Digidexo.com

Hvordan forbedre Epilepsi

Ca 3 millioner mennesker i USA har epilepsi, ifølge Epilepsy Foundation. Epilepsi er en forstyrrelse i hjernen som fører folk til å få anfall, som er unormale elektriske impulser i hjernen som ofte resulterer i ukontrollerte muskelsammentrekninger. Folk kan få anfall som følge av helseproblemer, for eksempel en hodeskade, men enkeltpersoner som har to eller flere anfall er ofte diagnostisert med epilepsi, ifølge National Institute of nevrologiske lidelser og hjerneslag. Det er mulig for epilepsipasienter å forbedre sin tilstand ved å kontrollere sine anfall.

Bruksanvisning

•  Gå til en lege for en elektroencefalogram, en test som måler elektrisk aktivitet i hjernen. Testen brukes til å finne avvik i hjernens aktivitet, noe som kan tyde på epilepsi, ifølge Mayo Clinic. Imaging tester, som for eksempel computertomografi eller magnetisk resonans imaging scan, kan brukes til å vise om visse nevrologiske problemer, for eksempel en hjernesvulst, er årsaken til at du har anfall.

Ta antiepileptiske legemidler foreskrevet av legen din hvis du har blitt diagnostisert med epilepsi. Disse medikamentene ofte stoppe eller redusere anfall. Leger ofte foreskrive en anti-epileptiske medisiner, som karbamazepin, klonazepam eller fenobarbital, for å kontrollere anfall. Hvis en medisinering er ineffektiv, kan legen din foreskrive en kombinasjon av to eller flere narkotiske stoffer, ifølge Mayo Clinic.

Få kirurgi hvis du fortsetter å ha anfall til tross tar medisiner, med mindre den delen av hjernen som er involvert i viktige funksjoner (for eksempel språk og hukommelse) er ansvarlig for dine anfall. Ifølge Epilepsy.com, under epilepsi kirurgi, legen din vil enten fjerne den delen av hjernen som forårsaker anfall eller bryte forbindelser mellom nervebaner for å forebygge anfall sprer seg til andre deler av hjernen.

Gjennomgå vagus nerve stimulering terapi for å redusere anfallene. For denne behandlingen, en enhet som kalles en pulsgenerator, som sender signaler til hjernen, er kirurgisk plassert under folien. Vagus nerve stimulering terapi kan hjelpe behandle symptomene som følger anfall, som depresjon.

Gå på en ketogen diett, spise mer mat som inneholder mye fett og færre karbohydrater. Når du er på denne dietten, bruker kroppen din fett i stedet for glukose for å produsere energi.

Hint

  • Du kan være i stand til å slutte å ta antiepileptika for anfall hvis du ikke har hatt anfall for to år eller lenger, ifølge Mayo Clinic.
  • Hvis du er epileptiker, kan du forbedre din tilstand ved å få mer søvn og redusere stress i livet ditt.
  • Hvis noen med epilepsi er å ha et anfall, ikke prøv å åpne munnen hennes med et objekt, fordi du kan forårsake skade.