Digidexo.com

Hvordan rense Blood Cells

Hvordan rense Blood Cells


Våre nyrer og lever er vitale organer som renser 200 liter blod hver dag. Uten riktig organfunksjon, avfall og overflødig vann akkumuleres. Kroppen trenger rent blod til å bære næringsstoffer og oksygen til mange forskjellige typer celler. Hvitløk har blitt brukt i mange år som en blod purifier, sammen med Echinacea (Echinacea angustifolia) og Yellow Dock (Rumex crispus).

Bruksanvisning

Konsumere en fedd fersk økologisk hvitløk daglig. Hvitløk kan tas med pasta eller brød, så lenge hvitløk ikke er kokt. Ikke-økologisk hvitløk kan inneholde skadelige kjemikalier som kan toxify blodceller.

Mix 30 til 60 dråper av en Echinacea tinktur med en kopp 100 prosent fruktjuice eller vann. Ta muntlig tre til seks ganger daglig. Skjær må inneholde minst 30 prosent alkohol. Immun bestanddeler som finnes i echinacea stimulerer kroppens fagocytter (hvite blodlegemer), noe som gjør det mulig å isolere og eliminere avfall.

Bland 1 kopp 100 prosent fruktjuice eller vann med 5 til 30 dråper Yellow Dock skjær som inneholder minst 30 prosent alkohol og ta muntlig, tre ganger daglig. En økologisk skjær er overlegen fordi den er blottet for kjemikalier som kan være skadelig for blodceller. Slutte å bruke etter en uke.

Drikk en kopp av renset vann hver time daglig for å rense blodet for giftstoffer og for å hjelpe med eliminering av frie avfall. Forurensninger som finnes i litt vann fra springen kan legge avfall til blodet, benektende effekten av blod-rensing praksis.