Digidexo.com

Hva er årsaken til Hemihypertrophy?

Hva er årsaken til Hemihypertrophy?


Hemihypertrophy er en tilstand i hvilken den ene side av kroppen vokser med en annen hastighet enn den andre i henhold til NetDoctor. Noen tilfeller resultere i subtile asymmetri, mens andre har en mer dyptgående effekt.

Om

Vanligvis er en ikke-skadelig tilstand; Imidlertid, avhengig av regionen påvirkes av Hemihypertrophy, kan bivirkninger oppstår, krever medisinsk oppmerksomhet.

Fakta

Lider av denne lidelse kan ha akne bare på den ene siden av ansiktet eller tykkere hår på den ene siden av hodet. Tykkelsen på huden kan også variere sterkt fra den ene side til den andre. Sjelden vil en pasient har ett ben og motsatt arm påvirket ifølge Dr. Alan Greene MD FAAP.

Årsaker

I noen tilfeller kan overvekst av vev forårsake en svulst. Men forskerne har ennå ikke funnet en definitiv årsak til lidelsen ifølge NetDcotor. Teorier inkluderer hormon ubalanser og begrenset blodstrøm.

Symptomer

Den primære symptomet er større-enn-normalt symmetri mellom sidene av legemet i henhold til Dr. Greene. Dette kan vises som subtil som en enkelt finger eller like stor som hele kroppen. Hemihyperthrophy kan også ansiktet, tungen og huden.

Behandling

Ingen behandling er blitt funnet for denne lidelse hittil ifølge NetDoctor. Dem som berøres av Hemiphpertrophy bør søke støtte fra familie, venner, helsepersonell og støttegrupper.