Digidexo.com

Farene alkalisk vann

Det har vært mye strid om å drikke alkalisk vann. Vann har en naturlig pH-balanse (fristilt hydrogen versus hydrogen og oksygen molekyler) på rundt 7 på en skala fra 1 til 14. Går for langt på skalaen i begge retninger kan være farlig.

Kroppens pH

En skole med tanke sier at å leve et sunnere liv, bør du prøve å holde kroppen din mindre syrlig. Men forskjellige deler av kroppen, har forskjellige pH-verdier: magen er ganske surt, tarmene mer basisk. Så, i kraft, du kan ikke bringe kroppen i en pH-balanse uten å gjøre deg noen skade. I tillegg kan det ikke bli oppnådd ved å drikke alkalisk vann.

Ionizers

Den farligste delen av drikkevann alkalisk vann er vann ionizers. Tilsynelatende, vann ionizers endre pH-balansen i vann fra springen og gjøre det mer basisk. Men generelt sett, er disse ioniseringsutstyr gjør svært lite for å endre pH-verdien i vannet, og gjør ingenting for å filtrere vannet. Når du bruker en Ionizer alene, vannet kan ikke være riktig filtrert.

Fordøyelse

Å drikke alkalisk vann kan også negativt påvirke magen. Magen produserer syren for å bryte ned og fordøye mat og drikke. Når du drikker alkalisk vann, til magen forsøk på å få ned pH-verdien av vannet. Det gjør den ved å skape mer syre, som kan forårsake fordøyelsesbesvær eller komplisere en tilstand som en sår.

Metaller

Metaller er mer svært konsentrert i alkalisk vann. I mindre konsentrasjoner, kan disse metallene ikke være et stort problem, men konsentrerte metaller kan forstyrre funksjonen av skjoldbruskkjertelen.

Ideell Water

Den ideelle pH i vann er omtrent mellom 7,4 og 7,6. Drikkevann bør filtreres og behandles, men vannet er for surt eller basisk kan være skadelig. Ergo: Å drikke naturlig vann er best.