Digidexo.com

Herbal Medicine for diabetiker nevropatisk smerte

Diabetisk nevropatisk smerte eller nervesmerter er en av de mest vanlige komplikasjoner av diabetes. Ifølge University of Michigan, rundt 60 prosent av diabetikere har noen form for nevropati, som kan utvikle seg til enhver tid i sitt liv. Enkelte urter har vist noen lover i beroligende nerve smerter og andre symptomer forbundet med nerveskader. Det er imidlertid viktig at du rådfører deg med legen din før du legger noen urtemedisin til din diett.

Årsaker til Diabetic nevropatisk smerte

Etter å ha høyere blodglukose over en lang tidsperiode kan svekke nerveceller og føre dem til å signalisere falske fornemmelser som prikking, nummenhet eller brenning. Disse symptomene oppstår vanligvis i ben og føtter, men noen mennesker kan oppleve dem i armer og hender i tillegg. Du kan være i faresonen for å utvikle diabetes nevropatiske symptomer hvis du faller inn under en av følgende kategorier:

Du har hatt diabetes i mer enn 25 år. Du er overvektig. Du røyker eller regelmessig konsumerer alkohol drikker. Du har nære familiemedlemmer som lider av nervesykdommer.

Blåbær

Native til Nord-Europa, er blåbær også kjent som Huckleberry. Den inneholder antioksidanter som kalles "anthocyanidins", som kan styrke blodkar, forbedrer blodsirkulasjonen og dermed hindrer nervecelleskade. I tillegg har forskere ved University of Maryland Medical Center fant også at blåbær har potensial til å senke blodsukkeret. Sørg for at du rådfører deg med legen din før du tar blåbær kosttilskudd. Bruken av blåbær ekstrakt med noen diabetes medisiner kan føre til hypoglykemi eller ekstremt lavt blodsukker.

Cayenne

En harpiksholdig stoff i Cayenne Peppers kalt "capsaicin" kan bidra til å avlaste diabetisk nervesmerter ved å redusere kjemikalier i nervecellene som signaliserer prikking eller brennende følelse. Påfør capsaicin krem ​​direkte til de områdene som opplever smerte. Vask hendene med såpe etter berøring av krem; det kan føre til alvorlig forbrenning hvis dine øyne eller ansikt komme i kontakt med den. For å være sikker, bør du bruke engangshansker ved håndtering av den.

Nattlysolje

Gamma-linolenic acid i nattlysolje har vist seg å forebygge og reversere nerveskader hos diabetespasienter. Ifølge august 1993 utgaven av "Forebygging" i Finland, 54 diabetikere deltakere med mild nerveskader tok 480 mg nattlysolje daglig. Etter seks måneder fikk de flere nevrologiske tester for å måle sin fleksibilitet, muskelstyrke og nerve sensitivitet. Det viste seg at alle 54 pasientene viste bedring i alle tiltak.

Tips om å kjøpe Urter for Diabetes

Alles kropp og tilstand er forskjellige. Ikke ta visse urte kosttilskudd bare fordi de jobbet for dine venner eller familiemedlemmer. Den beste tingen å gjøre før du bruker noen urter er å diskutere din tilstand og individuelle behov med legen din. I tillegg, urter for diabetes er tilgjengelig på mange steder fra lokale apotek, naturlig mat butikker til kommersielle nettsteder. Gjøre grundige undersøkelser og sammenligne prisene på de urtene du ønsker å kjøpe. En høyere pris betyr ikke alltid en bedre kvalitet.