Digidexo.com

halveringstid suboxone

Hvor lang tid tar Suboxone Siste?

Suboxone er en reseptbelagte medisiner indisert for behandling av avhengighet til opioider eller opiater (syntetisk eller ikke-syntetisk codeine- eller morfin avledet narkotika, henholdsvis). Det ble godkjent for dette formålet av US Food and Drug Administration i 2002, og ifølge DEA, er effektivt til dette formålet.

Mye av Suboxone effektivitet i å kontrollere opioidavhengighet stammer fra sin lange virketid. Undersøke hvor lenge Suboxone varer og hvordan dens effekter er knyttet til dens virketid er viktig før du starter behandling med stoffet.

Funksjoner

Suboxone er varenavn for en langtidsvirkende opioid sammensatt kjemisk kalt buprenorfin kombinert med nalokson, ifølge Suboxone.com.

Buprenorfin, et delvis opiat-reseptoragonist, binder seg til de opiate reseptorer i hjernen på en lignende måte til stoffer som oksykodon, morfin og heroin. Nalokson, i motsetning, er en opiat-antagonist, som er inkludert i Suboxone å hindre brukeren å injisere medikamentet, siden feilaktig bruk ikke vil resultere i en "høy", som med andre opiater.

Identifikasjon

Tilgjengelig i merkevare-navnet eller generiske i 2 mg og 8 mg styrker, er Suboxone en appelsin, femkantede pille som er laget for å bli administrert oralt. Denne administrasjonsveien tillater den medisinen raskt komme inn i blodstrømmen uten å slippe inn en stor del av nalokson.

Det viktige Ideen her er at nalokson er en motgift til opioidoverdose, og kan dramatisk forkorte varigheten av Suboxone hvis stoffet ikke er tatt som foreskrevet.

Time Frame

Buprenorphine.com, en non-profit delingen av det amerikanske National Institutes of Health, sier at Suboxone har en halveringstid på 24-60 timer. Dette betyr at stoffet har potensial til å styre opioide suget over dette tidsrommet.

Konseptet med en halveringstid er viktig å forstå - det er ikke en lineær sammenheng, som i halvparten av medisinen er borte på et tidspunkt i løpet av denne tidsrammen. Half-life her betyr at, si, 30 timer etter inntak av Suboxone, halvparten aktive beløpet vil bli borte. Dette betyr ikke at 30 timer senere, men den andre halvparten vil bli borte. På dette punktet halvparten av resten vil bli borte, og deretter et annet halvt år etter den samme tidsintervall, og så videre, inntil stoffet er fjernet fra kroppen.

Betydning

Betydningen av Suboxone lange halveringstid og varighet av handlingen er at den styrer cravings for andre opioider i lang tid, ofte krever bare en liten dose en dag for å gjøre jobben.

Stoffer som morfin, heroin og oksykodon har mye kortere halveringstid, og produsere ubehagelig, ofte uutholdelig tilbaketrekking så lite som 12 timer etter siste administrerte dose.

Potensiell

Før de bestemmer seg Suboxone behandling for opioidavhengighet, bør man finne en lege som foreskriver medisinen. En nyttig link er oppført nedenfor som en ressurs for dette formålet.

Suboxone.com sier at rådgivning er også en viktig del av å bruke medisinen riktig. Den forskrivende lege vil bestemme seg for en plan som passer best for hver enkelt.

Hvis brukt riktig, er Suboxone et langtidsvirkende medisiner som kan hjelpe gratis noen hekta på opioider fra en potensielt livstruende avhengighet.

Hvordan få Suboxone

Suboxone er en reseptbelagte medisiner utviklet for å hjelpe enkeltpersoner som er avhengige av opiater som morfin, kodein, oksykodon, heroin og andre. Den består av buprenorfin med nalokson. Suboxone fungerer på reseptorene i hjernen for å redusere abstinens og andre symptomer. Suboxone kan hjelpe opiatavhengige pasienter gjenvinne normale liv ved å redusere fysiske, psykiske, sosiale og andre problemer som er opprettet fra opiat bruk.

Hvordan få Suboxone

Finn en lege som er sertifisert til å foreskrive Suboxone. Å foreskrive Suboxone, må en lege være spesielt trent og har en rekke Drug Enforcement Administration (DEA). For å finne en lege, skriver ditt postnummer i feltet på hjemmesiden til Suboxone er HeretoHelp.com nettsted (se lenke i Resources).

Ring lege gitt i resultatlisten og gjøre en avtale. Listen vil gi navn, adresse, telefonnummer og avstand av leger sertifisert til å foreskrive Suboxone. Husk at leger er begrenset til behandling av 30 pasienter med Suboxone på en gang, slik at du kan ha til å ringe mer enn en lege.

Gå til avtalen når du er i mild til moderat seponering. Hvis du er i tilbaketrekning, vil Suboxone hjelpe deg å føle deg bedre. Hvis du ikke er i tilbaketrekning, kan Suboxone føle deg verre.

Beskriv til legen din narkotika historie. Du kan få blod-og urinprøver for å bestemme din helse og bruk av narkotika. Ta din første dose med Suboxone etter legens tilsyn på din avtale. Etter å gi deg din første dose, vil legen gi deg en resept på Suboxone i et beløp for å lindre abstinenssymptomer.

Fyll resept på et apotek og bruke som anvist av legen din. Vær forberedt på å gå til legen din jevnlig for å overvåke dine symptomer, dosering beløp og få en ny resept på Suboxone.

Hvordan ta Suboxone Riktig

Suboxone er et medikament foreskrevet for pasienter som har en opoid avhengighet. Opiater, inkludert morfin, kodein, metadon, fentanyl, og andre, er høyst vanedannende medikamenter. Suboxone hjelper med opiatavhengighet ved å frigjøre dopamin, som hjelper pasienten avvenne av opiater.

Hvordan ta Suboxone Riktig

Få en resept fra legen din for Suboxone. Du må fortelle legen din om eventuelle opioider du tar. Legen din vil mest sannsynlig kreve en urin test for å bekrefte din bruk av narkotika. Du kan også ta en blodprøve for å finne ut om du har noen medisinske problemer som kan forstyrre med Suboxone bruk.

2 program legens besøk for en tid når du opplever abstinenssymptomer. Ved å være i tilbaketrekking, Suboxone vil føle deg bedre. Hvis du ikke er i tilbaketrekning, vil Suboxone føle deg dårligere på grunn av måten det fungerer på hjernen reseptorer. Din første dosen med Suboxone vil bli gitt til deg på legekontoret. Beløpet gitt vil bli bestemt av din abstinenssymptomer.

Drikk litt vann, før du tar Suboxone, å fukte munnen og hjelpe Suboxone tablett eller tabletter løses lettere.

Plasser Suboxone tablett under tungen. Lene hodet fremover for å hjelpe tabletten løse seg opp. Hvis du tar to tabletter, legg en under høyre side av tungen og en under venstre side. Hvis du tar mer enn to tabletter, vente på de to første til å bli oppløst og deretter ta mer.

Tillat ca 5 til 10 minutter for tablet absorpsjon. Ikke svelge tablettene hele eller tygge dem.

Hvordan detox selv ut av Suboxone

Hvordan detox selv ut av Suboxone


Suboxone er et medikament som pasienter blir foreskrevet for å avvenne dem fra opiatavhengighet. Suboxone er foreskrevet når pasienter ikke er i stand til å trekke seg fra opiater på egen hånd, eller ønsker så få bivirkninger som mulig. Suboxone inneholder en del Naloxon og fire deler Buprenorfin, og ble godkjent for opioid behandling i 2006 Du kan ikke få Suboxone uten resept. Før du forsøker å detox, snakke med legen din dersom du har hatt et opiat avhengighet og prøver nå å detox fra Suboxone.

Hvordan detox selv ut av Suboxone

•  Snakk med legen din. Først og fremst, du og legen din trenger for å lage en detox plan som vil fungere for deg, og er også trygg og sunn. Ikke prøv å detox fra Suboxone på egen hånd eller uten legens anbefaling.

Vent to uker før kutte ned dosen av Suboxone. Kroppen din trenger en sjanse til å tilpasse seg den dosen du er i dag. Du bør trappes ned ikke mer enn 5 mg annenhver uke. Legen din kan gi deg instruksjoner som vil fungere best for din personlige helse og kroppsstørrelse.

Få en massasje. Uttak fra Suboxone kan forårsake frysninger, muskelsmerter, rastløshet og irritabilitet. Dempe disse symptomene med en avslappende massasje minst en gang i uken mens du er detoxing. Massasje vil hjelpe deg å slappe av og gi deg en belønning å se frem til hele detox program.

Ta vitaminer. Kalsium, bør en multivitamin og vitamin C tas daglig med et fullt glass vann hver gang. Det er viktig å holde seg hydrert og full av vitaminer, fordi Suboxone tilbaketrekking fører til ekstrem utmattelse og humørsvingninger.

Ta et varmt bad hver dag. Et varmt bad er en terapeutisk ennå rimelig måte å slappe av og belønne deg selv på slutten av dagen.

Hint

 • Detoxing fra Suboxone hjemme er trygt, men bør likevel gjøres under tilsyn av lege.
 • Ikke detox selv fra Suboxone uten legens anbefaling og omsorg.

Hva er Suboxone behandling?

Suboxone er en appelsin, sekskantet tablett. Den er beregnet for behandling av opiod avhengighet, inkludert heroin, metadon og reseptbelagte smertestillende midler. Pasienter som er interessert i å ta Suboxone må jobbe tett med sin lege for å utvikle en konkret behandlingsplan som omfatter rådgivning. Suboxone har en ubehagelig smak, men det ikke kan svelges; det må bli oppløst i munnen, under tungen. Drikker litt vann på forhånd kan hjelpe Suboxone oppløse raskere.

Process

Buprenorfin, den primære aktive ingrediensen i Suboxone, virker ved å feste seg til de opiod reseptorer i hjernen. Suboxone er en "delvis opiod agonist." Dette betyr at Suboxone skaper en mild følelse av eufori og grenser abstinenssymptomer. Dette reduserer opiod cravings. Hvor lenge pasienten må ta Suboxone varierer fra individ og graden av opiod avhengighet. Trenger å ta Suboxone i flere år er ikke uvanlig.

Induksjon

Begynnelsen av behandlingen kan være vanskelig. Det er nødvendig for pasienten å oppleve tidlige symptomer på tilbaketrekning før du bytter til Suboxone. Dette skyldes høye nivåer av et annet opiod i pasienten kan forstyrre Suboxone, noe som gjør pasienten gå inn i en dårligere stadium av tilbaketrekning. Når pasienten er allerede begynt å føle abstinenssymptomer, vil Suboxone gjøre pasienten føler seg bedre i ca 20 minutter til en time.

Sikkerhetshensyn

En annen ingrediens i Suboxone er nalokson. Nalokson tofter mulig misbruk av Suboxone ved å hindre pasienter fra å injisere den. Hvis en pasient ikke prøve å injisere Suboxone, nalokson fører til at pasienten til å gå inn tilbaketrekking raskt.

Rådgiving

Suboxone behandling krever rådgivning - pasientens lege vil ikke bare skrive en resept og sende pasienten på vei. Pasienter som har alvorlig mishandlede opiods kan i utgangspunktet krever daglig rådgivning. Ellers er ukentlig eller månedlig rådgivning mer vanlig. Rådgivning omfatter gruppe eller individuell terapi, samt fin-tuning riktig dosering av Suboxone for hver pasient.

Bivirkninger

Vanlige bivirkninger av Suboxone inkluderer abstinenssymptomer, hodepine, søvnløshet, smerter, kvalme og forstoppelse. Suboxone kan også føre til at pasientens blodtrykket å slippe. Pasienten bør la legen hans om han opplever svimmelhet når du står oppreist. Noen av disse symptomene kan oppstå på grunn av tidligere bruk av opiods, før du tar Suboxone. I tillegg vil pasienter oppleve abstinenssymptomer når de er klare til å begynne å få ut av Suboxone. Det er nødvendig å avta Suboxone gradvis å redusere disse symptomer så mye som mulig.

Suboxone Fakta

Suboxone er et stoff som hjelper opiat og opioidavhengiges gjennom uttak og eliminerer cravings. Legemiddelet foreskrives av leger under rehabilitering. Pasienter som tar pillen en gang om dagen, og stoffets aktive forbindelser feste til reseptorer i hjernen.

Buprenorfin

Buprenorfin er en partiell agonist av smertereseptorer. Den kjemiske festes til de samme reseptorer som opioider, blokkerer legemiddelaktivitet. Fordi det er en partiell agonist, begrenser det suget men gir ikke misbruker en høy.

Nalokson

Nalokson brukes til å avskrekke narkomane fra å injisere pillen. Hvis narkomane injisere Suboxone, humper nalokson buprenorfin av smertereseptorer, sender den rusavhengige direkte inn i uttaket.

Bivirkninger

Bivirkninger er lik opiater. Pasientene føler seg sliten og døsig og få oppkast.

Andre Drugs

Alkohol og andre beroligende medikamenter bør ikke tas sammen med Suboxone. Suboxone med disse legemidlene kan føre til pusteproblemer.

Hvordan ta Suboxone

Suboxone er tatt sublingually. Plasser pillen under tungen og la det fullt oppløse.

Suboxone bivirkninger og avhengighetsbehandling

Suboxone er en kombinasjon opioid og opioid-blocker narkotika brukes til å hjelpe folk trekke seg fra kodein, heroin og morfin avhengighet. De viktigste målene for denne medisinen er å bidra til å undertrykke symptomer på opioidavvenning og redusere narkotika cravings. Denne medisinen er potensielt vanedannende og pasienter bør være oppmerksomme på andre bivirkninger.

Avhengighet

Suboxone kan føre til avhengighet. Det antas at Suboxone er lettere å slutte å ta enn andre mer vanedannende opioider. Når enkeltpersoner er klar til å slutte å ta Suboxone, bør det gjøres gradvis for å unngå abstinenssymptomer.

Allergiske Reaksjoner

Suboxone kan forårsake hevelse i hals, lepper eller tunge; pustevansker; eller elveblest hos noen individer.

Luftveissymptomer

Puste kan bli treg eller grunt når du tar Suboxone.

Motor Function

Suboxone kan forårsake forvirring eller svimmelhet.

Levereffekter

Ved hjelp av Suboxone kan føre til gulfarging av huden eller det hvite i øynene. Urin kan bli mørke og avføring kan være blek farge. Brukeren kan miste sin appetitt på flere dager.

Hvordan Begynn Suboxone Behandling

Suboxone er en reseptbelagte medisiner godkjent for behandling av opioidavhengighet. Den aktive ingrediensen er buprenorfin. Den inneholder også nalokson for å hindre misbruk av medisinen. Hvis en pasient injiserer Suboxone snarere enn å ta det muntlig, vil det føre til raske abstinenssymptomer. Suboxone fungerer ved å koble til opioidreseptorer som allerede er i en mild tilstand av tilbaketrekning fra opioider. Det reduserer cravings og blokker abstinenssymptomer. Mulige bivirkninger av Suboxone inkluderer magesmerter, kvalme, hodepine, søvnløshet, eller forstoppelse. Ring legen din umiddelbart dersom du får en allergisk reaksjon, slik som elveblest, hevelse i ansiktet og pustevansker.

Hvordan Begynn Suboxone Behandling

Finn en lege som er autorisert til å dispensere Suboxone. Suboxone har strengere rettslige krav enn andre reseptbelagte legemidler. Den offisielle Suboxone nettstedet har et verktøy som hjelper deg med å finne en lege innen ditt postnummer (se referanse).

Informer legen din om din medisinske historie. Det er viktig å gi legen din nøyaktig informasjon, spesielt om din opioid opplevelse. Legen din vil også forklare hvordan Suboxone fungerer og avgjøre en startdose (dosering din vil bli justert etter behov).

Begynn å trekke seg fra din opioid slik at du allerede vil oppleve milde abstinenssymptomer før du tar Suboxone. Dette er nødvendig fordi hvis du tar Suboxone før opplever abstinenssymptomer, deretter tar Suboxone vil faktisk føre til Suboxone symptomer, og du vil føle deg verre.

Følg legens instruksjoner nøye. Du må ta Suboxone under tungen, la den oppløses. Ikke svelge det fordi du vil utvanne den fulle effekten.

Delta på dine rådgivning økter med legen din. De kan være enkeltpersoner eller grupper terapitimer, eller en kombinasjon. På dine terapitimer, vil legen også justere dosen om nødvendig og skrive nye resepter.

Hint

 • Prøv å drikke litt vann før du legger Suboxone under tungen. Det vil hjelpe den oppløses raskere.

Suboxone Maintenance Treatment

Suboxone er en medikamentell behandling som bidrar til å kontrollere cravings og uttak fra opiater og opioidavhengighet. Den viktigste kjemiske i Suboxone er buprenorfin, en semi-syntetisk delvis opioid agonist. Nalokson er den sekundære kjemiske, som blir brukt i sykehus for som en opioidantagonist. De to kjemikalier arbeide sammen for å hjelpe narkomane overvinne sin avhengighet.

Smertereseptorer

Suboxone fungerer på smertereseptorer i hjernen. De samme reseptorene er åsted for vedlegg for opiater som heroin og opioider som hydromorphine. Disse stoffene fester seg til reseptorer og lindre smerte og årsaken eufori og en følelse av velvære. Jo lenger stoffet er tatt, jo mer mettet reseptorene blitt, og tilfeldig bruk av narkotika for smerte blir en fysisk og mental avhengighet.

Buprenorfin

Buprenorfin er den viktigste ingrediensen i Suboxone. Det er også den viktigste bestanddel for Subutex, et lignende stoff uten nalokson komponent. Buprenorfin er en partiell opiat agonist, noe som betyr at den har en delvis virkning på opiat-reseptorene. Imidlertid har buprenorfin en høyere affinitet for reseptoren enn opiater. På grunn av dette, settes buprenorfin seg til reseptorer og begrenser opiat interaksjon. Buprenorfin skaper også en mindre effekt, men det bidrar til å begrense abstinenssymptomer.

Nalokson

Nalokson er en opiat-reseptor-antagonist. Antagonister feste til cellen, men de trenger ikke lokke fram et svar. Nalokson har en sterk affinitet for opiat reseptorene, så det helt blokkerer opiat aktivitet. Nalokson er lagt til Suboxone for å hindre narkomane fra å injisere stoffet. Nalokson brukes i sykehus innstillinger for raskt å reversere opiat reseptor aktivitet i overdosesituasjoner. Konsekvensen av å injisere Suboxone er høye doser av nalokson, som satte den narkomane i umiddelbar tilbaketrekking, avskrekke et tilbakefall scenario.

Behandling

Selv om Suboxone gis vanligvis i en klinisk setting, noen leger foreskrive medisin for pasienter å bruke hjemme. Clinic behandling er gunstig for pasienter som sliter med cravings og tilbakefall ofte. Clinics fordele stoffet daglig til pasienten i riktig dose for å bidra til å opprettholde en stabil utvinning.

Finne Treatment

Suboxone behandling er støttet av National Institute of Health og Centers for Disease Control and Prevention. Stoffet regnes som en av de mest effektive former for behandling for opiatavhengige. Å finne en profesjonell eller klinikk for behandling, bruke stats hjemmeside buprenorphine.samhsa.gov.

Suboxone Tilbaketrekking tips

Suboxone Tilbaketrekking tips


Suboxone er et reseptbelagt legemiddel som brukes til behandling av opiatavhengighet. Det er en kombinasjon av to andre stoffer: buprenorfin, som er et opioid medikament som frembringer en mindre intens høy enn morfin og heroin; og nalokson, som blokkerer opioide effekter i kroppen. Suboxone er ment for kortvarig bruk under opiatavvenning.

Suboxone Dosering

Suboxone bør bare brukes med en resept fra lege. Han vil mest sannsynlig foreskrive du den anbefalte doseringen av 6 mg første dag, 8 mg den andre dagen, 10 mg den tredje dagen, 8 mg den fjerde dagen, 4 mg den femte dagen, 4 mg den sjette dagen og 2 mg den syvende dag. I løpet av denne tiden må pasienten har blitt trukket tilbake fra opiat medisinering.

Symptomer på opiatavvenning

Selv med Suboxone å bistå i opiatavvenning, kan en person som fremdeles har bivirkninger. Disse bivirkningene kan omfatte søvnløshet, svetting, søvnproblemer, uro, oppkast, gåsehud, risting, rennende nese, diaré og kvalme. Hvis du opplever disse symptomene etter en uke for å være bare på Suboxone, kontakte legen din for å forbli på Suboxone for en lengre tidsperiode.

Making Tilbaketrekking Enklere

Selv med hjelp av Suboxone, bør du ha en lege i nærheten for å overvåke dine symptomer. Hold masse mat i huset som du liker å spise, og rikelig med vannflasker. Jo mer vann du drikker, jo raskere opiater vil skylle ut av systemet. Hold tepper nærheten som temperaturen vil svinge gjennom hele uttaket. Ikke hindre deg fra å kaste opp - noe som kroppen føles den trenger å gjøre er passende for ditt uttak. Hvis du kjører en feber på over 103 F eller du ikke kan holde maten nede, gå til legevakten.

Suboxone Detox Tid

Suboxone er et medikament for behandling av opiatavhengighet. Medisinen, som er godkjent av US Food and Drug Administration, kommer i en wafer form og oppløses under tungen. Folk som tar Suboxone å kontrollere sine cravings for opiater er i stand til å fungere normalt, noe som tillater dem å være aktiv i hverdagen som arbeid og familie funksjoner. Suboxone brukes i rehab sentre samt privat praksis. Leger gå gjennom spesifikk trening for å bli sertifisert til å administrere Suboxone.
Selv suboxone er svært effektiv i å eliminere abstinenssymptomer, når pasienten har helt detoxed og er klar til å stoppe Suboxone, det er en annen detox perioden nødvendig for suboxone cessation. Forstå at detox perioden, som kan vare i to til tre uker, og alvorlighetsgraden kan hjelpe deg å oppnå en vellykket detox og gjenopprettingsprosessen.

Historie og bruk

Den første suboxone behandling program i Amerika ble utviklet av en Dr. David McDowell. McDowell jobbet ved Columbia University da han rapporterte programmets første suksessrate på 88 prosent som var forbløffende sammenlignet med andre opiatavhengighet behandling suksess priser.
For folk avhengige av opiater, som inkluderer heroin, Oxycontin, Vicodin, og morfin, kan suboxone være en livredder. Mens suboxone behandling er ikke riktig for alle rusavhengige, for mange kan det være forskjellen mellom en produktiv lykkelig liv og en roter seg inn i pågående narkotikaavhengighet.
Før suboxone kom på markedet den eneste behandlingen for opiatavhengighet var å gå til en rehab eller sykehus eller registrer deg for metadon klinikk, noe som betydde daglige turer til klinikken. Folk syntes det var vanskelig å jobbe og forsørge familiene når de måtte bruke så mye tid på å reise til og fra metadon klinikk eller gå inn i bolig rehab.
Suboxone administreres via resept og kan håndteres i ro og mak fra din personlige lege kontor. Noen leger vil se sine pasienter ukentlig; andre ser dem månedlig eller noen få måneder.

Bivirkninger

I likhet med mange andre medisiner på markedet, bærer suboxone potensialet for bivirkninger og misbruk. Noen av de mer vanlige bivirkninger mens de går gjennom en suboxone programmet inkluderer tretthet, kvalme eller oppkast og respirasjonsdepresjon.
Det er noen vanlige bivirkninger ved bruk av Suboxone selv når det tas som anvist. De er hodepine, kløe i huden, tørr munn og lavt blodtrykk. For menn, kan vannlating bli vanskelig.

Forsiktighetsregler

Bryteren fra stoffet valgfrihet til Suboxone må gjøres mens pasienten er i moderat uttak. Ellers kan hurtig start av abstinenssymptomer oppstår, og kan bli alvorlig.
Hvis suboxone blir misbrukt, spesielt når det kombineres med andre legemidler inkludert alkohol, sovner under påvirkning kan være ekstremt farlig og alvorlige pusteproblemer kan oppstå inkludert død.

Stoppe

Selv om Suboxone kan være en livsforvandlende medisiner for behandling av opiatavhengighet, når den tid kommer til å slutte å ta Suboxone, vil pasienten gå gjennom en detox periode og uttak. Tilbakeholdelsestiden for suboxone kan faktisk være lengre enn den er for heroin, men er mye mindre alvorlig. Beslutningen om når du skal stoppe en Suboxone behandlingsprogram bør gjøres av pasienten og legen sammen.

Detoxing

Når den tid kommer til detox av av en Suboxone regime, bør seponering av suboxone gjøres under en lege omsorg og tilsyn. Dosen vil bli redusert over en tidsperiode for å hindre en alvorlig tilbaketrekning reaksjon eller en alvorlig krav til opiater, noe som kan føre til et tilbakefall.
Som medisiner er langsomt redusert, kan pasienten oppleve abstinenssymptomer som har blitt beskrevet av tidligere opiatavhengige som ligner på en heroin tilbaketrekning, men mye mer mild. Typiske abstinenssymptomer kan omfatte angst, kvalme, diaré og muskelkramper. Den fysiske seponeringsperiode kan være opp til to eller tre uker.

Om Suboxone Behandling for Pain

Suboxone er FDA godkjent for å behandle smerte for opioidavvenning samt mental og fysisk smerte. Suboxone er en av de mest populære abstinens legemidler som brukes i USA. Det er et sikkert alternativ til andre behandlinger, slik som metadon, og er ikke vanedannende på noen måte.

Tilbaketrekking og Pain

Fysisk og psykisk smerte kan være roten av opioidavhengighet. Opioider er narkotika, for eksempel smertestillende piller, morfin, og illegale rusmidler, som heroin. Opioider ligne kroppens frigjøring av endorfiner ved å feste seg til steder som kalles opioide reseptorer, som er plassert på utsiden av neuroner. Ved å gjøre dette, de blokkere smertesignaler og trykke ned nervesystemet. Når opioider er fjernet fra reseptorene, et rush av smerte følger tilbaketrekking fordi opioider hadde festet seg til en rekke områder og kansellert ut all smerte. Uten dem, en massiv mengde av smerte tilbake til brukeren fordi nettstedene begynner å oppleve smerte igjen uten dulling effekten av opioider. En medisinsk tilnærming til å håndtere den konstante smerter er å erstatte misbrukte stoffet med en resept opioid agonist eller antagonist som buprenorfin, også kjent som Suboxone.

Slik fungerer det

Suboxone er et relativt nytt gjennombrudd i smertebehandling. Nå er det endelig tilgjengelig i resept tablettform, som oppløses under tungen. I tidligere år, var det injiseres av leger ved klinisk bruk. Suboxone er en partiell agonist, noe som betyr at, mens det er et opioid fordi den inneholder buprenorfin som skaper eufori og respiratorisk depresjon, gjør den ikke så i den grad at hele agonister, slik som heroin eller metadon, gjør. Dette er en av grunnene til at det er en mye tryggere alternativ.

En annen grunn er sikkert, er at den har en "maksimal effekt", hvilket innebærer at etter å ha nådd en viss dose punkt, vil opioid ikke øke med dosering; noe som betyr at en bruker ikke kan få en mer potent "høy" ved å misbruke den. Det er trygt også fordi, sammen med buprenorfin, inneholder den nalokson. Nalokson hindrer brukere fra å blande Suboxone med et annet opioid for å få en mer potent høy. I stedet for en øket "høy"-brukere opplever en smertefull uttak så snart nalokson samvirker med den andre opioider. The National Alliance of Talsmenn for Buprenorfin Treatment hevder at den amerikanske versjonen av Suboxone, som har brukerne plassere pillen under tungen, ikke klarer å utløse et slikt uttalt tilbaketrekking effekt som den injiserte versjonen gjør. Det er også ikke-vanedannende.

Program Plan

Suboxone er ment å være konisk ned etter brukere blitt vant til medisin og føler meg klar til fullt uttak fra opioider. Det er ikke uvanlig for folk å være på smerteforvaltningsplaner der de er foreskrevet opioide agonister eller antagonister i årevis. For å lindre smerten, er Suboxone konisk ned sakte inntil det ikke lenger er nødvendig. En annen faktor i å ville detox og bli edru er den enkelte bekostning av abstinens medisiner som Suboxone over en lang periode.

Recovery

Det er ingen fast restitusjonstid for opioidavhengighet. Suboxone er den mest vellykkede brukes til å behandle avhengighet av narkotika; Imidlertid bør det brukes i forbindelse med terapi for de beste resultatene. Samtaleterapi tillater brukeren å identifisere problemer og situasjoner som førte ham til å bli avhengige av illegale rusmidler i første omgang. En bruker skal få lov til å lufte frustrasjoner med omsorg og medisin i tillegg; Hvis behandlingen er vellykket, vil dette presse den enkelte til å ønske å prøve å leve et nøkternt liv igjen.

Konklusjon

Suboxone bidrar til å gjøre nøkternhet et skritt nærmere brukeren sammen med terapi og støtte fra familien. Med alle disse positive motivatorer på plass, bør den rusavhengige snart være edru. Suboxone er en ny bølge av medisiner, tar avhengighet av behandling, som metadon og mange andre behandling narkotika ikke klarer å gjøre.

Hvordan kan jeg DETOX Fra Suboxone naturlig?

Sparker et opiat vane --- enten heroin eller reseptbelagte smertestillende --- er ikke en enkel ting å gjøre. Suboxone er et opiat som er den siste i en serie av "step down" narkotika i kampen mot opiatavhengighet. Selv om Suboxone har sine egne vanedannende kvaliteter, er det ansett som den minst vanedannende --- og har færrest abstinenssymptomer --- alle opiat-baserte legemidler. I denne siste fasen av kampen mot avhengighet, kan du avgifte fra Suboxone ved å redusere doser og styrkende kroppens systemer.

Suboxone i et nøtteskall

Den viktigste ingrediensen i Suboxone er buprenorfin, et opioid agonist. Suboxone kommer i 2mg og 8 mg tabletter eller kan tas under tungen. Suboxone inneholder også nalaxone, som blokkerer de behagelige effektene av metadon, heroin og morfin. En person kan ikke få "høy" på Suboxone, så det er mindre sannsynlighet for at han vil prøve å injisere eller "sniffer" den.

Lavere doser av Suboxone

Hvis du har vært å ta Suboxone for en lengre periode, og har nå sluttet å bruke heroin og metadon, og legen din kan begynne å senke dosen av Suboxone. Men selv om du har fått ned til 1 mg per dag av Suboxone, eliminere den helt er et vanskelig punkt for noen opiat rusavhengig.

Det er noen stoffer som klonidin som kan bidra til å redusere abstinenssymptomer; Men er det noen bivirkninger til klonidin som tørr munn, forstoppelse og tretthet. Og mens det er ingen kjente naturlige måter for å avgifte fra et opiat avhengighet, er det mange naturlige måter å lindre abstinenssymptomene.

Naturligvis Reduser Suboxone Abstinenssymptomer

Etter din lege har senket din Suboxonedosen nok til å endelig slutte å ta medisinen helt, må du møte de endelige abstinenssymptomer, som kan vare alt fra fire til syv dager.

Symptomene på opiatavvenning skyldes lave endorfiner (smertestillende i kroppen) forårsaket av langvarig bruk av opiater.

Trening er en stor våpen mot suboxone tilbaketrekning, som fysisk aktivitet løfter dine endorfin nivåer. Walk for en halv til én kilometer på morgenen, og gjenta en gang i ettermiddag eller kveld. På grunn av effekten av opiater på kroppen din, kan du være for svak til å gjøre mye mer enn det.

Svette gjennom trening eller en badstue kan bidra til å fjerne noen av giftstoffer i kroppen og bør kutte ned avgiftning tid av en dag eller to. Fordi manglende evne til å sove er ett symptom på suboxone tilbaketrekning, vil trening hjelpe å bære kroppen din ut slik at du kan sove.

Noen matvarer å spise mens du går gjennom uttaks inkluderer spise bananer og andre kalium-rik mat for å fylle dette mineralet utarmet av fra diaré og rastløse ben syndrom. Drikker mye fruktjuice og vann gjennom hver dag for tilbaketrekning.

Gjennom din avgiftning, ta L-tyrosin (500mg) tabletter opp til 2000mg og skalere opp eller ned etter behov. Denne aminosyren skal hjelpe deg å få flytte i morgen ved å gi deg en bølge av energi og øke naturlige hjernen kjemikalier som kan forbedre humøret. Ta en vitamin B-12 supplement sammen med L-tyrosin til å forbedre absorpsjonen, og omfatter en multivitamin hver dag.

Bivirkninger av Suboxone

Suboxone, generelt kjent som en buprenorfin / nalokson Sublingualt mix, er et stoff som brukes som behandling for avhengighet av opioider som morfin. Bruken av Suboxone kan forårsake en rekke bivirkninger, som strekker seg i alvorlighetsgrad basert på det bestemte individet, og størrelsen av dosen.

Identifikasjon

Suboxone er et reseptbelagt legemiddel som brukes til å hjelpe enkeltpersoner miste sin avhengighet med opioider. Ifølge Drugs.com, det fungerer "ved å binde seg til reseptorer i hjernen og nervesystemet til å bidra til å forhindre abstinenssymptomer hos noen som har sluttet å ta narkotika (f.eks heroin, oksykodon)." Suboxone er ment å gis under tungen.

Vanlige bivirkninger

Suboxone kan gi en rekke vanlige bivirkninger som hodepine, generell smerte, søvnløshet, forstoppelse, magesmerter, diaré, svimmelhet, kvalme, frysninger, tretthet, svette og svakhet. Selv om vanlig, hvis noen bivirkninger fra listen ovenfor vedvarer eller forverres, bør du kontakte legen din umiddelbart. Vedvarende bivirkninger kan være et tegn på en alvorlig tilstand.

Alvorlige bivirkninger

Drugs.com rapporterer at bruk av Suboxone kan forårsake følgende alvorlige bivirkninger: Angst, pustevansker, gulfarging av hud eller øyne, hyppige magesmerter, humørsvingninger, mørk urin og blek avføring. Brukere kan også oppleve alvorlig allergisk reaksjon anerkjent av hevelse i ansikt eller hals og alvorlig hudirritasjon. Oppsøke lege umiddelbart hvis noen av disse alvorlige bivirkninger oppstår.

Ved hjelp av Suboxone

Bruk alltid Suboxone nøyaktig som foreskrevet av legen din. Suboxone er et medikament i tablettform som skal plasseres under tungen. Medisinen oppløses innen 10 minutters bruk. Aldri tygge eller svelge tablettene da dette kan føre til en upassende frigjøring av stoffet. For å minske bivirkning av forstoppelse, pass på å drikke rikelig med væske i løpet av dagen. Lagres ved romtemperatur unna varme og fuktighet.

Advarsel

Du må aldri injisere Suboxone som det kan føre til alvorlige symptomer på tilbaketrekning. Ikke plutselig slutte å bruke Suboxone som kroppen kan skaffe seg en avhengighet for stoffet. Diskuter med legen din hvordan du sakte senke dosen til riktig stoppe bruk. Forbruket av alkohol kan øke alvorlighetsgraden av visse bivirkninger. Aldri ta andre over-the-counter narkotika uten først å rådføre deg med legen din.

Suboxone medisinske definisjonen

Ifølge Drugs.com, er Suboxone et stoff først og fremst brukes til å behandle avhengighet til opiater som morfin, heroin og kodein. Den administreres som tabletter som er oppløst under tungen.

Funksjon

Suboxone inneholder to kjemikalier: buprenophrine og nalokson, ifølge Drugs.com. Buprenophrine er et opiat, men produserer en mye mindre euforisk "høye" enn heroin, kodein og morfin, mens nalokson blokkerer effekten av opiater. Suboxone er lettere å slutte å ta i forhold til tradisjonelle opiater.

Bivirkninger

Noen mennesker kan oppleve bivirkninger når du tar Suboxone .. Vanlige bivirkninger av Suboxone er: hodepine, kvalme, søvnløshet, forstoppelse og overflødig svetting.

Interaksjoner

Ifølge Drugs.com, er Suboxone kjent for å samhandle med visse medisiner, inkludert: Biaxin, Norvir, Tegretol og barbiturater. Leger kan justere dosen av Suboxone hvis den skal tas i forbindelse med noen andre medisiner.

Overdose

En Suboxone overdose kan være dødelig. Tegn på en Suboxone overdose inkluderer: beslag, langsom pust, svimmelhet, forvirring, klam hud og tretthet.

Graviditet

Drugs.com advarer at Suboxone mens gravide kan føre til opiat abstinenssymptomer i en nyfødt baby. Suboxone kan også gå over i morsmelk og skade en baby som er sykepleier.

Hva vil skje hvis jeg bare slutte å ta Suboxone?

Suboxone er et medikament som brukes til å hjelpe opioidavhengighet. Et opioid er et stoff som heltinne, morfin eller metadon. Suboxone reduserer cravings for opioid og reduserer abstinenssymptomene. Stoffet ble godkjent av Food and Drug Administration i 2002 Suboxone inneholder buprenorfin, som er et opioid antagonist.

Stoppe Suboxone

Abstinenssymptomer er rapportert fra å slutte suboxone alt på en gang. Symptomene er vanligvis følte innen 36 timer å stoppe Suboxone. Disse symptomene kan vare i flere uker hvis suboxone ble brukt tungt.

Abstinenssymptomer

Symptomer på suboxone tilbaketrekking er alvorlig angst, svette, depresjon, krampe-lignende smerter i muskler, søvnvansker, gås-bump hud, kramper og feber. Pasienter rapporterer slutte suboxone alt på en gang er verre enn bare å avslutte den opprinnelige opioider.

Anestesi Detox

Prosedyren kalles RDD eller Rapid Anesthesia Suboxone Detox. Det har blitt funnet til å eliminere det meste av abstinenssymptomer. En pasient får medisiner for å slappe av, bedøve og satte ham under lett sedasjon for en time. Etterpå pasienten overvåkes av medisinsk fagpersonell. I de følgende dagene pasienten sover ofte mer enn vanlig.

Vanedannende egenskaper

Suboxone er vanedannende, og er ikke ment å bli brukt i mer enn fire måneder. Umiddelbart stoppe narkotika uten weening off det vil føre til en person til å kreve det.

Betraktninger

Selv pasienter som Ween sin vei av suboxone har rapportert abstinenssymptomer. Det er viktig å være under en lege omsorg når du endrer dosen med Suboxone.

The Cost of Suboxone Behandling

En kombinasjon av buprenorfin / nalokson, medisinering Suboxone, ble godkjent av Fodd adn Drug Verket i 2002 for å behandle opioidavhengighet. Medisinen har fått nytt håp i avhengighet samfunnet, blir kalt «den viktigste forhånd sikkert i heroin og Opiatbehandlingens ... i de siste 30 årene," av Dr. Alan I. Leshner, tidligere direktør for National Institutes of Drug misbruk. Men dette kan forhånd være kostbart, spesielt for de uforsikrede eller underinsured.

Betraktninger

Kostnaden for noen stoffet bestemmes av flere faktorer: Settet kostnadene ved den farmasøytiske produsenten, klassifisering av stoffet ved en helseplan eller forskrivning klinikk og utdeling apotek som selger narkotika i en butikk. I tilfelle av Suboxone, som må utleveres av en sertifisert lege, har en pasient til også ta hensyn til kostnaden av legebesøk, laboratorietester, eller enhver nødsituasjon stabilisering som må finne sted.

Doser

Den daglige dose av Suboxone også setter kostnaden til pasienten. Vanlige daglige doser varierer mellom 8 mg til 24 mg, og høyere doser som generelt har en høyere endelige kostnaden, selv om dette varierer geografisk.

Nisje

Suboxone er klassifisert av mange helseforsikring narkotika planer som en nisje medisiner, fordi det er FDA-godkjent kun for å behandle opioidavhengighet. Det er ofte betraktet som off-Formulary, som oversettes til høyere co-betaler for pasientene.

Dekning

Ettersom etterspørselen stiger, er mange private forsikringsselskaper øker sin dekning av kontorbesøk knyttet til Suboxone behandling, og mange dekker store prosenter av medisinen kostnad. For eksempel er antallet av foreskrevne piller påvirker co-betaler kreves av føderale Blå Kors / Blue Shield.

Medicaid

Medicaid dekning for Suboxone varierer fra stat til stat. Enkelte stater kan dekke kontor besøk, men ikke medisiner, eller vice-versa. Dekning vanligvis avhenger av noen faktorer: autorisasjon, fastsettelse av "medisinsk nødvendighet" og om Suboxone er på statens Formulary listen.

Assistanse

Det er private assistanse programmer tilgjengelig for å hjelpe dekke kostnadene ved Suboxone behandling. For eksempel har Reckitt Benckiser Pharmaceuticals, selskapet som produserer Suboxone, et pasient Assistance Program som tilbyr gratis eller lave kostnader Suboxone til pasienter som ellers ikke har råd til det. Pasientene må kvalifisere seg ved å møte visse økonomiske retningslinjer, og kan vanligvis starte prosessen ved å kontakte legemiddelfirmaet for mer informasjon.

Hvordan finne en Suboxone Doctor

Suboxone, en reseptbelagte medisiner som brukes for behandling av opioidavhengighet, må forskrives og overvåkes av en sertifisert lege. Sertifiserte leger må følge retningslinjene som begrenser antall pasienter de kan behandle på en gang med Suboxone, så noen ganger må du prøve noen klinikker eller selv komme på en venteliste for behandling. Antallet sertifiserte leger vokser hver måned, så det å finne en kvalifisert lege i ditt område bør ikke være vanskelig.

Hvordan finne en Suboxone Doctor

•  Bruk Internett til å søke de stadig oppdaterte databaser over sertifiserte Suboxone-forskrivning leger (to av de viktigste oppføringene er gitt nedenfor i Resources).

Lag en liste over flere leger i ditt lokale område. Klinikker må følge strenge regler om antall pasienter de kan se, så ikke bli frustrert hvis du må ringe noen klinikker for å finne en imot nye pasienter.

Gjør en avtale med en klinikk. Du vil bli bedt om å planlegge utnevnelsen enten mens du fortsatt tar dine opioider eller under under en periode med moderat uttak, kalt "induksjon."

Skriv ned eventuelle spesielle instruksjoner lege eller personalet gir deg før din avtale.

Hint

 • Hold alle dine avtaler med klinikken. Mange har strenge oppmøte og glemt avtale politikk, og vil slippe deg som pasient av dere ikke følger dem.
 • Hvis du vil se legen for første gang når du er i induksjon, kan det være lurt å gjøre en "tørr run" til sitt kontor på forhånd. Å sørge for at du vet hvordan du skal komme til sitt kontor kan gjøre induksjon mindre stressende enn det allerede er.

Suboxone History

Suboxone, også kjent som buprenorfin, er en relativt ny behandling for opiatavhengighet. Det startet som et smertestillende, men ble et alternativ til Metadon behandling.

Beskrivelse

Suboxone er et kunstig stoff som ligner på kjemiske makeup til opiater som heroin og morfin. I motsetning til disse stoffene, men det blir ikke en bruker høy.

Tidlig Bruk som smertestillende

Suboxone ble først markedsført i 1980 av Reckitt Benckiser, en britisk-baserte forbruker helse produkter selskapet. Det begynte som en smertestillende. I meget små doser var det mer effektive enn morfin i behandling av alvorlige, kroniske smerter.

Congress Apg

I 2000 passerte den amerikanske kongressen Drug Addiction Treatment Act, som gjorde det lovlig for leger å forskrive opioider til å håndtere avhengighet.

Godkjenning for Addiction Treatment

Oktober 2002 US Food and Drug Administration godkjent Suboxone for behandling av avhengighet. Senere i 2006 ble det godkjent for samme formål i Europa. Den første amerikanske Suboxone-baserte avhengighet behandling programmet ble lansert i 2003 ved Columbia University og skrøt en 88% suksessrate.

Alternativ til Methodone

Suboxone har vært et effektivt alternativ til Metadon for behandling av avhengighet. Methodone, som har vært et viktig stoff for behandling av heroinavhengighet siden 1960-tallet, har beroligende virkning og kan få en person høyt dersom det tas i høye doser. Suboxone har ikke disse effektene, noe som gjør pasienter på stoffet mindre sannsynlighet for å bli avhengige av det. I 2008, Dr. Markus Helig, klinisk direktør for National Institute on Alcohol Abuse and Alcoholism bestemt i en gjennomgang av forskning som buprenorfin (Suboxone) er like effektiv ved behandling av heroinavhengighet som metadon, men med færre sikkerhetsrisikoer og færre dødsfall.

Hvordan avvenne Off av Suboxone

Suboxone voldtektsofre blanding av buprenorfin og nalokson - brukes til behandling av avhengighet til opiater. Suboxone er raskt erstattet metadon som behandling av valget for avhengighet fordi det kan være foreskrevet i et legekontor.

Ifølge National Institute on Drug Abuse, er suboxone mindre fysisk avhengighetsskapende enn heroin eller morfin. Men noen mennesker rapporterer at går av suboxone kan utløse symptomer på narkotiske tilbaketrekking: søvnløshet, diaré, svette, frysninger, angst og tretthet. Symptomene varierer med den enkelte, og kan variere fra svært mild til svært ubehagelig. Med nøye planlegging og en treg taper, kan du avslutte og minimere ubehag.

Hvordan avvenne Off av Suboxone

Skriv din nåværende dose ned i en datebook, og ta opp gradvis avtagende doser for dagene som følger.

Kutt dosering ved to mgs .-- en fjerdedel av en 8-mg. pille - per uke. Når din daglige dose når 2 mgs. en dag, ta 2 mgs. for de neste to ukene, så ta 1 mg. for de siste 14 dagene. For den 15. dagen, skriv "0 .-- target dag" i notatblokken.

Bruk en pille cutter å hjelpe deg dele doser presist.

Fjern timeplanen din, hvis det er mulig, selv om du må bruke ferietid. I det minste, prøv å planlegge din detox for en tid når det ikke er noen presserende tidsfrister eller kriser i livet ditt, og ordne ting slik at dager 3 til 5 - vanligvis når ubehag topper - sammenfaller med en lang helg. Uttak varer opp til 10 dager, med symptomer gradvis avtar etter det.

Ta aspirin, paracetamol eller ibuprofen for smerte, og difenhydramin - et antihistamin som forårsaker tretthet --- før sengetid for søvnløshet. Speed ​​avgiftning ved å drikke mye væske; ginger ale er nyttig for reduksjon av kvalme.

Ta loperamid å hjelpe kroppen din justere. Dette over-the-counter medisin er teknisk et opiat - selv om den ikke produserer eufori. Du kan trygt ta den maksimale dosen i noen dager; du må da avvenne deg sakte fra loperamid, men dette er vanligvis enkelt å gjøre.

Hold øynene på premien. Uansett hvor sakte du konisk, vil du sannsynligvis lider noen symptomer for den første uken av suboxone; holde minner deg på at ubehaget er midlertidig og er faktisk et tegn på narkotika clearing systemet.

Hint

 • Kjøpe generiske loperamid i pilleform i stedet for flytende; med en kostnad på rundt $ 5 for en flaske 48, er dette den billigste måten å gå.
 • Gå til en badstue, ta varme bad, eller bruke en varmepute - varmen er terapeutisk.
 • Bli med på en 12-trinns program som Anonyme Narkomane for veiledning og oppmuntring.
 • Kle deg i varme, behagelige, løstsittende klær for de første dagene av din detox; unngå stramt eller skrapete klær.
 • Les alle etiketter, og ikke ta noen medisiner hvis du har medisinske tilstander eller allergier som utelukker deres bruk.
 • Ikke drikk alkohol; det vil gjøre deg dehydrert og forverre symptomene.
 • Langvarig bruk av over-the-counter smertestillende kan føre til mage eller leverproblemer, så ta de minste beløpene du kan.
 • Ikke bruk varmeputen mens det sovner.