Digidexo.com

Flu Forebygging for lærere

Fordi lærerne kommer i kontakt med så mange barn på en daglig basis, de er på en høy risiko for å fange forkjølelse og influensa. Influensa kan være en spesielt ødeleggende sykdom som kan holde en lærer ut av klasserommet for dager. Og når læreren er syk, barn ofte ikke lærer. Så det er viktig for lærere å prøve å holde seg frisk og forebygge en forkjølelse eller influensa fra å sette inn.

Forebyggende Means

Influensa forebygging begynner før noen tegn eller symptomer. US Centers for Disease Control and Prevention anbefaler tre tiltak for å hindre influensa. Først, holde deg oppdatert på dine influensa skudd. Den sesongmessige influensa vaksine beskytter mot de tre vanligste formene av influensa en lærer er sannsynlig å bli utsatt for. Sekund, CDC anbefaler å følge de daglige grunnleggende god hygiene, for eksempel dekke munnen med en vev når du nyser eller hoster, og deretter kaste vevet unna. De anbefaler å vaske hendene ofte, og unngå å berøre din munn eller øyne, som det er en vanlig måte å spre bakterier. Og sikkert, hvis et barn i klasserommet er syk, at barnet skal sendes til sykepleierens kontor og sendt hjem. Den tredje forebyggende tiltaket omfatter bruk av influensa antivirale legemidler hvis legen anbefaler dem for din situasjon. Disse stoffene er ikke solgt over-the-counter og krever en resept fra lege. I tillegg, de er mest effektive hvis startet i løpet av de to første dagene av symptomer.

CDC anbefaler H1N1-vaksine spesielt for gravide kvinner, folk som jobber med babyer eller er i helsevesenet eller nøds bransjer, personer mellom seks måneder og 24 år, og alle mellom 25 og 64 om de har kroniske helseproblemer eller nedsatt immun systemer, noe som gjør dem mer utsatt for influensa. Selv om vaksinen er tilgjengelig, rekvisita er begrenset.

Ytterligere Forebyggende Aids

Du kan bedre sjansene dine for å unngå sykdom ved å bo sunt generelt. Det betyr å spise sunt, får en moderat mengde mosjon, og gi kroppen din den grunnleggende vitamin og mineral støtten den trenger. Slitne og stressede kropper er mer utsatt for sykdommer som forkjølelse og influensa. Holde tritt med dine resten timeplan og praksis vaner som reduserer stress.

Annet enn det, kan du prøve over-the-counter produkter som Airborne. Å bruke som et forebyggende, ta før du utsetter deg selv til et område sannsynlig å ha syke mennesker, for eksempel før du går på en flytur. Formelen inneholder ingredienser fra vitaminer, mineraler og urter som kan styrke immunsystemet.