Digidexo.com

Ansikts massasjeteknikker for tale språk patologer

Ansikts massasjeteknikker for tale språk patologer


Evnen til å kommunisere er en viktig del av den menneskelige tilstand, men mange mennesker lider av muntlige funksjonshemninger. Ifølge American Speech-Language Hearing Association (ASHA), en logoped for adresser tale, kommunikasjon og språk forsinkelser og funksjonshemninger. Massasje er en effektiv behandlingsform for pasienter med en rekke tale patologier. Tale-språk patologer bruker terapeutiske ansikts massasje teknikker med andre tale terapi for å behandle språkrelaterte forhold.

Sammenhengende muskelmassasje

Massere musklene berørt av talen språkforstyrrelse som tannkjøtt, lepper, tunge og kinn. For eksempel kan små barn som har problemer med å svelge mat nytte milde munnen massasje med en liten finger tannbørste. En NUK massasje pensel er også et verktøy terapeuter bruker for å hjelpe barn og voksne bedre oral bevissthet. Ved hjelp av fingrene for lett massasje gjennom en rekke strukturerte kluter kan bidra til å stimulere huden og ansiktsmusklene til barn som har kommunikasjonsproblemer fra en sensorisk lidelse.

Oral Normalisering

Taleforstyrrelser er påvirket av sammenbrudd i systemer i hele kroppen. Hvis direkte oral massasje er ikke mulig på grunn av taktilt forsvar, vil logoped for lett massere armene og bena til pasienten og gradvis bevege seg nærmere ansiktet og muntlig området. Over tid pasienter er ofte i stand til å tolerere massasje av leppene og på innsiden av munnen.

Laryngeal Massasje

Påfør moderat trykk med tommelen og pekefingeren rundt områder av halsen som støtter strupehodet. Massasje i små sirkulære bevegelser. Tale-språk patologer bruker laryngeal manipulasjon for å redusere tetthet av strupen muskler.