Digidexo.com

Urter som tregere Metabolism

En rekke urter arbeide for å redusere metabolismen av menneskekroppen. Altfor ofte har en redusert metabolisme en negativ effekt, noe som resulterer i en energiunderskudd og en rekke andre problemer.

Betydning

En riktig funksjon metabolisme er viktig, fordi det gjør at kroppen til å brenne kalorier for energi og holder alle kroppens organer i orden.

Funksjon

Skjoldbruskkjertelen er ansvarlig for å produsere hormoner som regulerer kroppens stoffskifte. Så, det er skjoldbruskkjertelen som kan bli manipulert av urter til enten øke eller redusere metabolismen.

Effekter

Noen av urter som virker på skjoldbruskkjertelen funksjon for å redusere stoffskiftet er Astragalus, ingefær, sitronmelisse, ginseng, hvete gress og burdock. Grønnsaker som faller inn i cruciferous gruppen, som kål, blomkål og brokkoli, kan også redusere stoffskiftet.

Identifikasjon

Noen av symptomene på redusert metabolisme er trøtt hele tiden, blir forstoppet og vanskeligheter med å holde kroppen varm.

Advarsel

Fordi metabolismen påvirker alle organer, bør du rådføre deg med legen din hvis du viser noen av symptomene på redusert metabolisme.