Digidexo.com

Hvordan øke en babyens vekt

Babyer har ulike vekstrater, og noen er lubben og noen er tynne. Foreldre blir bekymret når deres babyer synes for tynn; Men så lenge de holder på vekstkurven, foreldre bør ikke være opptatt med sine naturlig tynne babyer så lenge de har bestått en barnelege medisinsk undersøkelse. The University of Virginia Health Systems sier at bekymrede foreldre bør snakke med sine barn 'barnelege eller en amming konsulent før du tar fatt på et program for å øke en babyens vekt.

Hvordan øke en babyens vekt

•  Besøk din barnelege for å sørge for at barnet ikke lider av en sykdom som er stunting utvikling. Noen nye mødre avhenge råd fra andre folk om hvordan å øke sine babyer vekter; men kan medisinske fagfolk gi nye foreldre lyd instruksjoner og kan sørge for at babyer er virkelig opplever vektøkning problemer.

Fortsett å amme spedbarn minst fem ganger om dagen. Barneleger kan anbefale fortsatte ammingen for å sikre at babyer får de næringsstoffene de trenger. Næringsstoffer og fett i morsmelk bidra til å øke en babyens vekt.

Noen nye mødre kan ikke produsere nok melk til å tilfredsstille sine nye babyer. Mødre bør se sine babyer etter fôring. Hvis de gråter, signaliserer dette at de ikke får nok næringsstoffer. For å øke en babyens vekt, kan du legge formelen til amming rutine. Kontakt en amming konsulent for hjelp om nødvendig, og for flere forslag.

Begynn fast føde. University of Nebraska Institute of Agriculture and Natural Resources sier at spedbarn kan begynne fast føde mellom fire til seks måneder gammel. Før vurderer dette alternativet for å øke en babyens vekt, bør foreldrene ta med sine barn til barnelege for å sørge for at deres spedbarn oppfylle bestemte milepæler, som å være i stand til å støtte sin hals uavhengig.

Hint

  • Foreldre bør besøke barnelegen før de tar på seg å øke deres babyens vekt.