Digidexo.com

Vestibulære lidelse med Tinnitus

Vestibulære lidelse med Tinnitus


Vestibulære lidelser og tinnitus er problemer som involverer det indre øret. En person som lider av tinnitus hører ulike lyder og har hørselsproblemer. En person som lider av vestibulære lidelser lider balanse problemer.
Thomas Coleman, i sin artikkel "tinnitus Miracle", forklarer at i tilfelle av en infeksjon, blir mellomøret utsatt for infeksjon og råtner. Dette i sin tur påvirker nerver. Han sier dette er den vanligste årsaken til vestibular lidelse og tinnitus, og at de to er i slekt. Når øret er infisert den prøver å helbrede seg selv ved å skape væske som overbelaster den før den legger press på øregangen. At trykket fører til svimmelhet og øresus.

Symptomer

Symptomene på en vestibulære lidelse er vertigo, svimmelhet, ubalanse, problemer med å gå, klossethet, en generell mangel på koordinering og en følsomhet for visse sko eller flater. Vestibular forstyrrelse Association (VDA) viser også behovet eller tendens til å se mot bakken, som om bekreftelse på plasseringen av bakken. Synsproblemer er også et symptom. De kan inneholde vanskeligheter med dybdesyn og en lysfølsomhet. VDA viser også kognitive og psykologiske symptomer. Depresjon, angst, konsentrasjonsvansker og forvirring er alle symptomer. Andre symptomer inkluderer øret aches, hodepine og kvalme.
Tinnitus er per definisjon det ringer eller brølende i ørene.

Årsaker

Dr. Lisa Haven knytter hørselstap på grunn av støyeksponering med tinnitus. Et hørselstap på grunn av opphopning av ørevoks er også forbundet med tinnitus. Tinnitus forårsaket av en skade i hodet eller nakken områder har en tendens til å være mer alvorlig.

Diagnose

Som med de fleste helsemessige bekymringer, vil legen forsøke å eliminere andre helseproblemer. Din fastlege kan henvise deg til en audiograf. Audiografen kan teste ikke bare hørselen, men også den fysiske tilstanden til trommehinnen. Det er også tester som måler hvordan lyden reiser fra øret til hjernen.

Behandling

Behandlingen avhenger av årsaken, ifølge Dr. Haven. Hvis infeksjonen er årsaken, deretter behandling av infeksjonen vil i sin tur føre til at tinnitus å avta. De fleste tilfeller vil imidlertid være vanskelig å fastslå en bestemt årsak, og derfor behandle. Behandling kan være i form av medisinering, rådgivning og medisinsk utstyr.
En maskeringsenhet reduserer støy. Den blokkerer ikke støy, men heller, ifølge Dr. Haven, det "tilslører" støy. Den "hvit støy" er spesielt nyttig for tinnitus lider når du sover.

Forhindre vestibulære lidelser med Tinnitus

Unngå høye lyder og iført hørselvern er åpenbare forholdsregler. Dr. Haven anbefaler også skikkelig hvile, daglig mosjon og, om nødvendig, å regulere blodtrykket.