Digidexo.com

Dental IV Sedasjon Kurs

Dental IV Sedasjon Kurs


Dental pasienter som opplever en ekstrem grad av nervøsitet og angst er førsteklasses kandidater til intravenøs (IV) sedering, som administreres gjennom venene for rask absorpsjon i blodet. Det er strenge prosedyrer for hvordan man skal administrere anestesi og tannleger som er interessert i å utføre IV sedasjon må ta kurs som gir nødvendig opplæring for å oppfylle kravene i en generell anestesi tillatelse utstedt av tann styret i staten der de praktiserer.

Dental Organisasjonen for Bevisst Sedasjon

Siden 1999 Dental Organisasjonen for Bevisst Sedasjon (dokumenter) Education, som ligger i Seattle, Washington, har tilbudt muntlige og IV sedasjon kurs i USA og Canada. Fakultetet har leger og tannleger som har utført mer enn 6000 sedasjon tilfeller. DOCS Education tilbyr to IV sedasjon kurs: "Introduksjon til IV" og "IV Sedasjon Oppdater". Den "Intro til IV" Kurset er et todagers kurs seminar med tema som luftveishåndtering instruksjon og trening, beredskap og hvordan du starter en IV linje. Den "IV Sedasjon Update" kurs (også over to dager), er for tannleger som ønsker ytterligere informasjon om IV sedasjon eller tannleger som allerede har sine tillatelser. Temaer er protokoll anmeldelse for felles IV medisinering, administrerende airways, nødprosedyrer og case-studier. Begge kurs tilbys i Atlanta, Memphis eller Washington DC, og er ment å gi en grunnleggende kjennskap til IV sedasjon, snarere enn en full sertifiseringsprogram.

Bevisst Sedasjon Consulting

Bevisst Sedasjon Consulting tilbyr IV dental sedasjon opplæring for tannleger over hele USA Kursene tilbys til grupper av 3-6 tannleger på ulike steder i landet. Et minimum på 60 timer med kurs og direkte deltakelse er nødvendig, inkludert 20 til 30 kliniske tilfeller utført under observasjon. Kurs temaer er luftveishåndtering, bivirkninger, farmakologi og farmakokinetikk av beroligende medisiner og sedasjon utstyr. Bevisst Sedasjon Consulting er sertifisert av American Dental Association videreutdanning Recognition Program som en anerkjent leverandør i tannlegeutdanning.

University of Southern California School of Dentistry

The University of Southern California (USC) School of Dentistry i Los Angeles tilbyr en to-delt, syv dagers kurs med tittelen "Clinical Intravenøs Sedasjon". Dette kurset lærer det grunnleggende IV sedasjon til tannleger som aldri har brukt teknikken og tilfredsstiller dental bord kravene for å anskaffe en sedasjon tillatelse. Fordi dette er en klinisk forløp, vil deltakende tannleger samhandle direkte med pasienter som får IV medisiner. Tannleger må fullføre tre forutsetning kurs: "Fysisk Evaluation", "Emergency Medicine" og "Monitoring and Clinical Emergency Medicine", før du melde deg inn i IV sedasjon kurset.

Avanserte Anestesi Seminarer

Avanserte Anestesi Seminarer tilbyr tann IV sedasjon kurs på Solis Surgical Arts Center, en state-lisensiert dagkirurgi anlegget i Sherman Oaks, California, som gir sedasjon og generell anestesi for tannlege og oral kirurgi. Kursene er undervist av to tannleger som er spesialister på IV sedasjon, og inkluderer en avansert IV sedasjon og luftveishåndtering kurs for generalister og spesialister, og en avansert luftveishåndtering kurset. Begge kursene foregår over fem dager, og inkluderer forelesninger, klinisk observasjon av faktiske bedøvet pasienter, preoperativ historie og evaluering, pasientintervju og pre-medisinering, gjennomgang av farmakologi og farmakodynamikk av anestesimidler og gjennomgang av anestesirelaterte kriser.