Digidexo.com

Mucinex Safety hos eldre

Mucinex Safety hos eldre


Mucinex er et populært stoff som hjelper til med hoste og lunger ved å løsne opp brystet og halsen. Mucinex regnes som svært trygt, men eventuelle effekter det kan bringe er mer farlig hos eldre.

Døsighet

Mucinex noen ganger fører til døsighet eller svimmelhet. Disse effektene kan være mer alvorlig hos eldre, og er gjort verre av alkohol og andre legemidler.

Diett

Hvis en eldre person har en diett lav på fenylalanin, er det best å først konsultere lege før inntak Mucinex. Mucinex inneholder nok fenylalanin at dette potensielt kan føre til problemer.

Forsiktig

På grunn av den økte effekten av Mucinex på de eldre, er det best for alle eldre person tar det å være veldig forsiktig og overvåke stoffets effekter.

Tester

Mucinex kan forstyrre enkelte laboratorietester og deres resultater, så det er best for en eldre person som gjennomgår testing ofte å først konsultere lege før du tar stoffet.

Dosering

Mucinex bør aldri tas i doser større enn de som foreslått på stoffet emballasje. Hvis lunger vedvarer, bør en eldre person kontakte lege heller enn inntak av mer Mucinex og øker risikoen for bivirkninger.