerose enn menn.

Betraktninger

Ingen mat vil kurere multippel sklerose, men inkludert matvarer kjent for å ha anti-inflammatorisk egenskaper vil sikkert hjelpe.

Advarsel

En person med multippel sklerose bør ikke slutte å ta medisinene sine i stedet for diett endringer. Diet kan brukes til å utfylle dagens narkotika terapi.

Naturopathic Diet & Multiple Sclerosis

Selv om alvorlighetsgraden av symptomene for de som har diagnosen MS variere, symptomer inkluderer vanligvis svimmelhet, tretthet og koordineringsproblemer. Men de fleste eksperter er enige om at kosthold spiller en viktig rolle i kampen mot mange av symptomene på dette ofte ødeleggende sykdom.

Essensielle fettsyrer

Å kontrollere symptomer på MS, sørg for at du får nok gamma-linolenic acid (GLA), som finnes i linfrø og primrose oljer.

B-vitaminer

For å opprettholde en sunn nerve funksjon, spise mat med høyt vitamin B som hele korn, fisk, meieriprodukter, mørke grønne blader og bananer.

Probiotika

Å hjelpe fordøyelsen inkluderer acidophilus, som er en vennlige bakterier, i kostholdet ditt. Matvarer som inneholder acidophilus inkluderer yoghurt, surkål, og beriket kjernemelk.

Kalium rik mat

Spis mat med høyt kalium, som epler, bananer, spinat, squash og hele korn, som kan bistå i å opprettholde normal muskelfunksjoner.

Vitamin E

For å bidra til å bekjempe frie radikaler og øke sirkulasjonen, inkluderer mat rik på vitamin E i kosten, som er oliven, soyabønner, mais, raps, og safflower oljer.

Tips og advarsler

Forslagene i dette dokumentet er ikke ment å kurere eller stoppe utviklingen av MS.

Multippel sklerose er en alvorlig sykdom, derfor er det best å diskutere kosttilskudd problemer med helsesektoren utøveren.

Hjem rettsmidler for migrene relief

Migrene er hodepine som vanligvis forekommer på den ene siden av hodet, på grunn av overdreven fysisk og psykisk stress. Disse kan også være assosiert med uregelmessigheter i leveren, øyne og fordøyelsessystemet. Mens det er en overflod av lege-foreskrevne legemidler og salver lett tilgjengelig på apotek, er det ganske mange hjem rettsmidler for migrene som er like effektive.

Druer og kål

Grind 1-kopp friske modne druer inne i en blender; ikke tilsett vann. Spist to ganger daglig, knuste druer bidra til å gi lindring av migrene. Du kan også knuse en håndfull av kål blader, legg massen i en bomullsklut og holde omslag på pannen området for en halv time. Når bladene tørke ut, erstatte dem med nye.

Sitron og juice

Ta skorpe eller skrelle et par sitroner. Male i en blender og deretter bruke lim til pannen regionen. Dette er en av de mest effektive hjem rettsmidler for migrene lettelse.

Drikker en blanding av 300-milliliter av gulrot juice med enten 200-milliliter spinat juice eller 100-milliliter agurk juice og bete juice henholdsvis er en annen nyttig middel.

Diet

Fasting på bare appelsinjuice og vann eller juice av gulrot, agurk eller selleri er effektive hjemme behandlinger for migrene. På regelmessig basis, sørg for at måltidene inneholder mye nøtter, frø, korn, frukt, grønnsaker, melk, yoghurt, honning og kjernemelk. Unngå raffinerte produkter som brød, søtsaker, kaker, mat med konserveringsmidler som pickles. Drikk mye vann og erstatte store måltider med en rekke mindre måltider gjennom dagen.

Varme og kalde rettsmidler

Ta et varmt fotbad eller bruke en varm komprimere til din mage og rygg. Du kan også ta en plastpose med is, dekke det i et kjøkkenhåndkle og legg den på pannen for lettelse. Ice bidrar til å gi migrene lettelse ved sin vasokonstriktor funksjon; en prosess der kalde temperaturer kontrakt blodkar i nerveendene. Plasser tomlene på midten av hvert tempel på pannen og gni forsiktig, men bestemt i en sirkulær måte i noen minutter eller til smerten avtar.

Generelle tiltak

Hold deg unna triggere som mononatriumglutamat-rik mat som hermetisk supper og asiatiske retter, nitrat eller nitritt-rik mat som bearbeidet kjøtt og konserverte matvarer som krydder. Prøv å ta med sove mønster under kontroll ved å gå til sengs og våkne opp på samme tid hver dag. Ifølge noen leger vil ha en aspirin om dagen også bidra til å holde migrene i sjakk.

Healthy Eating å hindre migrene hodepine

Migrene hodepine varierer fra alvorlig ødeleggende for en mindre forstyrrelse i forskjellige mennesker. Forskning utført av den amerikanske Migrene Foundation har vært lovende i at grunnlaget har vært i stand til å gi forslag og anbefalinger for å forebygge og behandle migrene. Mens det er ingen kur for migrene, kan spise sunn mat bidra til å redusere eller hindre migreneanfall.

Sunne valg

En rask nedgang i blodsukkeret har vist seg å være en trigger for utbruddet av migrene hodepine. Derfor anbefaler American Migrene Foundation (AMF) å spise tre måltider på en vanlig timeplan daglig i stedet for en eller to store måltider. Spise tre måltider vil holde blodsukkeret på et stabilt nivå, mens en eller to måltider gjør at svingninger i blodsukkeret. De anbefaler også å drikke en tilstrekkelig mengde vann, noe som bidrar til å hindre dehydrering, som har vært knyttet til migrene.

Gode ​​Foods

Mat som kan bidra til å forhindre migrene inkludere mat som er rikt på kalsium, som brokkoli og spinat. Krydder som cayennepepper og hvitløk kan redusere smerter forbundet med migrene, så gjerne sesong maten til å smake. Peppermynte har vist seg å også redusere migrene smerte. Ditt kosthold bør bestå av en blanding av ferske matvarer som ikke er bearbeidet. Et utvalg av frukt og grønnsaker i kombinasjon med en blanding av korn bør bidra til å redusere eller eliminere migrene.

Forsiktig Foods

Mens matvarer som for eksempel bringebær, yoghurt og sitrusfrukter er sunn, har disse matvarer er vist å være en potensiell trigger for migrene. Selv enkle salatdressinger kan ha noen tilbøyelighet til å produsere migrene. Alle disse matvarer skal brukes med moderasjon og unngås ved angrep av migrene.

Bad Foods

Matvarer som kan forverre migrene omfatter de fleste oster, sjokolade, surkål og mange typer nøtter. Alkohol og smakstilsetninger som inneholder alkohol (slik som noen vanilje) bør unngås eller brukes i moderate mengder hvis du lider av migrene. Forskning har indikert at mat som inneholder tyramin kan utløse migrene. Tyramin er funnet i alderen matvarer. Gjær og soyasaus inneholder tyramin. Vanlige leftovers begynner å "alder" etter 24 timer, slik at de også inneholder tyramin. Andre matvarer for å unngå eller spise i små mengder inkluderer tørket frukt, oliven, bearbeidet kjøtt, bananer og avokado.

Ressurser

Ressurser som kan hjelpe deg til å forstå årsakene til migrene inkluderer den amerikanske Migrene Foundation (AMF) og migrene Research Foundation. AMF ble etablert for å undersøke årsakene til migrene og tilby reelle forslag for å forbedre livene til dem som lider med migrene. Den migrene Research Foundation jobber for å finne roten årsaken til migrene. Dette vil hjelpe leger foreskrive effektive behandlingstilbud for lider av migrene. Begge organisasjonene kommer med forslag for å redusere de ødeleggende effektene av migrene, noe som påvirker nesten en av av fire familier i USA.