Digidexo.com

Øresmerter Symptomer

Otalgia eller smerte i øret, er forårsaket av infeksjoner i øret, tann tilstander og lidelser kjeve. Ifølge CureResearch.com, er tilstander og lidelser kjent som "referert regioner" fordi kilden til smerten er ikke i øret, men regionene rundt øret som påvirker øret nerver. Men de tilstander og lidelser er ikke øreinfeksjoner eller ørebetennelse.

Ytre

Ytre øret smerte kan være forårsaket av infeksjon eller inflammasjon. Vanligvis kalt "svømmer øre," smerte vanligvis utvikler seg når en person har en opphopning av vann eller rusk som skitt eller sand. Men det betyr ikke bare skje til svømmere, men alle som klør eller renser øregangen med en bobby pin eller en bomullspinne, har hodetelefoner settes inn i øret, eller fjerner ikke overflødig vann i øret etter et bad eller dusj . Mild eller skarp smerte kan oppstå i forbindelse med vond hals eller ansikts lammelse. Øresmerter kan forverres når en person presser på eller Wiggles øret eller tygger.

Midten

Når det er smerter i mellomøret eller plassen bak trommehinnen, kan en ørebetennelse være årsaken. Smerter i det indre øret vanligvis oppstår når en person har en allergi angrep, øvre luft eller halsbetennelse. Forbindelsen mellom svelg og mellomøret sveller og hindrer luft fra å reise til mellomøret. Når fluid blir fanget i øret, kan bakterier og virus vokser og forårsaker smerte i øret. Øresmerter kan være mild eller ekstremt smertefullt. Andre symptomer inkluderer tap av appetitt oppkast, tykk gul drenering fra øret, problemer med å høre og irritabilitet.

Indre

Indre øret smerte er forårsaket når den delen av det indre øret, labyrinten, er betent eller hovne. Siden labyrint kontroller balanse, kan betennelsen føre til svimmelhet, og du føler at hodet er spinning eller du er i ferd med å falle. Andre symptomer er ringing i ørene, kløe, væskelekkasje fra øret og hørselstap.

Dental

Smerter rundt øret området kan forveksles øre problemer. For eksempel kan en bite barnet har betennelse i tannkjøttet. Betennelsen kan spre seg til lymfeknuter eller halsen. Den teething barnet kan trekke på hans ører som er et tegn på øresmerter. Imidlertid kan en voksen har et tann problem, for eksempel en tann abscess, tann-infeksjon eller en påvirket tann. Dermed kan smerten føles som det er i øret, men det er plassert et annet sted.

Jaw

Øresmerter uten andre symptomer forbundet med ørebetennelse eller andre øret problemer kan faktisk være smerter i kjeven. Smerten er vanligvis under eller foran øret. Et individ kan behandle en øreinfeksjon i stedet for det virkelige problemet. Hvis du har øresmerter i forbindelse med svimmelhet, hodepine, spratt eller knaser lyder, kan du ha Kjeveledd lidelse (TMJ). Denne lidelsen skjer på grunn av overforbruk, spasmer eller ubalanse i kjevemusklene.