Digidexo.com

Waterpik Strøm Flosser tips

Tenner som er nær hverandre sammen og sensitive tannkjøtt gjør tanntråd vanskelig. Den Waterpik Strøm Flosser er en revolusjonerende enhet som bruker vibrasjoner og en komfort tips å bruke tanntråd så effektivt, men mer raskt og enkelt, som tanntråd. Ordentlig ved hjelp av Waterpik kan være forvirrende for de som aldri har prøvd en elektrisk flosser før. Prøve ut disse tipsene for å få mest mulig ut av din Waterpik tanntråd enhet.

Klargjør Waterpik

En Waterpik vil ikke være klar til bruk umiddelbart. Etter kjøpet, vil du sannsynligvis trenger å lade batteriet (med mindre du har kjøpt en variant med en ledning). Den Waterpik må bli belastet en hel dag før du bestemmer deg for å bruke den. Sørg for at du har valgt riktig tips å bruke - tipsene er utskiftbare, og er laget for ulike nivåer av sensitivitet. Fyll tanken på Waterpik med varmt vann, og du vil være klar til å begynne å bruke det.

Rengjøring

Puss tennene grundig før du bruker Waterpik Strøm Flosser. Du bør starte med jeksler, som er på baksiden av munnen din. Hvis tennene er spesielt tett sammen, kan det ta en liten bit av arbeid og manipulasjon for å sette inn den vibrerende spissen inn mellomrommene mellom tennene. Bruk Waterpik på samme måte hvordan din tannpleier bruker vannstrålen i munnen: skyll forsiden av hver av tennene, deretter jobbe din vei over tennene fra forsiden til baksiden. Til slutt plasserer Waterpik bak tennene og begynner å sprøyte vannstrålen mot tennene fra denne vinkelen. Følg tannkjøttet og pause på hver tann.

Andre tips

Innstillingene på Waterpik kan justeres til å samsvare med følsomhet på tennene og tannkjøttet. Begynn på den laveste innstillingen, og jobbe deg opp til "høy" innstilling hvis det føles behagelig. Hold Waterpik i en 90-graders vinkel mot tennene. Du bør sørge for at du lener deg litt fremover i vasken slik at vannet ikke dryppe på klærne eller spray mot speilet eller skap. Når dine topp tennene er ferdig, følger den samme prosessen for tennene på underkjeven.