Digidexo.com

Den beste måten å gå ned i vekt for postmenopausale kvinner

Den dårlige nyheten er at i overgangsalderen kvinner ofte få ekstra pounds og bli motløs. Den gode nyheten er at "post" -menopause betyr at det er over, og kroppen din er klar til å kaste overflødig vekt. Faktisk kan sta fett i de områdene av hofter, rumpe og mage til slutt gå tapt fordi disse områdene er ikke lenger prøver å holde på østrogen, ifølge Debra Waterhouse, forfatter av "Outsmarting Midlife Fat Cell." En kombinasjon av å endre hvordan og hva du spiser, og hvilken type trening du gjør, er den beste måten å begynne å miste vekt.

Spis Smart

Stoppe slanking og begynne å spise smart. Debra Waterhouse sier at slanking kan gjøre deg tynn på måter du ikke vil, for eksempel, hud, muskler, bein og hår. Men å spise små porsjoner av sunnere mat på en jevnlig basis vil føre til vekttap. Hvis du er sulten, spiser. Men ta valg som inkluderer magre proteiner, grønnsaker, sunne korn og magre meieriprodukter. Ha største måltid midt på dagen og motstå trangen til å spise tungt på slutten av kvelden.

Redusere Stress

Redusere stressnivået. En stresset kroppen produserer kortisol, stress hormon. Dette hormonet kan holde deg våken om natten, få deg til å overspise og gjøre deg sannsynlig å få vekt i magen området. Finn en hobby som slapper deg. Ta lange, varme bad. Prøv en yogatime eller komme seg ut og gå familiens hund. Vurdere å ta opp meditasjon eller lytter til avslappende musikk.

Få en ny holdning

Endre holdning og vaner. Etter å ha gjort det gjennom overgangsalderen er en bragd. Du må feire overgangen og jeg aksepterer kroppen din som den er. Med en holdning av takknemlighet, vil det være enklere å trene og spise riktig fordi det føles godt og forbedrer livskvaliteten; ikke fordi du må. Også begynne å se på nye måter å støtte en sunn livsstil. Ta et matlagingskurs, prøv en dans klasse, eller gå tur med gåstaver.

Bygge styrke

Øvelse annerledes. Aerob trening er viktig for vekttap, men å bygge muskler etter overgangsalderen er spesielt viktig å redusere risikoen for osteoporose (bein tap), brystkreft og slitasjegikt. Det kan også hjelpe deg redistrigbute vekten din. Har fri vekttrening to til tre ganger i uken. Prøv en vekt krets klasse ved hjelp av ulike styrkeapparater. Begynne å gjøre vegg pushups. Tilsett noen lunges under turer. Gjør yoga eller pilates minst en gang i måneden. Du kan selv ønsker å leie en personlig trener.