Digidexo.com

Slik Cure Prikking Smerter i foten

Foot smerte kan oppstå fra en rekke årsaker som spenner fra traumer som følge av skader på nevrologiske problemer og noe så tilsynelatende uskyldig som bruker sko som ikke passer riktig. Foot helsetjenester er viktig for komforten legemlig. Nerve smerte og prikking smerter oppleves av mange mennesker påvirker i stor grad sine daglige aktiviteter, forårsaker nedetid på jobb og begrense mange aktiviteter. Foot smerte krever umiddelbar oppmerksomhet av en lege eller helsepersonell. Hvis du lider av nevropati, nervesmerter og andre invalidiserende foten smerte, det finnes måter å håndtere det.

Bruksanvisning

Slik Cure Prikking Smerter i foten

•  Sjekk skoene dine og sørge for at de passer ordentlig. Sko som er for stramt, eller har hæler som er for høyt, kan krampe tærne, kutte sirkulasjon og skape foten smerte, blemmer, bunions og misdannelser.

uncross bena når du sitter. Kryssende ben redusert blodstrømmen til føttene, og kan føre til foten og nervesmerter. Sitte med begge føttene på gulvet, og hvis du må krysse bena, gjør du det ved å plassere en ankel på den andre kneet heller enn å krysse kne til kne.

Endre ditt treningsprogram. Høy effekt trening der foten pounds fortauet i aktiviteter som jogging kan bidra til tap av følelse i føttene, nedsatt sirkulasjon, grønn-stick benbrudd og andre skader, og legger til foten smerte.

Snakk med legen din om dine medisiner og se inn bivirkninger. Visse medisiner har bivirkninger, forårsaker prikking og svie i føttene og skape foten smerte som etterligner perifere nevropatier.

Sjekk din skjoldbrusk nivåer gjennom blodprøver. Hypotyreose skaper mange kroppslige symptomer og fornemmelser, og kan også være den skyldige i smertefulle føtter og kalde føtter med pinner og nåler. Hvis blodet indikerer lav skjoldbrusk, vil reseptbelagte medisiner bidra til å kurere foten smerte.

Flere tips

Sjekk for diabetes. Prikking og brenning i føttene er ett av symptomene ved diabetes. Legen din vil avgjøre om du trenger å være på medisiner hvis du er positiv for diabetes. Diabetessår smerter kan behandles med insulin og endringer i kostholdet ditt.

Regel ut sykdommer som gikt, Raynauds fenomen, og frostskader når vi leter etter årsaker til prikking i føttene. Disse sykdommene har alle dårlig sirkulasjon i vanlig og kan bli hjulpet ved å forbedre blodstrøm gjennom skånsom trening, medisinering og holde føttene varme hele tiden.

Bruk komprimering slange eller sokker for å stimulere blodsirkulasjonen til fôr og øke blodgjennomstrømningen.

Hold føttene varme og godt beskyttet gjennom hele året og unngå iført åpen tå tøfler eller gå barbent i kaldt vær.

Tips og advarsler

  • Enkle tiltak som å justere skostørrelse og endring av kjøremønster kan lindre mange tilfeller av prikking i føttene. Supplere med Inositol for prikking smerter i føttene. Dette er en av vitamin B og er kjent for å være nyttig i diabetisk perifer nevropati.
  • Aldri ignorere prikking smerter i føttene. Det kan være et tegn på en mer alvorlig sykdom og jo før det er ivaretatt tryggere blir du. Hvis du har mørke blå eller svarte flekker på føttene eller tær, se en lege umiddelbart. Dette kan være en svært farlig helsesituasjon.