Digidexo.com

barn og veksthormoner

Veksthormoner for barn

Veksthormoner for barn


Fra den tiden barna begynner besøker barnelege, er deres vekt og høyde kontrolleres. Noen barn har vekst forsinkelser, slik at de er små for alderen. Andre er kort fordi foreldrene er korte. Dersom barn slutter å vokse, vil legen diagnostisere situasjonen og kan anbefale veksthormonbehandling.

Veksthormonmangel

Hypofysen produserer veksthormoner. Hvis den ikke produserer nok hormoner, stopper vekst. Dette kan oppstå i alle aldre hos barn.

Process

Hvis et barn ikke vokser et gjennomsnitt på 2 inches i året, kan legen gjøre en fullstendig fysisk eksamen. Hun kan ta blodprøver, røntgen, og studere familien vekstmønster, også.

Veksthormoner

Hvis legen diagnostiserer et barn med veksthormon mangler, vil legen erstatte de manglende hormoner med hormonbehandling. Barnet må ta et daglig skutt i flere år.

Resultater

Veksten det første året er vanligvis to til fem ganger mer enn før behandling. Den andre år kan se resultatet av 3 til 4 inches.

Potensiell

Ifølge WebMD, svenske forskere utført en 20-årig studie og funnet at korte barn "kan øke sin voksen høyde, selv om de ikke er funnet å være veksthormonmangel."

Hvordan behandle GHD

Hvordan behandle GHD


Veksthormonmangel, GHD, er en tilstand der kroppen ikke skape tilstrekkelig veksthormon for normal menneskelig vekst prosess. Den mangel er vanligvis tilstede ved fødselen, men kan starte i tidlig barndom. I sjeldne tilfeller er det kjøpt i voksen alder. Behandlingen består av veksthormon injeksjoner administreres på en fastsatt plan, og det er generelt gitt i løpet av noen få år.

Hvordan behandle GHD

•  Besøk en spesialist som kan gjøre en formell diagnose av GHD før du fortsetter med behandlingen, ettersom rekke injeksjoner er en invasiv og kostbar prosess. Disse injeksjoner er ikke ment for å behandle mere kortvoksthet. Veksthormon terapi er godkjent for ikke-GHD barn som er godt under gjennomsnittlig høyde - bare når de er blant de korteste 1,2 prosent av barn.

Diskuter behandlingsplan med den forskrivende lege og med pasienten. I de fleste tilfeller er den personen som mottar veksthormonbehandling et barn, og spesielle hensyn bør gis til deres følelsesmessige velvære under behandlingsprosessen. Ifølge Human Growth Foundation, barn får injeksjoner fra flere dager per uke opp til en gang om dagen til barnet oppnår en akseptabel voksen høyde eller maksimal vekstpotensial er nådd. Voksne vil vanligvis kreve daglig hormonbehandling for en lengre tidsperiode, selv om forbedring av symptomer kan være tydelig etter bare en injeksjon.

Vit hva du kan forvente når det gjelder behandling suksess og effekt. Pasienten og / eller verge bør være klart på realistiske kortsiktige og langsiktige forventninger; like normal vekst skjer ikke over natten, det tar noen måneder for økt vekst for å være synlig når du starter hormonbehandling. Evnen til å nå normal høyde er også relatert til hvor tidlig behandlingen startes i vekst-mangel barn, og veksthormon injeksjoner er ikke effektive hos alle pasienter med GHD.

Følg opp med den forskrivende lege på jevnlig basis. Hormon Foundation sier: "Oppfølging er viktig for å sikre samsvar med daglige injeksjoner, for å oppdage og håndtere mulige bivirkninger, overvåke vekstprosessen, og for å justere dosen med jevne mellomrom."

Growth Hormone kosttilskudd

Veksthormoner kan tilsettes til kroppen ved hjelp av kosttilskudd. Ofte tatt av dem som opplever en mangel eller nedgang i produksjonen av kroppens naturlige veksthormoner, har disse kosttilskudd blitt ganske populært med årene.

Fakta

Den veksthormon produseres av hypofysen, som ligger i hjernen. Det er også ansvarlig for hvordan konsumert mat er utnyttet. Imidlertid er dens primære funksjon å stimulere økning i størrelsen av kroppen. Denne oppgaven er tydeligst hos barn, der veksthormon er ansvarlig for å bygge opp vev og utvikling av muskler og bein. Dette gjøres ved produksjon av proteiner i muskel-celler og frigjøring av energi. Hvis det er en mangel på veksthormon, vil veksten av kroppen bli hemmet eller forsinket.

Bruksområder

Veksthormon kosttilskudd er gitt til personer som lider av veksthormon mangler. Hvis det har blitt identifisert at noen har mangel på veksthormoner, kan tilskudd gis for å fremme utvikling. Disse er vanligvis mest effektive med barn med organer har ennå ikke fullt modnet. I noen tilfeller blir veksthormontilskudd som brukes av folk som for eksempel idrettsutøvere for å øke massen av deres muskler og redusere kroppsfettet.

Medisinske tilstander

Noen medisinske tilstander som krever bruk av veksthormon kosttilskudd for sine symptomer som skal lindres. En av de mest vanlige er humant veksthormon mangel, når kroppen er i stand til å produsere hormon på egen hånd. Dette kan være forårsaket av en medfødt defekt eller en ekstern situasjon som skader hypofysen, slik som en tumor eller kirurgi. Problemer i kromosomene kan også kreve bruk av veksthormon kosttilskudd. For eksempel er Prader-Willi syndrom en lidelse i hvilken noen av de gener som bør være i kromosom 15 mangler, noe som resulterer i sykelig fedme og mentale problemer.

Bivirkninger

På grunn av ulike bivirkninger, bør bruk av veksthormon kosttilskudd være under oppsyn av en lege. Barn som har fått disse kosttilskudd før de når puberteten er i faresonen for gigantism, eller overdreven vekst. Diabetes, hjertesykdom og høyt blodtrykk kan også oppleves. Andre alvorlige bivirkninger fra bruk av veksthormon kosttilskudd er nervesykdom og lungesykdom.

Administrasjon

Den mest effektive måten for administrering av veksthormontilskudd i kroppen er gjennom bruk av sprøyter. Men dette kan være en ganske kostbar metode, og kostnadene ved årlig behandling kan kjøre i tusenvis av dollar. På grunn av dette, er det en økt etterspørsel etter andre former for veksthormon kosttilskudd, i håp om å finne en til en redusert pris. Det bør bemerkes at andre behandlinger, slik som de som er gitt ved oral medisinering, er generelt betraktet som ubrukelig. Når det blir tatt oralt, blir veksthormon fordøyd i magesekken, noe som gjør den ineffektiv. Kosttilskudd som ikke er injisert er ikke alltid sant veksthormoner; heller, fungere de å stimulere kroppens kjertler til å produsere mer veksthormoner.

Hvordan øke høyden på en raskere hastighet

Økende høyde i bein og muskler kan bli mer utfordrende etter at vinduet av veksten i ungdomsårene. Dette er vanligvis rundt 16 år gammel for kvinner og opp til 25 år for menn, selv om disse tallene variere basert på hver enkelt. Vekstplater i benet typisk sikring fra 16 år opp til det sene 20-tallet, og etter dette tidspunktet veksten kan bli umulig. For å sikre tilstrekkelig vekst og høydepotensial i ungdomsårene, er det viktig å inkorporere de riktige vitaminer, mineraler og treningsprogrammer for å bidra til å gi næring og stress til benene for å øke veksthormoner og markeds riktig vekst.

Hvordan øke høyden på en raskere hastighet

Øke næringsinntak for riktig vekst

•  Ta en naturlig multivitamin hver morgen for å sikre inntaket av noen næringsstoffer som kan være mangler i ditt daglige kosthold. Det er viktig å kombinere denne tilnærmingen med et sunt kosthold for å fortsatt forsyne kroppen med tilstrekkelig fett og proteiner som trengs for vekst.

Spis sardiner å ta i en god kilde til absorberbare kalsium og vitamin D. En boks sardiner inneholder like mye eller mer kalsium enn kumelk, og gir også naturlig vitamin D, noe som bidrar til å fremme kalsium absorpsjon. Sardiner inneholde en god mengde omega-3 fettsyrer og proteiner, som begge er nødvendige for riktig vekst og funksjon i hele kroppen.

Øk inntaket av frø, spesielt gresskarfrø og sesamfrø. Disse gir sink, et viktig mikro-mineral som er nødvendig for vekst og reparasjon. Ifølge Journal of Tropical Pediatrics, kan sink bedre vekst hos barn med veksthormon ubalanser. Andre mat kilder inkluderer østers og lam.

Spis seks eller flere porsjoner med grønne, bladrike grønnsaker hver dag. Dette vil vanligvis gi nødvendige daglige inntak for kalsium, vitamin C og vitamin A. Disse vitaminene er viktig for beinbygningen og kollagen syntese. Det bør også gi det daglige anbefalte verdien for vitamin K, et viktig vitamin i bein vekst.

Sikre riktig vekst gjennom trening

Utfør hopping øvelser annenhver dag for å gi stress til bein å fremme vekst. Bare å hoppe opp og ned vil gi riktig mengde stress å holde bein sunn og sterk, og for å øke hjerterytmen, metabolisme og menneskelig veksthormon.

omfatter ulike strekker aktiviteter etter hopping øvelser for å løsne musklene. Stretching hele dagen, hver dag, vil også fremme en lang, tynn kropp.

•  Øv yoga, som benytter stretching og balansere øvelser. Mer dynamisk stretching positurer blir introdusert under en yoga praksis, bidrar til å forme en lengre, slankere utseende til kroppen. Det vil også øke oksygeninntak og reduserer stress. Psykologisk stress kan hindre riktig funksjon av menneskelig veksthormon hos barn, ifølge Donald Zimmerman av Barnas Memorial Hospital, som utdyper en artikkel i New England Journal of Medicine. Korreksjon av den stressende miljø, men vil reversere vekstproblemer og fremme veksten av barnet.

Virkningene av veksthormoner hos barn

Hypofysen, en ertestor kjertel i bunnen av hjernen, utskiller veksthormonet som forårsaker at et barn å vokse høyere. Da pakkboksen ikke utskiller nok naturlig veksthormon, vil et barn ikke nå normal høyde. Mens barnets kropp vil utvikle seg i riktig forhold, vil han sannsynligvis være kort. Det er andre komplikasjoner fra underproduksjon av veksthormon, særlig beinmasse underutvikling. Stort sett er det de sosiale ulempene ved å være kort som forårsaker noen foreldre til å vurdere bruken av en mann gjort hormon som kalles Human Growth Hormone (HGH) for barnet sitt.

Årsaker til underproduksjon

Unormal utvikling av hypofysen i utero kan forårsake hypopituitarisme, eller veksthormonmangel. Skade på hypofysen av traumer, for eksempel en hodeskade, sykdom eller en svulst kan forårsake et barn til å slutte å vokse med en normal hastighet. Nyresvikt, diabetes, AIDS, Turner syndrom og Prader-Willis syndrom er alle lidelser som kan påvirke hypofysen naturlige funksjon. I noen tilfeller er det ikke kjent årsak.

Diagnose og behandling

Ifølge Human Growth Foundation, et barn som er i samme høyde som barn to eller flere år yngre, eller hvis vekstkurve er unormal, bør vurderes av en lege.
En detaljert historie om hennes vekstmønster fra fødselen, vil noen familiehistorie med sen pubertet sammen med sin medisinske historie evalueres. Et røntgenbilde av hånden og håndleddet, kan pålegges å sammenligne bein utvikling til alder og høyde utvikling. En blodprøve kan utelukke skjoldbruskkjertelen, gastrointestinal eller nyrerelaterte sykdommer som årsak til hennes tregere enn normal vekst.
Under omsorg av en pediatrisk endokrinolog, er HGH administreres over en periode på to til fire år eller inntil barnet har nådd en normal høyde. De to hormoner som oftest gis ved injeksjon, er Somatrem eller somatropin.

Postive effekter

HGH kan hjelpe barn vokse til en normal høyde. Den normale høyde utvalg for menn er 5 fot 7 syv inches til 5 meter 11. For kvinner er det 5 meter 2 til 5 meter 6. Injeksjonene administreres 06:57 ganger i uken. Veksten er vanligvis synlig tydelig etter 3-4 måneders behandling. Veksttakten vanligvis avtar over tid, men barnet vil fortsette å vokse. Foreldre rapporterer ofte en reduksjon i sine barns kroppsfett (et mønster vanligvis sett i normalt utviklings barn) og en økning i appetitt.

Komplikasjoner og bivirkninger

Komplikasjoner av HGH er hodepine, endring i hjerterytmen, ørebetennelser, hørselsproblemer, svimmelhet, synsproblemer og nervøsitet. En lege bør kontaktes så raskt som mulig hvis noen av disse utvikler seg. Sjeldne komplikasjoner som også krever øyeblikkelig legehjelp omfatter smerte eller hevelse på injeksjonsstedet, smerter i hofte eller kne, en slapp, eller kvalme og oppkast.
Vanlige bivirkninger er influensalignende symptomer, forstoppelse, søvnvansker, tap av matlyst, vektøkning og tetthet i brystet.

Effekter på barn med fungerende hypofyse

Høyde oppfattes som en fordel både sosialt og i friidrett, og det er debatt om bruk av HGH til på barn som kan falle på kortere enden av normal høyde rekkevidde.
Det er potensial for alvorlige komplikasjoner. HGH i en menneskekropp allerede produserer nok naturlig veksthormon kan føre til unormal vekst i hjertet, lungene og leveren, åreforkalkning og utvikling av diabetes eller hypertensjon hos ellers friske barn.

Bivirkninger av veksthormon hos barn

Menneskelig veksthormon (HGH) injeksjoner kan være den perfekte løsningen for noen barn med hemmet vekst. Samtidig er det viktig å veie fordeler og ulemper med noen behandling, HGH injeksjoner inkludert. Forstå de mulige bivirkninger av HGH injeksjoner kan hjelpe foreldre og barn å ta en informert beslutning om hvordan og om å gjennomgå injeksjoner.

Hvordan HGH Works

Under normale omstendigheter, produserer hypofysen og utskiller naturlig menneskelig veksthormon. Noen barnas hypofysen ikke skiller nok av hormonet, som hemmer deres vekst. For å fikse dette, har forskere skapt et ikke-naturlig form av hormonet som kan sprøytes inn barn for å hjelpe dem til å vokse.

Bivirkningen

Den viktigste negative bivirkning av HGH injeksjoner er det faktum at hypofysen kan komme til og med "lazier." Med andre ord, kan hypofysen avføle de injiserte hormoner og utskille enda færre veksthormoner i respons. Dette ville kreve en mye mer langvarig injeksjon plan, noe som kan føre til ytterligere bivirkninger.

Langsiktige bivirkninger

Langvarig bruk av HGH kan føre til akromegali, som er overdreven benvekst. Ironisk nok, er akromegali vanligvis forårsaket av hypofysen er overdreven sekresjon av HGH. I dette tilfellet, det er forårsaket av en ikke-naturlig form for HGH, men symptomene er like og kan være dødelig. Disse symptomene kan omfatte hjertesvikt, nyresvikt og alvorlig hodepine.

Andre bivirkninger

Andre bivirkninger av HGH kan inkludere ørebetennelse, synsforstyrrelser, hodepine, kvalme, oppkast, hudirritasjoner, carpal tunnel syndrom, magesmerter, oppblåst mage, leddsmerter og hevelse, muskelsmerter og trøtthet.

Bivirkninger hos barn med normal vekst

Barn med normal vekst bør ikke gis HGH injeksjoner. Hvis et barn med normal vekst er gitt HGH injeksjoner, diabetes, høyt blodtrykk og misdannede bein eller indre organer kan føre til.

Menneskelige veksthormoner for multippel sklerose behandling

Menneskelige veksthormoner for multippel sklerose behandling


Multippel sklerose (MS) er en svekkende, og kronisk progressiv sykdom som påvirker sentralnervesystemet (hjernen, synsnerver og ryggmarg). MS er i økende grad antatt å være en sykdom i immunsystemet, hvorved kroppens eget forsvar angripe kroppsvev, særlig myelin, fettvevet som strøk nervefibre. MS varierer fra pasient til pasient. Det finnes ingen kur, men nye behandlinger er under utvikling, inkludert behandling med veksthormon (HGH).

Human Growth Hormone

HGH er produsert av hypofysen og regulerer mange av kroppens metabolske prosesser. For lite HGH fører til hemmet vekst hos barn og mangel på muskelmasse, for mye kroppsfett, benskjørhet og rynke utsatt hud hos voksne. Siden 1985 har HGH blitt fremstilles syntetisk i laboratoriet for bruk som et supplement i behandlingen av mange sykdommer, inkludert MS. HGH har vist seg å forbedre total styrke, libido, hukommelse og muskelmasse i mange pasienter, selv om de potensielle bivirkninger kan være farlig, spesielt ved høye doser, ifølge Mayo Clinic.

Fordeler

For mennesker som lider av MS, kan HGH bidra til å bygge muskler, bedre kognitiv funksjon og øke toleranse for trening, ifølge National MS Society. Studier er nå i gang for å teste fordelene av HGH i løpet av MS remisjon, når pasienter er ofte gjennomgår fysioterapi for å styrke atrophied muskler.

Bivirkninger

Bivirkninger av syntetisk veksthormon inkluderer leddsmerter, muskelsmerter, hevelse i armer og ben og utvidelse av brystvevet hos menn (gynekomasti). HGH kan også føre til diabetes og hjertesykdommer. For pasienter som lider av MS, kan fordelene av HGH oppveier bivirkninger.

Remyelination

Mens 90 prosent av MS-pasienter opplever en langsom progresjon av sykdommen, de resterende 10 prosent erfaring raskt framover, fatale MS. Den største forskjellen mellom en langsom utvikling sett og raskt utvikle sett er remyelination. I en langsom utvikling sett, kan myelin som har blitt angrepet av immunsystemet og skadet reparere seg selv til en viss grad i løpet av remisjon. For den raskt framover sett, er dette reparasjon hindret av mangel på HGH. Behandling av disse pasientene med HGH har vist seg å forsinke den hurtige utviklingen av sykdommen, i henhold til en artikkel i tidsskriftet Clinical Neurology and Neurosurgery.

Advarsel

For mye HGH kan føre til en rekke ødeleggende fysiske problemer, selv døden, ifølge The Times i Storbritannia. I ekstreme tilfeller kan HGH overbelaste kroppens adrenal system, forårsaker oppblåsthet; forstørrede hender, føtter og kjeve; og hjerteinfarkt. HGH bare er godkjent av FDA for behandling av vekst og autoimmune sykdommer, selv om det er mye brukt som et anti-aldring middel.

Growth Hormone Therapy hos barn

Growth Hormone Therapy hos barn

Veksthormon terapi er et syntetisk hormon leger foreskrive for å hjelpe med lineær vekst. En normal vekstmønster er to inches per år inntil bein modning. Hypofysen normalt skiller ut et hormon for å gjøre lineær vekst mulig. Dersom hypofysen ikke fungerer som den skal, vil barna ikke nå sitt fulle høyde.

Process

Leger spille inn en barnets vekt og høyde under fysisk eksamener. Hvis høyden ikke utvikler seg på de vanlige to inches hvert år, kan legen be bein røntgen og blodprøver.

Diagnose

Når legen har undersøkt vekstmønster av barnet, resultatene av røntgen og blodprøver og familiens historie, kan hun foreskrive veksthormonbehandling.

Bivirkninger

Ifølge The Magic Foundation, en organisasjon for vekst og relaterte lidelser, veksthormonbehandling ikke har "noen vesentlige bivirkninger" når den brukes som en erstatning for hormonmangler.

Administrasjon

Veksthormon terapi er et skudd injiseres en gang om dagen. Behandlingen fortsetter inntil barnets nådde omtrent 14 til 16 år gamle. Liner vekst er tre til fire inches i året.

Overvåking

Barnet besøker endokrinolog hver tredje måned. Legen vil teste blodet for skjoldbruskkjertelen fungerer.

Human Growth Hormone sekresjon priser hos barn

Humant veksthormon (HGH) er produsert av hypofysen, en master-kjertel funnet i bunnen av hjernen. HGH fungerer som hormonet for vekst i barndommen og levetid vedlikehold av vev og organer.

HGH sekresjon priser

Sekresjon av HGH når sitt høyeste punkt i løpet av ungdomsårene. Dette er når vi forventer et barns kropp å vokse raskt. Unnlatelse av å vokse, kan være et resultat av en mangel på HGH.

Veksthormonmangel (GHD)

Veksthormonmangel (GHD) er forårsaket av fraværet eller utilstrekkelig sekresjon av veksthormon fra hypofysen. De fleste barn med denne mangelen vokse mindre enn to inches per år. Debutalder for veksthormonmangel varierer ut fra graden av GHD. Hos barn som skiller ingen veksthormon, symptomene på GHD er merkbar før fylte tre. Utilstrekkelig sekresjon av veksthormon vanligvis blir merkbar ved alder over tre år gammel.

Tegn og symptomer på GHD

Symptomer på GHD hos barn inkluderer uvanlig kortvoksthet; ser yngre ut enn andre barn på samme alder; lav vekst hastighet for hans alder; ekstra fett som ligger rundt midjen; og forsinket tann og pubertetsutvikling.

Når du skal besøke en Pediatric endokrinolog

Hvis du føler at barnets vekst eller høyde er under andre barn på samme alder, snakk med din barnelege og har legen sammenligne barnets høyde i et vekstskjema. Hvis barnet ditt har hatt regelmessige kontroller med legen hennes, kan etableres veksttakten. Hvis legen ser en uvanlig mønster eller symptomer, bør du konsultere en pediatrisk endokrinolog for videre evaluering.

Hva er bivirkningene av HGH i barn?

Noen barn ikke produserer nok veksthormon til å opprettholde normale vekstmønstre og kan være godt under normal høyde. Injeksjoner av humant veksthormon er gitt for å prøve å øke deres høyde. Forrige til 1980-tallet, ble veksthormon ervervet fra menneskelige kadavre, men dette overført sykdom som var til stede i kadavrene. I dag er syntetisk humant veksthormon sikkert og effektivt i bruk, men det kan være noen bivirkninger.

Leddsmerter

Noen pasienter som gjennomgår behandling med veksthormon har rapportert leddsmerter. Dette er vanligvis forbigående og forsvinner etter kort tid. Menneskelig veksthormon behandling kan også føre til carpal tunnel syndrom, en klemming av nerve i håndleddet som forårsaker kroniske smerter.

Hevelse av kroppsvev

Humant veksthormon kan produsere ødem, som er fylling av kroppsvevet med fluid forårsaker svelling.

Unormal vekst

Menneskelig veksthormon kan også produsere unormal vekst av hender og føtter i de som tar den i lengre perioder av gangen. Det er også tenkt den raske veksten kan øke risikoen for skoliose av ryggraden.

Høyt blodtrykk

Humant veksthormon er også blitt vist å øke blodtrykket. Dette kan være et resultat av den økte salt-og vannretensjon som oppstår med HGH-behandling. Av denne grunn er nødvendig med nøye overvåking av lege. Den intrakranielt trykk kan produsere hodepine, tap av syn, kvalme og oppkast.

Dreven hårvekst

Humant veksthormon kan produsere dreven hårvekst over hele kroppen, kalt en tilstand hirsutisme.

Økt risiko for kreft

En langsiktig oppfølgingsstudie av barn behandlet med veksthormon har vist en veldig liten, men statistisk signifikant økning i tarm og andre magekreftformer. Tidligere kreftforekomster kan være en kontraindikasjon for humanegrowth hormonbehandling. For de med ingen tidligere kreft historie, er veksthormon behandling vanligvis fortsatte med mindre det er noen bevis for uvanlig cellevekst. Nøye overvåking av lege anbefales.

Blood Sugar Avbrudd

En av funksjonene av veksthormon er å øke mengden av sukker i blodet i perioder med stress. Man antar at økt menneskelig vekst hormon nivået i blodet kan øke forekomsten av type 1 eller type 2 diabetes, og derfor bør barns blodsukkernivået følges nøye når under HGH behandling. Det kan også øke risikoen for hypoglykemi.

HGH sekresjon priser hos barn

Menneskelig veksthormon (HGH) er et hormon i kroppen som er utgitt i en pulserende mote. Høye verdier av HGH kan være normalt på grunn av måten legemet frigjør hormonet.

Normal

Normal utskillelse av HGH hos barn er mindre enn 20 ng / ml. I nyfødte, er HGH sekresjon høyere, som viser normale verdier 15 til 40 ng / ml.

Høy verdi

Høye verdier hos barn kan indikere problemer, inkludert diabetes, sult eller nyreproblemer. En annen grunn kan være på grunn av gigantisme forårsaket av en noncancerous tumor i hypofysen utskillende skytende HGH. Med gigantisme, vil insulinlignende vekstfaktor 1 (IGF1) være høy, også.

Lav verdi

Lave verdier av HGH i barn kan være et resultat av en tilstand kjent som dvergvekst, som er forårsaket av veksthormonmangel. En annen mulig årsak kan være hypopituitarisme, en redusert hormon fra hypofysen.

Test Faktorer

Nivåene av HGH påvirkes av flere faktorer, blant annet å ta medisiner som amfetamin, kortikosteroider, insulin og østrogen. Andre faktorer som kan påvirke nivåene av HGH i blodet inkluderer hypoglykemi, fedme og tar johannesurt.

Sjekker Levels

Når du sjekker for HGH nivåer i blodet, er det best å ikke spise eller drikke noe 10 timer før du får HGH test. Dessuten er det best å ikke trene før testing for HGH i blodet. Denne blodprøven er gjort av lege og utføres kun dersom veksten er unormal i et barn.

Kroppslukt hos barn

Kroppslukt hos barn


Barn tidvis har kroppslukt selv når de bader regelmessig. Det er vanligvis ikke en grunn til bekymring. Som barn begynner å modnes og gå inn i puberteten, kan kroppslukt øke. Bakterier lever på huden og samhandler med naturlige oljer som forårsaker lukt. Men hvis kroppslukt er vedvarende til tross for god hygiene, kan det være en indikator på medisinske tilstander, melder NetWellness.

Adrenarche

En tilstand som kalles adrenarche hos barn inkluderer kroppslukt som et symptom. Adrenarche er starten av puberteten. Barnet begynner å vise tegn på pubertet i ung alder - før 8 i jenter og 14 gutter, generelt. Vanligvis har denne tilstanden andre symptomer som armhulen og kjønnshår vekst, høyde og vekt endringer samt brystutvikling. Adrenarche kan påvirke riktig bein utvikling og kan stoppe veksten tidlig.

Fenylketonuri

Det er andre grunner til uvanlig kroppslukt hos små barn, selv om de er sjeldne. Et eksempel er fenylketonuri. Med denne tilstand, til et gen som er nødvendig for å bryte ned aminosyren fenylalanin er mutert. Selv aminosyrer bygge protein, store mengder fenylalanin skape helsemessige problemer som kan være mild til alvorlig. En muggen lukt i barnas hud, urin eller pust er bare ett av mange symptomer, som inkluderer utslett, hyperaktivitet, mental retardasjon, forkrøplet vekst, mikrocefali (lite hode) eller anfall, ifølge Everyday Health.

Gigantism

Gigantisme er en tilstand hvor legemet danner for mye veksthormon. Benvekst kan skape en rask økning i høyden. Selv om det kan være flere årsaker, typisk, gigantisme er forårsaket av en benign tumor i hypofysen. Denne tilstanden er svært sjelden. Symptomer inkluderer økt svetting som kan føre til at kroppen lukt. Men mer fremtredende symptomer inkluderer forsinket pubertet, svakhet, hodepine, synsproblemer, fremtredende kjeve utvikling, tykke fingre og tær, uregelmessig menstruasjon og morsmelk lekkasje, ifølge The New York Times Health Guide.

Betydning

Hvis et barns kroppslukt øker eller er kombinert med andre symptomer, kontakt lege. Forhold som gigantism og adrenarche behov for å bli diagnostisert tidlig å gi den beste behandling for barnet.

Løsninger

Hvis et barns kroppslukt ikke er forårsaket av en medisinsk tilstand, er det flere måter å redusere kroppslukt. Ved å bruke anti-bakterielle såpe bidrar til å fjerne bakterier fra huden som forårsaker lukt. Benzoylperoksid, rubbing alkohol, trollhassel og hydrogenperoksid også bidra til å bekjempe bakterier. Antiperspiranter, som stopper svette, kan også brukes, selv om de kan irritere en barnets hud. Deodoranter eliminere lukten men ikke stoppe svette.

Nettstedet Bad kroppslukt anbefaler å oppmuntre barnet til å bade daglig for å redusere bakterier på huden. Pass også på at etter bading, barnet grundig tørker områder som armhulene, underlivet og føtter. Etter tørking har barnet bruk natron eller maisstivelse, som begge pulvere absorberer lukt. Slitasje frisk sokker hver dag. Slitasje naturlig fiber klær som bomull. Sørg for at barnet er å spise et sunt kosthold som giftstoffer i kroppen kan føre til en dårlig lukt.

Er HGH farlig for barn?

Er HGH farlig for barn?


Menneskelig veksthormon (HGH) er et hormon som skilles ut av hypofysen som styrer et barns vekst. Når et barn ikke produserer nok HGH, kan legen forskrive injeksjoner av syntetisk HGH (somatropin).

Funksjon

Ifølge The Magic Foundation, bidrar HGH til bein vekst, beintetthet, immunsystemets funksjon, hjerte styrke og lungekapasitet. Hvis et barn blir fratatt nødvendig HGH, kan han utvikle varig organskade samt kortvoksthet.

Bivirkninger

Noen vanlige bivirkninger av HGH injeksjoner inkluderer unormal eller redusert følelse, svimmelhet, ørebetennelser, kraftig hodepine, langsom eller rask hjerterytme og nervøsitet. I sjeldne tilfeller kan HGH forårsake bryst eller leddsmerter, synsvansker, hudutslett og halting.

Betraktninger

Hvis HGH er gitt til barn som allerede produserer nok HGH på egen hånd, disse ungdommene er i faresonen for å utvikle diabetes, høyt blodtrykk, og åreforkalkning. De kan også oppleve unormal vekst av bein og kroppens organer som hjerte, nyrer og lever.

Tips

Ifølge Mayo Clinic, bør HGH gis med forsiktighet til barn med akutt kritisk sykdom, diabetes eller en familiehistorie med diabetes, svulster og underactive thyroids.

Expert Insight

Ifølge Mayo Clinic, er HGH injeksjoner indisert for barn som mangler naturlig HGH på grunn av primær veksthormonmangel, Prader-Willis syndrom, nyresykdom og Turner syndrom. Det er viktig å vurdere risikoen og fordelene av HGH med barnets lege.

Årsaker til alvorlig hypoglykemi i Småbarn

Hypoglykemi oppstår vanligvis hos voksne og eldre barn som har diabetes og forvaltes gjennom kosten. Når hypoglykemi oppstår hos småbarn det kan være langt mer alvorlig og dens årsaker varierer fra magen kirurgi til hormonelle mangler. Det er viktig å gjenkjenne symptomene og straks søke medisinsk behandling.

Fakta

Hypoglykemi er en tilstand som oppstår når blodsukkeret synker under det normale. Symptomer er svimmelhet, svakhet og mental forvirring. Alvorlig hypoglykemi kan føre en person til å passere ut, skli inn i koma og med dø. Hypoglykemi oppstår vanligvis som en bivirkning av diabetes hos eldre barn og voksne. Når alvorlig hypoglykemi oppstår i småbarn, tilstanden er klassifisert som enten reaktiv eller faste. Årsakene kan være mangler i enzym eller hormoner, hyperinsulinisme, svulster og medisinering.

Reaktiv hypoglykemi

Årsakene til reaktiv hypoglykemi i småbarn er fortsatt under etterforskning. Arvelig fruktoseintoleranse og andre enzymmangel kan forårsake sever hypoglykemi. Det kan også utløses av magen kirurgi, som kan utløse den. Ubekreftede teorier inkluderer en ekstrem følsomhet overfor naturlig forekommende adrenalin i kroppen eller mangler i glukagon produksjon. De fleste leger anbefaler å følge en forsiktig diett av hyppige små, balanserte måltider for å motvirke reaktiv hypoglykemi.

Hyperinsulinism

I tilfeller av alvorlig faste hypoglykemi hos småbarn og spedbarn, kan leger sjekke om hyperinsulinisme er årsaken. Når et barns kropp produserer store mengder insulin, kan det føre blodsukkernivået å slippe og utløse hypoglykemi. Hyperinsulinisme er vanligvis forbigående. Hvis det gjentar seg, er en medisinsk spesialist som trengs for å håndtere dette kompleks lidelse.

Mangler

En mangel i noen av de hormoner som virker å koma regulere insulin kan utløse fastende hypoglykemi i en pjokk. Dette omfatter mangler ved kortisol og / eller veksthormon. Mangler glukagon og adrenalin kan også forårsake hypoglykemi, som kan en mangel på hypofysen eller binyrene hormoner. Å behandle en pjokk lider av disse manglene, kan en lege begynne hormonbehandling.

Annet

Fastende hypoglykemi hos småbarn kan ha andre årsaker som sult og visse medisiner, inkludert aspirin og kinin. Sykdommer som forstyrrer funksjonen av leveren, kan nyrer eller hjerte forårsake alvorlig hypoglykemi, slik det vil endokrine lidelser. Svulster i bukspyttkjertelen som produserer insulin har samme virkning som hyperinsulinisme og også forårsake hypoglykemi. Et barn som har blitt infisert med sepsis også kan oppleve den.

Mangel av Human Growth Hormone hos barn

Ifølge Human Growth Hormone Foundation, 10,000-15,000 barn i USA har en mangel på menneskelig veksthormon. En mangel kan være indisert når et barns vekst ser ut til å være tregere enn gjennomsnittet. Det er mange grunner til at et barn ikke kan vokse til riktig pris; derimot, er humant vekst-mangel en grunn til at dette kan skje.

Hva er Human Growth Hormone?

Dette hormonet er et protein som er produsert av hypofysen og er nødvendig for et barns vekst. En mangel oppstår når enten hormonet mangler eller under-laget. Jobben av menneskelig veksthormon er å stimulere kroppens vev vekst.

Hva er årsaken til en mangel av Human Growth Hormone?

Den mangel kan være tilstede ved fødselen (medfødt) eller kan være et resultat av en hodeskade, sykdom som hjernebetennelse eller hjernehinnebetennelse, eller en hjernesvulst. En medfødt mangel er ofte et resultat av en unormalt formet eller skadet hypofysen.

Diagnose av en mangel av Human Growth Hormone

Vanligvis er et barn med menneskelig veksthormonmangel liten i forhold til jevnaldrende. Dessuten kan ansiktet virke umoden. Enten barnets foreldre, lege, eller begge kan legge merke til at barnet ikke kan vokse i samme takt som andre barn. En lege, som plotter barnets vekst på et vekstskjema, kan se om veksttakten har enten stoppet eller redusert over tid.

Ytterligere tester for å evaluere en mangel av Human Growth Hormone

Tidlig påvisning er nødvendig for behandling for å være den mest effektive. Hvis det oppdages et problem, bør barnet henvises til en pediatrisk endokrinolog for videre evaluering. Forskjellige blodprøvene i løpet av en periode blir brukt til å avgjøre om hormonnivået er mangelfull.

Behandling av en mangel av Human Growth

Vanligvis er en mangel på veksthormon behandlet ved å gi barnet daglige injeksjoner av syntetisk humant veksthormon. Disse injeksjoner vanligvis føre til en merkbar økning i veksttakten i ca 3-4 måneder. Behandlingen kan vare i flere år.

Hvordan stimulere Human Growth Hormone Produksjon hos barn

Human Growth Hormone (HGH) er en kjemisk naturlig produsert av kroppen, spesielt i utviklings barn. En rekke forskjellige medisinske tilstander, men kan forstyrre produksjonen av HGH, endrer måten barnet vokser og utvikler seg. Med hjelp av legen din, kan du stimulere Human Growth Hormone i barnet ditt naturlig.

Hvordan stimulere Human Growth Hormone Produksjon hos barn

•  Snakk med ditt barns barnelege om veksthormon injeksjoner. Disse injeksjoner, gitt daglig, er den beste måten å bekjempe HGH-mangel, selv om de skal aldri gis med mindre foreskrevet av lege.

Sørg for at barnet får minst 8 til 10 timer med god søvn hver natt. Studier viser at HGH produksjonen er høyere når kroppen sover, i løpet av søvn som kommer etter dyp søvn. Hvis barnet ditt våkner regelmessig eller ikke sove godt, kan det påvirke HGH utgivelsen.

Gi barnet ditt med nok muligheter for trening. Barnet ditt trenger ikke å ha en bodybuilder fysikk, men trener på et moderat nivå kan bidra med utgivelsen av HGH.

4 Før barnet ditt en diett med riktige mengder protein. Hvis barnet ditt er en kresen i matveien, kan det være lurt å bruke kosttilskudd for å sørge for at han får de riktige næringsstoffene.

Har barnet ditt testet for andre hormonmangler og medisinske forhold. Noen ganger er et barn som ikke vokser vel ikke mangel på HGH, men i andre hormoner som gjør det vanskelig for kroppen å bruke HGH.

Hint

  • Aldri forandre ditt barns livsstil uten først å konsultere lege. Sørg for at du følger legens retninger hvis du trenger å gi barnet injeksjoner eller kosttilskudd.

Om menneskelige veksthormoner

Humant veksthormon er hormonet ansvarlig for vekst, men tjener flere funksjoner i kroppen. Dens mulige bruksområder for å hjelpe reversere tegn på aldring, økt energi og legge til rette vekttap fortsetter å bli utforsket, men uenighet finnes om effektivitet og langsiktig sikkerhet.

Definisjon

Veksthormon (GH), som kalles somatotropin, er et hormon som produseres og utskilles av celler i hypofysen. Dens oppgave er å fremme veksten av harde og myke vev, påvirker metabolismen og regulere mengden av sukker i blodet. Nivåene av GH peak i kroppen rundt puberteten og derfra begynne en langsom nedgang som vi blir eldre. Normale aldringstegn --- mindre muskelmasse, økt fett, og tap av beintetthet --- er alle forbundet med mindre veksthormon.

Insulin-like Growth Factor

Veksthormon fungerer på to måter, direkte og indirekte. Det kan binde direkte til spesielle reseptorer på målceller og forårsake den ønskede virkningen, eller det kan virke indirekte ved å forårsake leveren til å utskille en annen hormonet insulin-lignende vekstfaktor (IGF-1). IGF-1 og deretter har direkte innvirkning på celler.

Mekanisme

Veksten av celler, bein og muskler oppstår som en indirekte prosess. Veksthormon spiller tre forskjellige roller i stoffskiftet. Det øker hastigheten av proteinsyntesen, fremmer nedbrytningen av fett, og akselererer hastigheten som leveren frigjør glukose i blodet. Når GH instruerer kroppen til sammenbrudd fettstoffer, blir de brukt for energi, slik at når den samme GH forteller leveren for å heve glukose (sukker) i blodet, ikke kroppen ikke straks bruke glukose for energi. Resultatet er en økning i blodsukkernivået. Hvis blodsukkeret er for lavt, er mer GH skilles å heve nivået og bringe den tilbake i balanse. Et høyt nivå av aminosyrer vil utløse en økning i GH slik at flere proteiner kan bygges fra aminosyrer. Eksterne faktorer kan også påvirke mengden av GH i systemet, blant annet stress, trening, ernæring og søvn.

Sykdom

Disease kan forårsakes når det er for mye eller for lite GH i kroppen. Feilaktig balanse kan være forårsaket av dysfunksjon av cellene som produserer GH eller det kan også være et problem med cellene som GH prøver å aktivere. Mangel på veksthormon fører til veksthemming, eller dverger. For mye GH fører giantism, eller akromegali. Giantism er en sykdom som starter i barndommen og er vanligvis forårsaket av en svulst av cellene som produserer GH. Hvis et overskudd av GH oppstår i voksen alder, er det som kalles akromegali. Denne sykdommen er forårsaket av en svulst i hypofysen og vanligvis utvikler seg gradvis, noe som resulterer i overvekst av armer og ben, hevelse i bløtvev og hjertesykdom.

Bruksområder

Veksthormon er brukt klinisk for å behandle sykdommer som er et resultat av en mangel av hormon. Det gjør en stor forskjell for barn som er mangelfull fordi uten veksthormon behandling de selv ikke ville nå en høyde på 5 meter. Mens dens potensial fortsetter å bli testet og forbedret, veksthormon viser løfte som en behandling for å redusere den normale symptomer på aldring. Interessant forskning viser også at trening bidrar til å forbedre den naturlige utskillelsen av veksthormon og som hindrer tap av lean mass samtidig fremme tap av fett.

Hvordan Grow Taller Med Slipp veksthormoner

Hvordan Grow Taller Med Slipp veksthormoner


Den menneskelige veksthormon har vært brukt til behandling vekst mangel i mer enn 50 år, og i dag brukes også for å forebygge AIDS-pasienter fra å miste muskelmasse som sykdommen utvikler seg. Kroppsbyggere og idrettsutøvere bruker hormonet å øke ytelsen, og det har blitt annonsert som en anti-aldring hormon, selv om disse effektene ikke har blitt vitenskapelig bekreftet. I det siste, var det hormon som produseres fra humant hjernevev, men i dag kan forskerne lage det syntetisk.

Hvordan Grow Taller Med Slipp veksthormoner

Tenk på din alder. Veksthormonbehandlingen har gode resultater bare mens veksten kjertler i kroppen er åpne. Disse kjertlene vanligvis lukker rundt 15 år, selv om dette er forskjellig fra person til person. Men veksthormon behandling vanligvis kun praktiseres på barn, som beste resultatene oppnås på de aller yngste.

Gå for injeksjoner. Dette er den mest vanlige måte å motta veksthormon behandling. Injeksjonene tas daglig eller flere ganger i uken. Avhengig av legens instruksjoner, kan du bli bedt om å dra til sykehuset for behandling, eller du er vist hvordan du selv injiserer.

•  Se opp for falske annonser for piller og spray som hevder å inneholde menneskelig veksthormon. Dette er ikke mulig. Den humant veksthormon bare kan administreres i kroppen ved injeksjon, som molekyler av hormonet er for store til å sette inn på annen måte.

Prøv homøopatisk tilnærming. Forskere mener at det er spesielle urter og planter som oppmuntrer kjertlene til å produsere mer menneskelige veksthormoner og hjelpe folk vokse høyere. HGH for høyde hjemmeside viser den kongelige gelé, bee pollen, bee propolis og alfalfa planter som naturlige stoffer som påvirker vekst.

Endokrine sykdommer hos barn

Endokrine sykdommer hos barn


Det endokrine system er viktig for en god utvikling og vekst av barn. Den primære organer i det endokrine systemet inkluderer hypothalamus, hypofyse, skjoldbruskkjertelen, binyrene, og kjønnskjertler eller gonader og bukspyttkjertelen. Disse produserer hormoner, kjemikalier som styrer ulike prosesser i kroppen, blant annet vekst, blodsukker regulering og riktig seksuell utvikling. Når noen av disse kjertler slipper for mye eller for lite hormon, eller på feil tidspunkt, kan det oppstå problemer.

Diabetes

Diabetes oppstår når bukspyttkjertelen ikke klarer å produsere tilstrekkelig insulin, essensiell for å kontrollere blodsukkernivået. Ubehandlet, diabetes kan føre til farlige symptomer, inkludert koronar hjertesykdom, hjerneslag, nyreproblemer, nerveskader og blindhet.

Type I diabetes hos barn er vanligvis forårsaket av autoimmune sykdommer som angriper celler i bukspyttkjertelen som produserer insulin. Symptomer kan inkludere sterk tørste, hyppig vannlating, sult og vekttap. Barn med type I diabetes trenger regelmessige injeksjoner av insulin.

I type II diabetes, er kroppen i stand til å reagere på vanlig insulin. Unge mennesker som lider av denne lidelsen har en tendens til å være overvektig. Noen kan være i stand til å kontrollere denne formen for diabetes med kosthold eller muntlig medisiner. Imidlertid må mange vanlige insulininjeksjoner for å behandle sykdommen effektivt.

Hypertyreose og hypotyreose

Hypertyroidisme, også kjent som Graves 'sykdom, oppstår når thyroid produserer store mengder av hormonet. Hos barn kan symptomer inkluderer nervøsitet og skjelving, svetting, økt hjertefrekvens og blodtrykk, vekttap, utstående øyne og en forstørret skjoldbruskkjertel. Denne sykdommen er knyttet til autoimmune sykdommer som utløser skjoldbruskkjertelen til å overprodusere. Behandlingen består av medisiner som kan hemme hormonproduksjonen. I ekstreme tilfeller kan skjoldbruskkjertelen fjernes gjennom kirurgi eller behandlet med stråling.

I hypotyreose, produserer skjoldbrusk tilstrekkelige mengder av hormonet. Kroppens funksjoner kan bremse, fører til en redusert hjertefrekvens, vektøkning, redusert vekst, tørr hud og forsinket pubertet. Medisiner kan gis for å øke skjoldbrusk hormon nivåene.

Binyreinsuffisiens

Også kjent som Addisons sykdom, oppstår denne lidelsen når binyrebarken ikke klarer å produsere tilstrekkelige mengder kortikosteroidhormoner. Hos barn kan symptomer er tretthet og svakhet, kvalme, dehydrering, magesmerter, og endringer i huden. Binyreinsuffisiens behandles ved å erstatte kortikosteroider.

Cushings syndrom og Cushings sykdom

Denne forstyrrelsen er forårsaket av store mengder av glukokortikoider og oppstår oftest når barn er behandlet for autoimmune sykdommer med kortikosteroider syntetiske, slik som prednison. Det kan også være forårsaket av en tumor i hypofysen. Når dette skjer, er det som kalles Cushings sykdom. Symptomer vanligvis presentere sakte. De kan inneholde høyt blodtrykk, unnlatelse av å vokse, muskelsvakhet, overvekt, akne og hud blåmerker. Behandlingen innebærer fjerning av tumoren eller ved hjelp av medikamenter for å hemme hormonproduksjon.

Veksthormon Disorders

Hypofysen produserer veksthormon som styrer fysisk vekst hos barn. I sjeldne tilfeller kan en svulst utløse frigjøring av store mengder, noe som resulterer i en lidelse der veksten er ukontrollert, kjent som gigantism. Fjerning av svulsten vil løse problemet. Utilstrekkelig produksjon av hormonet kan resultere i et barns vekst svekkes. Supplerende hormonet kan gis for å hjelpe barn vokse normalt.

Veslevoksne puberteten

I sjeldne tilfeller kan hypofysen produsere store mengder gonadotropin. Dette stimulerer tidlig produksjon av kjønnshormoner, forårsaker sekundære kjønnstrekk å skje tidlig. Medikamenter som kan hindre produksjon av gonadotropin, er tilgjengelig.

Sosiale utfordringer

Barn med endokrine sykdommer kan møte alvorlige sosiale utfordringer. Dette kan være i form av å gjøre hyppige turer til helsesøster for insulin injeksjoner. Andre lidelser kan gjøre et barn synes uvanlige og skiller seg ut, dramatisk. Disse forskjellene kan føre til uønsket nysgjerrighet fra andre og hån fra jevnaldrende som noen ganger kan føre til mobbing.

Det fysiske, følelsesmessige og psykiske helsen til et barn med en endokrin lidelse bør overvåkes nøye sammen med de medisinske aspekter av sykdommen. Foreldre, foresatte, skoleledere og lærere bør være årvåken for tegn på negativ aktivitet mot barn med medisinske utfordringer av noe slag.

Utdanning er ofte den beste løsningen. Lære andre å bedre forstå barnets medisinske situasjonen kan bedre forholdet han har innenfor hans omgangskrets, familie og samfunnet som helhet.

Kan du injiserer menneskelige veksthormoner i armen?

Kan du injiserer menneskelige veksthormoner i armen?


Menneskelig veksthormon (HGH) er en kjemisk skilles ut av hypofysen som har en kraftig effekt på et barns vekst. Når en ungdom ikke produserer nok HGH, kan hans leger anbefaler injeksjoner av syntetisk HGH (somatropin).

Identifikasjon

HGH er gitt subkutant (sub-Q) inn i området under barnets hud og over muskelen. Dette er ikke det samme området som for en intramuskulær (IM) injeksjon, som brukes til å levere antibiotika og andre medikamenter.

Expert Insight

Genentech, selskapet som produserer Nutropin merkevare av somatropin, sier den største delen av den bakre delen av et barns overarmer er et godt nettsted for HGH injeksjoner.

Betraktninger

For å sikre stoffet går inn i sub-Q plass og ikke inn i guttens muskler, sørg for at du kan klemme 1 til 2 inches av huden mellom tommel og pekefinger.

Prosedyre

Stå ved siden av og litt bak barnet ditt. Be ham om å legge sin hånd på hoften. Denne stilling gjør det lettere å injisere inn i sub-Q plass. Knip huden på baksiden av overarmen og stikk nålen under huden hans på en 45 til 90 graders vinkel.

Advarsel

Det er veldig viktig å rotere HGH injeksjonssteder for å unngå hudskader, infeksjon og varige skader på hud og underliggende vev på barnets armer.