Digidexo.com

Naturlig rettsmidler for en baby gjær infeksjon

En gjær-infeksjon hos babyer kan være vanskelig å skille fra en vanlig bleieutslett. En anelse om at barnet ditt har en gjær infeksjon kan være at din innsats for å rydde opp i utslett (bleie kremer og vanlige endre) er mislykket. For å fullt ut klart opp en gjær infeksjon, må du bruke en over-the-counter eller reseptbelagte gjær krem, for eksempel nystatin. Det er noen ting du kan gjøre hjemme for å hjelpe barnet å føle seg bedre, hvis hun har en gjær infeksjon.

Behandling av bleieområdet

Hindre gjær fra forverring og når den er kurert, kan du prøve å hindre den fra å komme tilbake. Gjær infeksjoner trives i mørke, våte områder, så holder barnets bleie tørr og ren; forandre ham oftere enn du ville gjort hvis han ikke hadde et utslett. Etter å tørke barnet ditt, la hans nederst tørt før du setter på en bleie, så du vil ikke felle fuktighet inne.

Gi ditt barns bleieområdet litt pusterom når det er mulig. La henne gå for et par minutter uten en bleie etter at hun har blitt endret og fest henne bleie løst nok til at litt luft kan passere gjennom den og hennes hud kan puste.
Sett henne på en vanntett matte eller ark i tilfelle ulykker, hvis du gir barnet ditt bleie-fri tid.

Behandling Thrush

Thrush er en form for en gjær infeksjon at barnet kan utvikle seg i munnen hennes. Dette kan være fra kontakt med en skitten finger eller brystvorte, eller resultatet av å ta antibiotika for en infeksjon av et annet slag. Hold alle hennes brystvorter og smokker rene og steriliseres ofte hvis hun har trost. Kok dem i varmt vann eller vask dem i oppvaskmaskinen i stedet for bare hånd-vaske dem. Også prøve å holde noen leker hun setter inn i munnen hennes, og hennes føtter og hender rene for å stoppe henne fra å spre sin egen trost og re-infisere seg selv.

Andre rettsmidler

Yoghurt inneholder probiotika, som kan være nyttig i herding en gjær infeksjon. Mate yoghurt på barnet dersom han er gammel nok til å spise babymat; for en svært ung baby, kan du selv massere yoghurt direkte på hans gjær infeksjon.

Hvitløk og tea tree olje er både nyttig i herding gjær infeksjoner hos voksne. Du kan mate en ungdom en hvitløk tablett, men du bør alltid konsultere med din lege før du bruker eteriske oljer på et spedbarn. Du kan enten mate tea tree olje til babyen din eller gni det på hans utslett hvis legen din anbefaler det.

Gi barnet ditt en beroligende bad med varmt vann blandet med eple cider eddik; Dette er en naturlig topisk behandling for gjær. Dette badet vil hjelpe lindre barnets sårhet og hjelpe huden hans leges raskere.