Digidexo.com

Hvordan Les Contact Lens Resepter

En kontaktlinse resept varierer litt fra en brille resept. Normalt er resepten gyldig i ett år. På grunn av måten de er slitt, kraften av kontaktlinser skiller seg fra briller. Den tekniske betegnelsen linseoptikk å være nærmere øynene er "effektivitet". Kontaktlinse resepter også inneholde tilleggsinformasjon relatert til linse målinger. Resepten viser informasjon i en høyre øye til venstre øye format. Basiskurve målinger vil variere fra kontakt merkevare. En ny resept vil være nødvendig hvis du endrer produsenter. Resepten kan inneholde instruks om hvor lenge du kan bære linsene for en gitt tid. Resepten layout kan variere, men alle ordene, begrepene og målinger er universelle.

Hvordan Les Contact Lens Resepter

Hvordan lese Contact Lens Resepter

OS (Oculus Sinister) refererer til resept for det venstre øyet. OD (Oculus Dexter) refererer til resept for høyre øye. OU (Oculus Uterque) betyr resepten kan fylles for enten øyet.

PWR (Strøm) er mengden av korreksjon som trengs målt i dioptrier. Rekkevidden er fra -20,00 til 20,00. Et negativt tall betyr nærsynt eller nærsynt; det positivt tall indikerer langsynt eller hyperopic.

3-BC (basiskurve) måler størrelsen på det gjennomsiktige dekselet er nødvendig for øye. Rekkevidden er 8,0 til 10,0 millimeter.

DIA (diameter) refererer til bredden av linsen. Rekkevidden er 13,0 til 15,0 mm.

BRAND er produsentens navn på en bestemt linse

COLOR (valgfritt) refererer til en bestemt type linse. Synlighet fargetoner er reseptbelagte linser som ikke endrer øyenfargen. De fargede linser er lett identifiserbare lagres i tilfeller. Enhancers lett endre den naturlige øyenfargen. Ugjennomsiktig kontakter vil lysere, mørkere, eller helt endre naturlige øyenfarge.

ADD (Legg makt) er en ekstra korreksjon for lesing eller lukke opp visning spesifikke for bifokale kontaktlinser. Kraften er alltid antatt som positive, selv om de ikke vises på resept

CYL (Cylinder) er et mål som brukes for Toric linser, som er slitt av folk med en astigmatisme. Områdene er -0,75 til -10,00 og måles i dioptrier.

AXIS er en annen måling som brukes for Toric linser. Rekkevidden er fra 0 til 180. Den måler hvor mange grader kontaktlinse må rotere for å kompensere for oval i stedet for runde-formet (astigmatisme) øyne.