Digidexo.com

Symptomer på Fire Ants

Symptomer på Fire Ants


Gjemmer seg i jord som en søramerikansk lasteskip brukt som ballast, utilsiktet brann maur ble introdusert til USA i 1929. Disse insektene er kjent for sin aggressive oppførsel. De bygger haug formede reir og dona € ™ t like reiret å bli forstyrret. Sine stikk kan føre til en mild irritasjon eller en livstruende situasjon.

Omtrent

Brann maur generelt vokser mellom en åttendedel og en fjerdedel av en tomme i lengde og er mørk, rødbrun. De lever i samfunn der de arbeider sammen for å bygge et reir, heve sin unge og beskytte kolonien fra rovdyr. De har en tendens til å fylle områder hvor temperaturen dona € ™ t vanligvis faller under frysepunktet. De bygger sine haug formede reir i åpne gress steder. Brann maur er altetende og spiser både planter og dyr sak, slik som andre planter, plante pærer, frukt, andre insekter, mus, skilpadder og slanger.

Stings

Brann maur vil angripe et dyr eller menneske som forstyrrer deres reir. De første bite deg så å få et stramt grep på huden din, og deretter stikke deg. Som de svi deg, injiserer de gift inn i kroppen din. Stikket blir til en liten blemme-lignende sår kalles en pustule innen 24 til 28 timer etter stikket. For folk flest, bare fører til stikket kløe, stikkende følelse og mild hevelse rundt stikket området. Dette vil vare i ca en dag. Andre opplever en forsinket reaksjon på en brodd, som inkluderer feber, utslett, leddsmerter og hovne kjertler. Noen mennesker gjennomgå både en umiddelbar og forsinket reaksjon. Noen mennesker går inn anaphylaxic sjokk når injisert med ilden ANTA € ™ s gift. Disse menneskene opplever kvalme, hevelse i ansiktet, pustevansker, magesmerter og et fall i blodtrykket.

Behandlinger

Hvis du har en mild reaksjon på en brann maur brodd, fjerne stinger fra huden din og bruke såpe og vann for å vaske området. Lette smerter og hevelse ved å bruke en kald pakke til verkebyller. Også gjelder hydrokortison krem ​​til stikket området inntil smerte og hevelse gå bort og ta en allergimedisin som inneholder difenhydramin. Hvis du opplever mild kvalme, tarmkramper, diaré eller alvorlig hevelse, søker medisinsk behandling. Call akutt medisinsk hjelp hvis du opplever pustevansker, svimmelhet, svimmelhet, forvirring, rask hjerterytme, elveblest, alvorlige kramper eller oppkast.

Forebygging

Brann maur strenger kan forebygges. Siden disse maur bli aggressiv når reiret blir forstyrret, ikke stå på eller i nærheten av maur reir. Også holde seg borte fra områder hvor de jakter etter mat. Hvis du vet at du kommer til å jobbe i nærheten av et reir, ha på seg støvlene og brette buksa i sokkene. Hvis fire ants ikke kan komme i kontakt med huden, kan de ikke stikke deg. Spray insektfordrivere på klær og skotøy for å avskrekke maur og andre insekter som kan oppstå.