Digidexo.com

Slik Cure Sleep Apnea

Personer som har søvnapné kamp for å puste mens de sover, og faktisk slutte å puste kort flere hundrevis av ganger i løpet av natten. De ofte våkne opp med en hodepine, tørr munn eller sår hals. Personer med søvnapné føler sjelden uthvilt etter en hel natt med søvn. Følgende forslag er flere selvhjelp og medisinske midler du kan gjøre for å kurere søvnapné.

Bruksanvisning

Cure Sleep Apnea Legemiddel

•  Få en søvnapné riktig diagnostisert av en profesjonell dyktig i søvnforstyrrelser. Når diagnosen, kan du få foreskrevet en pust enhet som kalles en Continuous Positive Airway Pressure (CPAP). Denne masken-lignende enhet gir konstant lufttrykk som hindrer luftveiene i å kollapse.

•  Besøk en tannlege for å få montert for en dental enhet som åpner luftveiene mens du sover. De fleste enheter ta med underkjeven (Mandibular reposisjonering Device) eller tunge (Tongue Beholde Device) fremover.

Øke størrelsen på luftveiene ved å få vev kirurgisk fjernet på råd fra din lege. Denne type operasjon er vanligvis alvorlig kirurgi kreves fjerning av adenoider, mandler eller overflødig vev fra innsiden av nesen og baksiden av halsen. Rekonstruksjon av kjeven kan være nødvendig for å gjøre de øvre luftveier større.

Egenomsorg rettsmidler for å kurere Sleep Apnea

Skjær ut noen matvarer eller sentralstimulerende midler som kan blokkere luftveiene mens du sover. Disse elementene er tobakk, alkohol og beroligende midler.

Lag en vanlig søvn tidsplan der du våkner opp og gå til sengs på samme tid. Også eliminere eventuelle forstyrrelser søvnen din.

miste 10 prosent eller mer av din vekt hvis du er overvektig.

Sove på din side og ikke ryggen. Du må kanskje bruke spesielle puter for å hindre deg fra å rulle over mens du sover.