Digidexo.com

Kalorier for en manns Diet

Kalorier er i enkle ord et mål på energi fra maten. De mengder av energi som benyttes til å gjøre noe. Kalorier i matvarer variere basert på fett, proteiner og karbohydrater, og påvirker hvordan menn vedlikeholde, løs eller få vekt. Kalorier arbeide med andre faktorer som livsstil, og kan ofte bli feiltolket og derfor misforstått.

Betydning

Kalorier er svært viktig for vår hverdag. Kaloribehovet varierer med hver mann, og er basert på en rekke faktorer som gener, forholdet mellom muskler til fett, helse og alder. Hvis du prøver å tape, få eller opprettholde vekten, mengden kalorier du forbruker vil variere. Uavhengig av målene, er det viktig å forstå hvordan kalorier gjelder for deg og kroppen din struktur.

Base Metabolic Rate

The Base Metabolic Rate (BMR) er en formel som brukes til å bestemme tilstrekkelig mengde kalorier som trengs for å utføre daglige fysiske og psykiske oppgaver. Den beregnes ved å bruke prinsippene i høyde, vekt og alder. Formelen for beregning av en manns BMR er som følger: BMR = 66 + (13.7 x vekt) + (5 x høyde) - (6,8 x alder) = daglige kalorier som kreves. Noen av de faktorene som påvirker BMR inkludere fysisk aktivitet som trening, sport og arbeidsliv. Mens det er et godt system for å bestemme daglige krav, mangler det nøyaktighet i å etablere de anbefalte kalori teller for ekstremt magre, muskuløse og sterkt overvektige mennesker.

Vektkontroll

Hvor mye kalorier en mann trenger varierer avhengig fitness mål. For en mann som prøver å opprettholde sin vekt, gir BMR formel en indikasjon på hvor mye kalorier er nødvendig for å opprettholde sin nåværende vekt. Menn som ønsker å gå ned i vekt må kutte ned kaloriinntaket slik at deres utgifter oppveier sitt inntak. For å gå ned i vekt anbefales det å kutte det daglige kaloriinntaket med 20 prosent, noe som kan være hvor som helst 300-500 færre kalorier om dagen. Vekt eller muskel gevinst krever det motsatte, noe som innebærer å spise flere kalorier.

Trening

Trening og fysisk aktivitet spiller en viktig rolle i å hjelpe finne ut hvor mange kalorier du trenger en dag. Fitness ekstremister som Michael Phelps og Lance Armstrong brenne godt over 3000 kalorier om dagen og krever høy-kalori inntak for å opprettholde sin fysiske aktivitet. Jo mer aktiv du er, jo flere kalorier du trenger for å gjøre det gjennom dagen. Mindre aktive menn på høy-kalori diett, sannsynligvis vil gå opp i vekt fordi energi i (kalorier) er større enn energien som brukes. Ved etablering av en diett eller ernæringsmessige plan, husk din fysiske aktivitet.

Misforståelse

Det er ikke bare kalorier som vil gjøre deg få eller miste vekt. Hvis det var tilfelle, ville mange tunge-set menn som spiser for lite kalorier fortsatt være i stand til å miste mye vekt. Hva du spiser arbeider hånd i hånd med den mengden kalorier du spiser for å avgjøre om du vinner eller taper vekt. To personer å spise samme mengde daglige kalorier kan ha svært forskjellige kroppsstrukturer avhengig av hva som gjør opp sine daglige måltider.