Digidexo.com

Langvarig ørebetennelse

Langvarig ørebetennelse


I en ørebetennelse, bygger væsken opp bak mellomøret, slik at bakterier å vokse. En infeksjon vil ofte klare på egen hånd. Hvis det ikke skjer, er det en risiko det kan bli en langvarig ørebetennelse.

Identifikasjon

En kronisk ørebetennelse oppstår når væske eller infeksjon i øret forbli. Dette kan være forårsaket av gjentatte akutte ørebetennelser eller ved en ørebetennelse som ikke har fullt oppklart.

Symptomer

Ifølge National Institutes of Heath, kan symptomene på en langvarig ørebetennelse vokse mer intens og fade. De omfatter øreverk, drenering fra øret og hørselstap.

Komplikasjoner

Kronisk ørebetennelse kan føre til permanent hørselstap. De kan også føre til en form for bihulebetennelse kalt mastoiditis, som kan reise til andre deler av hodet, advarer Mayo Clinic.

Behandling

Antibiotika tatt over en lang periode av tid eller gis intravenøst ​​eller gjennom eardrops kan klare en langvarig øreverk. Du må kanskje også kirurgi for å fjerne bygget opp vevet.

Betraktninger

Forsinke behandlingen av en kronisk ørebetennelse kan føre til alvorlige helseproblemer, inkludert ansikts lammelser, balanseproblemer og betennelse i hjernen.