Digidexo.com

Hvordan til hjernen din Multivitamins

Hvordan til hjernen din Multivitamins


Ikke alle av oss spiser sunn mat på en jevnlig basis. Tar daglige multivitaminer kan bidra til å gjøre opp for en ubalansert kosthold. Travle dager eller uventede hendelser kan distrahere deg fra å ta vitaminer. Snart nok, du glemmer å ta vitaminer hele tiden. Unngå denne situasjonen ved å ta noen enkle trinn for å sørge for at multivitaminer blir en del av din daglige rutine.

Hvordan til hjernen din Multivitamins

•  Hold multivitaminer i et lett synlig sted. Egnede steder kan omfatte kjøkkenbenken eller bad vasken - noe område du hyppig. Ute av syne, ute av sinn. Holde vitaminer der du kan se dem vil minne deg på å ta dem.

Bestem på et passende tidspunkt på dagen for å ta vitaminer. Helst på dagen er greit så lenge du ikke er vanligvis distrahert da. For eksempel hektiske morgener sannsynlig ikke vil fungere godt. Når du bestemmer deg på en god tid på dagen, ta vitaminer på denne tiden hver dag.

Førsteamanuensis ta vitaminer med en annen aktivitet. Hvis du bestemmer deg for at lunsj tid er den beste tiden på dagen å ta vitaminer, gjør det til en vane å ta dem med lunsj. Dette vanlig foreningen holder vitaminer på hjertet hver gang du spiser lunsj.