Digidexo.com

Bærbare Vaporizer tips

Bærbare Vaporizer tips


En bærbar vaporizer er en liten, håndholdt enhet som brukes til å varme urter, essensielle oljer eller tobakk for innånding. Fordamperen varmer opp materialet via ledning eller konveksjon heller enn ved brenning. Fordi vaporizers er smokeless, kan du bruke dem hvor røyking er forbudt. Helserisikoen forbundet med røyking er eliminert, og ordensforstyrrelser av passiv røyking er ikke-eksisterende. Mens vaporizers er enkle å bruke, kan noen tips forbedre fordampe opplevelse.

Herb Forberedelse og bruk

Tørkede urter er best for bruk i en fordamper. Den urter skal slipes så fint som mulig. En pulverlignende konsistens er foretrukket. Ikke overfyll kammer av vaporizer. Du trenger plass til luftsirkulasjon for optimal nytte. Overfylling kan føre til overoppheting av urter og enheten. Bare en liten mengde materiale som er nødvendig i en fordamper. Følg instruksjonene som fulgte med fordamper.

Essential Oil Bruk

Kontroller fordamper instruksjoner for å sikre at den er egnet for bruk sammen med essensielle oljer. Ikke alle modeller er utstyrt for væske. Kontroller at oljen du har tenkt å bruke er hensiktsmessig for innånding. Ikke alle av dem er, og noen kan være skadelig. Lavendel, peppermynte, barnål og tea tree er alle akseptable for innånding. Andre som citronella, eucalyptus, patchouli, rosmarin og appelsin oljer er ikke beregnet for bruk med en fordamper.

Temperaturinnstillinger

Forskjellige stoffer krever forskjellige temperaturer. Konsultere brukerhåndboken eller en guide til dette formålet for å sikre at du bruker den optimale temperaturinnstilling for materialet i vaporizer. For lav for en temperatur vil redusere resultatene og en for høy temperatur vil bli overopphetet urter.

Rengjøring og pleie

Rengjør vaporizer etter hver bruk. Bruk den medfølgende enhet å skrape rester eller gjenværende urter fra kammeret. Hvis du bruker eteriske oljer, fjerne kammeret og vaske den i varmt såpevann. La det tørke helt før du koble den til fordamper. Rengjør munnstykket etter bruk ved å tørke den med en fuktig klut.

Generell bruk

Hold alltid nødvendig utstyr for hånden, for eksempel ekstra batterier og butan, hvis modellen krever dem. Hvis vaporizer er oppladbart, følg alle instruksjonene, og la den lades helt før bruk. Følg produsentens anbefaling og la enheten varmes opp til optimal temperatur. La enheten avkjøles før du setter det bort. Sette den ut av rekkevidde for å unngå utilsiktede brannsår inntil fullt kult.