Digidexo.com

Spesial Klasserom Utstyr for synshemmede barn

Spesial Klasserom Utstyr for synshemmede barn


Med spesiell klasserommet utstyr, kan synshemmede barn tilgang til de samme pedagogiske ressurser som studenter uten disse nedskrivninger. Ifølge opplysninger fra Walden University, har disse verktøy og teknologier "..... i et klasserom innstillingen lar elevene fokusere på sin utdanning først, i arbeidet med å jevne ut spillefeltet mellom dem og ikke-blinde elever." (Se Referanse 1)

Datamaskiner

Ifølge American Federation for the Blind, trenger synshemmede studenter spesielt utstyrt datamaskiner til å dra nytte av de nyeste pedagogiske teknologi. Mange av de vanligste PC-baserte pedagogiske programmer og programvare kan være tilgjengelig hvis klasserom datamaskiner er hensiktsmessig tilpasset. FAME anbefaler at klasserommet datamaskinen har evnen til å forstørre bildene for barn som har noen visuell evne. Andre ønskede funksjoner inkluderer Optical Character lesere som skanner tekst og tale den tilbake som automatisert tale slik at barna kan høre det. Skjermbildet skal være utstyrt med Braille-attributter.

Skjermlesere

Ifølge en National Aeronautics and Space Administration programmet, "det er lett for en blind student til å bli tapt i en nettside." Synshemmede studenter trenger skjermleser teknologi som bruker tastaturkommandoer, slik at de kan få tilgang til internett. (Blind studenter kan ikke dra nytte av et område hvis pekeren og mus må brukes til navigasjon.)

Lesestoff

Klasserommet bør inkludere optiske verktøy som vil hjelpe barna med lesing og skriving. Lesestoff, for eksempel lærebøker, brosjyrer eller læremidler, bør være tilgjengelig i punktskrift, på kassett eller CD eller i stor skrift for studenter med noen visjon. Bilder eller vegg plakater bør inkludere taktile versjoner som barna kan røre; Det er også nyttig å ha lese beskrivelser av det som vises på bildet.

Mobilitet Verktøy

Synshemmede studenter må kunne bevege seg trygt i klasserommet. Ifølge Hardman, kan elevene bruke en Mowat sensor, en håndholdt enhet som bruker ultralyd, for å varsle barn av hindringer. En sonicguide bruker også ultralyd og snur refleksjoner fra gjenstander inn lyder, bruker en laser stokk ultrafiolett lys for å skape lyd for å varsle barn til objekter som er i veien.

Andre elektroniske enheter

Det er mange elektroniske enheter som kan brukes i klasserommet. Noen eksempler er å snakke kalkulatorer som hjelper med matematikk og lesing maskiner som oversetter bøker til lyd som kan spilles høyt som rapportert på en Walden University nettsted. Noen enheter har lyd-teksting systemer som beskriver handlingene i en film eller pedagogisk film som synshemmede barn ellers ville gå glipp av.

Braille Utstyr

Synshemmede studenter som leser blindeskrift kan dra nytte av diverse annet spesialutstyr. Å skrive blindeskrift, er en spesiell pekepenn og skifer nødvendig. Alternativt elektroniske dagbøker er tilgjengelig. Disse enhetene har en punkttastatur som kan brukes til å legge inn notater. Klasserommet bør også inkludere en Braille skriver som kan produsere utskrifter i punktskrift fra datamaskiner.