Digidexo.com

Slik fjerner plakk Under tannkjøttet

Slik fjerner plakk Under tannkjøttet


Plakk er en film som består av bakterier og mikroorganismer. Det er klebrig, fargeløs og skjemaer i og rundt tennene og tannkjøttet. Hver gang du spiser, bakterier i plakk utslipp syrer som bryter ned emaljen på tennene dine. Av denne grunn må du børste og tanntråd regelmessig for å holde plakk i sjakk. Plakk kan hope seg under tannkjøttet, forårsaker irritasjon, betennelse og selv tannkjøttsykdom. Riktig tannpuss, bruk av tanntråd og vanlige tannlege besøk vil bidra til å fjerne plakk under tannkjøttet.

Bruksanvisning

•  Puss tennene med fluortannkrem etter måltider. Dette vil bidra til å holde plakk under kontroll. Pensle overflater av jekslene i en back-og-tilbake bevegelse.

Plasser tannbørsten langs ytre, øvre tannkjøttet i en 45-graders vinkel og pensle den ytre overflaten av hver tann ved hjelp av små, sirkulære bevegelser. Opprettholde kontakt med tenner og tannkjøtt gjennom hele bevegelsen. Gjenta for nedre sett med tenner.

Gjenta trinn 2 for den indre tannkjøttet på både øvre og nedre sett med tenner.

Floss minst en gang hver dag etter børsting. Tanntråd fjerner plakk fra mellom tennene og like under tannkjøttet.

Pakk ca 18 inches av floss rundt enten på midten fingrene, og etterlot to inches av floss i mellom fingrene.

Guide floss mellom tennene og deretter rundt og tannkjøtt. Ta med floss så langt du kan under tannen din i en "C" form under tannkjøttet.

Bestill en time hos tannlege for en profesjonell rengjøring. Tannlegen vil undersøke tannkjøttet og kan bestemme seg for å gjøre en skalering. Skalering er en nonsurgical prosedyre som fjerner overflødig oppbygging av plakk langs og under tannkjøttet.

Hint

  • Hold plakk til et minimum ved å børste etter hvert måltid, unngå sukkerholdige matvarer, børsting med en fluortannkrem og tanntråd minst en gang om dagen.