Digidexo.com

Kinesiske urter for Joint & Muscle Pain

Ledd- og muskelsmerter kan være forårsaket av en rekke plager, fra leddgikt til vitaminmangel. Det er mange kinesiske urter tilgjengelig som vil redusere smerter i muskler og ledd, noe som kan foreskrives av en tradisjonell kinesisk medisin (TCM) utøveren for dispelling "vind-fuktighet" lidelser fra kroppen, energien som forårsaker ledd- og muskelsmerter.

Sang Zhi

Sang Zhi, eller Ramulus Morus Albi, eller hvit morbær kvist, er en anti-krampaktig og anti-revmatiske urt som vil bidra til å lindre smerter i øvre del av kroppen. Det er ofte brukt for revmatoid artritt.

Fang Feng

Også kalt Siler Root, eller Ledebouriellae divaricatae, det er kjent for sine evner til å utvise "vind-fukt" fra kroppen. Det kan også behandle hodepine, muskelsmerter, diaré, frysninger og stivkrampe.

Jiang Huang

Dets vitenskapelige navnet er Curcuma longa, og det er kjent for sin evne til å handle på blodstrømmen, frigjør skipene og slik at blodet å strømme. Leddsmerter som er et resultat av dårlig sirkulasjon er ofte hjulpet eller kurert gjennom denne urten.

Wei Ling Xiang

Clematis chinensis, eller Clematis rot, klarner stasis kanaler og gjør at blodet til å flyte mer fritt. Det er ofte brukt i forbindelse med Jiang Huang for leddsmerter, leddgikt og muskelspasmer.

Krill Oil

Mange helhetlig TCM leger anbefaler krillolje for rygg og leddsmerter. Sammen med mange fettsyrer, inneholder krillolje vitaminene A, D og E. Det er antioksidant egenskaper er mer potent enn fiskeolje, og stoffer som finnes i det beskytter huden mot skadelige UV-stråler.