Digidexo.com

Hvordan bleke en sprukket tann

Hvordan bleke en sprukket tann


Tannlege kosmetisk kirurgi tilbyr pasientene et stort antall prosedyrer som er beregnet for å lage chipped tenner ser naturlig eller hvitere; imidlertid, ikke alle av dem vil fungere med lik effekt. Hvis du går om det på feil måte, til din søken få tilbake din millioner dollar smil kan selv gi dere et flekkete sett med tenner.

Bruksanvisning

Prøv porselen skallfasetter. Tannlegen vil først gjøre en mold ut av tennene dine, og deretter opprette finer der han eller hun vil senere kle tennene. Å få porselen veneers er en effektiv måte å gjøre alle dine tenner ser det samme og naturlig; Det er imidlertid en kostbar prosedyre.

Få tennene polert. En meget naturlig utseende kan oppnås ved polering av tennene med en gummikopp, en børste, eller ved en luftpoleringsmaskin. Denne prosedyren vil bli kvitt flekker der bonding ble plassert på din sprukket tann, slik at det ser både naturlig og hvitere.

Har tennene bleket med en laser. Tannlegen vil bleke tennene dine ved hjelp av en svært konsentrert gel som han eller hun aktiverer ved hjelp av et spesielt lys, vanligvis kjent som laser. Du kan bleke tennene dine opptil 10 nyanser, men det er en sjanse bonding vil ikke svare på laseren og bli enda mer gjennomsiktig.

Bleach hjemme. Du kan bleke tennene dine ved hjelp av ulike over-the-telleren gels, tannkrem, og skyller. Men hvis du arbeider med en tann som ble løst etter chipping, må du være klar over det faktum at bonding ikke nødvendigvis vil svare på blekekjemikalier.