Digidexo.com

Abdominal øvelser for å hjelpe deg å miste vekt

Mageøvelser kan hjelpe deg å miste vekt som en del av et balansert trening diett. Styrke og toning musklene kjernen er en av de viktigste elementene i generelle egnethet. Likevel, må du forstå at det å jobbe ut din abs alene vil ikke føre til effektiv vekttap. Hundrevis av crunches hver dag vil ikke oppnå mye hvis du ikke spiser godt eller utføre aerobic trening. Du kan imidlertid realistisk arbeide mot Shedding de overskytende pounds hvis du kombinerer aerobic aktivitet med et sunt kosthold og mageøvelser.

Sit-ups

Start abdominal trening med sit-ups, en grunnleggende ab øvelse som vil fungere de øvre og midtre magemusklene. Ligg flatt på bakken med bena opp og bøyd i knærne, fortrinnsvis på en treningsøkt matte for moderat padding. Krysser hendene på brystet. Sakte sitte opp, ved hjelp av magemusklene til å trekke vekten opp fra bakken før du er i en nesten loddrett posisjon. Sørg for å holde halsen rett for å unngå å trekke med nakkemusklene i stedet for abs. Hold denne oppreist stilling i 3 sekunder før du senker overkroppen ned til bakken, vente til skuldrene er nesten berøre bakken før du gjør en annen sit-up. Unngå retur hele veien ned til bakken for å holde abs fra hviler. Utfør 3 sett av 10 sit-ups, gradvis økende dette tallet over tid som formen blir bedre.

Crunches

Fortsett treningen med crunches, designet for å trene de øvre magemusklene. Ligge på bakken i samme posisjon som du gjorde for sit-ups. Gjenta det samme sit-up bevegelse ved hjelp av magemusklene, men stopp når du kommer omtrent halvveis opp fra bakken. Overkroppen bør danne en 45 graders vinkel med bakken og knærne. Hold denne knase i 3 sekunder før du senker deg ned igjen. Ikke la skuldrene hvile på bakken. Kom rett sikkerhetskopiere med neste crunch, repetere syklusen i 20 repetisjoner. Utfør 3 sett, hvile i 1 minutt mellom hver.

Leg Hever

Avslutt abdominal trening med etappe reiser. Denne øvelsen er rettet mot din lavere ab muskler samt hoften flexors og obliques. Ligg flatt på en treningsbenk med bunn på slutten av benken. Bena skal være bøyd i sittende stilling og føttene på bakken. Reach bak deg med armene og hold benken med hendene for stabilitet. Sette bena sammen og utvide dem rett, slik at hele kroppen er rett og stiv. Du skal føle musklene i abs arbeider for å tåle vekten av dine forhøyede ben. Fra denne flat posisjon, sakte heve bena til de er nesten i en 90-graders vinkel med gulvet, benken, og overkroppen. Hold dette løftet stilling i 3 sekunder før du senker bena til sin rettet utgangspunkt. Utfør 10 til 20 repetisjoner av denne øvelsen, med fokus på å stramme nedre magemusklene som du trekker bena opp hver gang. Du kan også endre denne øvelsen for å jobbe dine skrå magemusklene ved å heve og senke bena til venstre eller høyre i stedet for midten.

Ytterligere anbefalinger

Arbeide din abs med disse øvelsene 3-5 ganger per uke. Husk at abdominal treningsøktene er bare en del av hele vekttap prosessen. Sørg for at du ser på hva du spiser og får rikelig med aerobic trening også. Spiser mest frukt, grønnsaker, hele korn, og lean protein. Jogge, svømme, sykle, spille sport, og bli så aktiv som mulig. Å gjøre dette vil øke sjansene dine for å miste vekt.