Digidexo.com

Hvorfor må folk få vekten i sommer?

Sommeren er ofte betraktet sesongen for vekttap fordi folk vanligvis slitasje mindre klær og ønsker å se bra for stranden, ferie eller andre utendørs arrangementer. Mens mange mennesker ønsker å gå ned i vekt om sommeren, er det også en sesong som kan fremme massiv vektøkning på grunn av fråtseri og lax trening rountines.

Ferier

Mange mennesker opp i vekt i løpet av ferien fordi de ser det som en tid til å kaste dietter og ernæringsmessige planer ut av vinduet og overindulge i alkohol, drikker og usunn mat. Å være avslappet med kosten kan føre til overraskende vektøkning ved slutten av sesongen. Dette gjelder spesielt hvis du tar flere ferier i løpet av sommeren som involverer masse hvile og sløve rundt. Hvis kaloriinntaket er høyere enn ditt aktivitetsnivå under ferier, risikerer du å få vekt.

Cookouts

Cookouts er ikke nødvendigvis en dårlig ting i løpet av sommeren; det er mengden mat du spiser og hvor mye cookouts du delta som kan føre til vektøkning i løpet av sommeren. Cookouts ikke alltid tilby de sunneste matvarer (for eksempel hamburgere, pølser), så forbruker store mengder disse fet mat føre til mindre økninger i kroppen din fettprosent og få deg til å få vekt.

Økter

Inkonsekvens med trening er en av de store problemene som får folk til å gå opp i vekt om sommeren. Mange gym-goers velge friluftsliv snarere enn å gå til gym i løpet av sommeren. De som er vant til vekt-trening blir uforenlig med det og begynne å miste muskler til fett, noe som resulterer i vektøkning. Mens sommeren kan være en avslappende tid, opprettholde en skikkelig styrketrening og kardiovaskulær diett kan være forskjellen mellom en 10-kilos vektøkning og en 10-kilos vekttap.

Løsning

Hold deg aktiv så mye som mulig i løpet av sommeren. Det er mange enkle aktiviteter som fotturer, svømming, sykling eller gange som du kan gjøre uten å måtte gå inn i et treningsstudio. Konsekvent utføre fysisk aktivitet minst tre ganger i uken. Mens jukse dager er tillatt og oppmuntret når du følger en ernæringsmessig plan, er det lurt å holde seg i nærheten av din diett plan som mulig, spesielt hvis du har en lav metabolisme eller er utsatt for å få vekt.

Misforståelse

Ikke bare telle kalorier én etter én for å hindre vektøkning i sommer. Mens kalori-telling er en integrert del av vektkontroll, det er nært knyttet til andre faktorer som matvaner og fysisk aktivitet. Elektrolytt drikker og energidrikker er ikke gode erstatninger for vann. Fordi muskel består av vann og protein, drikke tilstrekkelige mengder til å holde forbrenningen opp og hindre vektøkning.